CAN NOT WAIT

JANE KØNIG X VILDEKANINER

FILM BY NEYE FALGREN
MUSIC BY MIKKEL HEIN

Så blev det endelig tid til at afsløre mit samarbejde med smykkefirmaet Jane Kønig, som jeg har berettet om adskillige gange her på bloggen. Jeg har ventet spændt i over et halvt år, og nu er det endelig tid til at give jer et indblik i samarbejdets resultat: Jeg er pissehamrende stolt over at have opnået og skabt dette smykke, og jeg håber selvfølgelig, at I vil tage godt imod det. Så her er det. Resultatet. Ringen. “The Rabbit Foot“. Jeg anbefaler at I ser reklamefilmen i HD-kvalitet for at få bedste udbytte og fornemmelse for projektet. Resultatet forener til perfektion Janes og mit univers – og det feminine kontra det rå kommer til udtryk i formen, der afbilleder “kaninfoden” i skarpt konstrueret design.

_MG_6922_V2 _MG_6833_V1 _MG_7146_V4 _MG_7025_V2

.
Ringen koster 950 kr. og forhandles eksklusivt hos Jane Kønig, i deres butik på Gothersgade 54 og online <a href=”http://janekoenig.dk/rabbit-foot/rabbit-foot.html” target=”_blank”>HER. Det er også nu, at alle, der har tilmeldt sig nyhedsbrevet, får en kæmpefordel, som de kan læse om på deres mail.

janeringKØB RABBIT FOOT HER.

.
Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

make me international

49 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAN NOT WAIT