GET TO KNOW ME

SOMETHING ABOUT ME

Fotografi den 09-09-13 kl. 16.18 #5
– Jeg tænker altid over, hvad jeg skal have på dagen efter, inden jeg lægger mig til at sove. Det er en rar og ukompliceret følelse at gå i seng med, og så er det let og overskueligt dagen efter.

– Mine oldeforældre er alle døde, min farmor ligeså. Jeg har dog stadigvæk min farfar, mormor og morfar, som jeg alle elsker meget højt.

– Min kæreste har mit navn tatoveret to steder på kroppen. Den ene tatovering indeholder endda efternavn.

– Mit fulde navn er nu Marie Stella Wibe Jedig. Marie; for det har mine forældre døbt mig, Stella; fordi min oldemor hed det, Wibe; fordi min morfar hedder det, og jeg egentlig ikke er blodbeslægtet med ham, men gerne vil sættes i forbindelse med ham, og Jedig; for det er et familienavn, hele min fars side af familien bærer. Jeg har desuden tidligere også heddet Jørgensen.

– Jeg er 163 høj. De fleste af jer ved det nok godt, men jeg får stadigvæk overraskende mange spørgsmål. Jeg bryder mig ikke om at være lav, men har med årene lært at acceptere min højde og se fordele frem for ulemper.

– Jeg synger, nynner og danser så meget og ofte, jeg kan komme til det. Som regel allermest i perioder, hvor jeg er allergladest. Det behøver ikke at være på specielle tidspunkter; alt fra reel musicaløvning til madlavningsscenarier fungerer.

– Jeg klippet selv mit pandehår, og har gjort det siden jeg fik det klippet for over et år siden.

– Mine to yndlingsdrikke er minimælk og hyldeblomstsaft, og jeg har altid drukket utrolig meget mælk.

– Jeg bruger str. 37 i sko. Lidt sideinfo er, at den størrelse, en kvindesko originalt produceres i, faktisk er str. 37, og alle andre størrelser altså er forvrængede efter originalstørrelsen.

– Jeg har aldrig ønsket at dø. Måske en lidt random ting at fortælle om, men hold nu kæft hvor er selvmords(forsøgs)raten blandt unge piger bare alt for faretruende og latterlig høj.

– Som barn interesserede jeg mig enormt meget for dinosaurer, kunne de latinske navne, så Landet for Længesiden på repeat, og min yndlingsbamse hed Lillefod.

23 comments

  • Mie

    Hej Marie

    Sjovt, at du lige har ændret navn. Jeg går nemlig og drømmer om at få min mormors pigenavn, Anne, ind foran mit navn (Anne Mie), samt slette mine to mellemnavne, som jeg er rigtig træt af. Mon det er problematisk nu hvor jeg vil have Anne ind foran Mie?

    Hvad skal der til for at få lov at ændre navn? Jeg så godt, at du skrev, at det kostede ca. 500 kr., men hvad er proceduren? Skal man have meget gode begrundelser for at ændre navn?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      Hej Mie,
      Ja, det koster lige omkring 500 kr., hvis navnet er i familien. Man skal have navnet i familien, ellers ved jeg ikke, hvordan det foregår!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Ej hvor kan jeg godt huske vi så landet for længesiden Marhie!! :-D kys møs

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna D

    Du er så cool! Ser frem til alle kommende opslag, alt er fedt. Fortsæt Marie!!!
    Ps. Længe leve de 163 cm… wuhuu.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Har din kæreste andres (læs: ekskæresters) navne tattoveret på sig? Bare nysgerrig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Hej Marie,
    Vil bare lige høre om du har en rabatkode til Nelly? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sof

    “Og jeg havde en bamse, der hedder Lillefod” Max grineren, du er så sød!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siv

    Hvorfor hedder du ikke længere jørgensen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      Har aldrig brugt navnet, og i hele min generation af familien har vi aldrig brugt det. Og så synes jeg måske, at jeg hedder rigeligt med navne nu!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Hej Marie. Jeg er meget nysgerrig omkring at høre om Sophus’ tatoveringer med dit navn, og hvad historien er bag, samt din og hans holdning til det? :-) Super lækkert indlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      Sophus har vel gjort det, fordi han er glad for mig, og det er vel det største kompliment, man kan modtage. Tror ikke, der er dybe historier over alle Sophus’ handlinger – han er en ret impulsiv type.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg synes ofte, at du kommenterer din højde som værende lav. Faktisk så tit du kan komme til det :)
    Det undrer mig lidt. Jeg en én cm højere end dig, og jeg synes da ikke jeg er lav? Jeg er ikke den højeste, men synes da, at det er en fuldstændig normal højde som pige?

    Bortset for det, så elsker jeg sådanne indlæg. Selvom man efterhånden synes, at man kender dig, så er det hyggeligt med lidt fakta!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      I de kredse, jeg kommer i, specielt i mdoeforbindelser, er jeg desværre utrolig lav, og får det tit at vide – måske det er derfor, min fokus ligger dér :-) Skriver det nu mest, fordi hver andet indlæg her på bloggen indeholder en kommentar, der spørger. He he. Dejligt at du kunne lide det!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Haha, du er så cool Marie! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Sophie

    Hej Marie! Da du “skiftede” navn, kostede det så noget? Jeg vil nemlig rigtig gerne have min morfars mellemnavn, men jeg er bange for at det koster alt for meget. Håber du måske ved det!
    Og så er jeg vild med de her personlige indlæg. Det giver en helt anden vinkel på dig, det kan jeg rigtig godt lide :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      Ja, det koster omkring 500 kr., hvis jeg husker ret! :-) Og tak, hvor er det bare godt at høre!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Juel Mauritzen

    Jeg føler med dig, når du snakker om din højde. Jeg er selv 158 cm. høj, men jeg har også lært at acceptere det. Jeg har fået at vide fra mange drenge/mænd, at lave piger/kvinder er meget attraktive. Plus, så kan vi gå i høje støvler og sko lige så tosset vi nu vil :-)
    Jeg var også selv helt tosset med dinosaurer, da jeg var lille. Jeg tegnede dem for det meste, og jeg så også utallige dokumentarer om de fantastiske væsner. Jeg ville gøre alt for at se sådan en skabning.
    Hvad angår døden, så har jeg da været en af dem, som har ønsket at “forsvinde” på den måde, men jeg kan godt se, at det altså bare var en lille dum teenager fase, som jeg skulle igennem. Nu ser jeg frem til et langt og godt liv, og så glæder jeg mig faktisk til jeg bliver gammel, så jeg kan tænke tilbage på alle de oplevelser og erfaringer, som man har samlet.
    Og mælk! Gud, hvor er jeg glad for, at jeg ikke er den eneste som drikker meget af den lækre drik! Mine venner/veninder og familiemedlemmer laver altid lidt sjov med mig, hver eneste gang jeg drikker et glas mælk, for jeg gør det så ofte. Da jeg var mindre, havde jeg 3 glas mælk stående på bordet, for så kunne jeg drikke et glas for hver jeg havde spist 1/3 af min mad. Mærkeligt, men et sødt minde er det jo ;-)
    Jeg håber, at du har det godt, og tusind tak for din lækre blog! Det bliver ikke sidste gang, at du hører fra mig. Jeg har trods alt fulgt med i 1,5 år nu.
    Kys og knus til dig fra mig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      Jeg har det så godt, og hvor er det dog skønt at høre, at du har fulgt med så længe. Tak for en dejlig og livsbekræftende kommentar :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

GET TO KNOW ME