MORE DISCOUNT

CAN NOT WAIT

IMG_7887
I går besøgte jeg Designer Forum og kom hjem med to rigtig gode køb til meget fornuftige priser. I skal nok få begge at se på et senere tidspunkt. Det var en fin oplevelse, der er mange forskellige brands repræsenteret, nogle i større grad end andre – specielt Kassanadras skoshop må jeg dog anbefaler, at man render ind i! Desværre var der ikke meget tilbage i min størrelse, men der skulle være nye opfyldninger hver dag i alle stande!

Lige nu tripper jeg på højtryk, for jeg er simpelt hen så spændt og kan ikke vente til i aften! Kl. 00.00 her på bloggen går det hele løs, og min spænding kan få en forløsning. Jeg snakker selvfølgelig om mit samarbejde med Jane Kønig. Jeg kan allerede nu sige, at der på releasetidspunktet kl. 00.00 vil være både film, billeder og et produkt. Men så siger jeg heller ikke mere. Lov mig at følge med, det er altså lidt for vildt for mig, det her! Husk at det stadigvæk kan betale sig at tilmelde sig nyhedsbrevet, hvor der f.eks. vil være rabatter at hente. Vi ses kl. 00.00!
.

Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

make me international

4 comments

 • Isabel Gradert

  Designer Forum hævder at have helt op til 80% på nogle varer, men hvis man er på udkig efter de mere eksklusive og noget ovre i den dyre ende, hvordan synes du så tilbudene er? Bl.a. Balmain!
  skal derind imorgen nemlig!

  – og tak for en fantastisk blog, keep it up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Der er ikke meget af de helt dyre :-) Desværre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • uha, det er også spænende – glæder mig til at se det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORE DISCOUNT