MIRROR MIRROR

READY FOR WINTER ’13?

På trods af, at der er et par måneder endnu at løbe på, kan man aldrig være for godt forberedt med hensyn til vinter-garderobetilføjelser. Gode støvler og en lækker jakke er desuden nogle af årets dyreste udgifter på beklædningsfronten, så hvorfor ikke allerede beslutte sig og spare sammen allerede nu? Vi starter med et indlæg med fokus på overtøj, og i løbet af de næste par dage, vil jeg guide gennem andre vinteritems. Jeg har gjort det således, at første række items i hver kategori er highstreet og nogenlunde billige versioner, og nederste række er de dyrere udgaver. Indeholder affiliate links.

c980x610

.
1. H&M 999 kr., 2. Monki 640 kr., 3. Vila 600 kr., 4. Selected Femme 1100 kr., 5. Marni 30.000 kr., 6. Isabel Marant 16.000 kr., 7. Christopher Kane 4000 kr., 8. Burberry 30.000 kr., 9. Helmut Lang 4500 kr., 10. H&M 600 kr.

Jakken er det vigtigste punkt, og også derfor her, vi starter. Ud over at være smuk, skal den også være funktionel og varm. Jeg anbefaler derfor umiddelbart en frakke frem for en jakke, da det ekstra stykke længde giver langt mere varme. Dyn/dunjakken er kommet tilbage, om det så er fantastisk eller forkasteligt, er en smagssag, men uanset hvad er denne type overtøj perfekt til koldere vejr. Pelsen og trenchcoaten (gerne i lange længder) holder endnu engang, så det er bare at hive dem frem, I købte sidste år, forrige år, eller som hænger bagerst i jeres mormødres garderober. Ellers kan diverse genbrugsbutikker med fordel tjekkes ud.
.

Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

make me international

8 comments

 • Jeg elsker dit indlæg. Specielt nu hvor jeg virkelig hader alt der hedder dunjakker, fake pelskraver og oceaner af lynlåse. Også kaldt en typisk dansker. Sorry..
  Derfor ville jeg høre om du havde en idé til hvor man kan få frakker som disse ovenover, dog varmere? Jeg har mærket strukturen i mange af de overstående frakker, dog er det meget få af dem, som man faktisk kan komme igennem en dansk vinter med. Skal man helt i Inter Sport, Stadium, The North Face osv. for at finde en varm frakke? :I

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uhh, jeg har luret på den første fra H&M, men jeg må sige, at jeg er lidt bum-bum med materialet. Den er i imiteret fåreskind, og jeg kunne forestille mig at den måske kommer til at veje ret meget efter en cykeltur i snestorm? Eller hvad mener du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Selve skindet er ægte, det er kun pelsen, der er fake fur :-) Har den selv og elsker den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fede jakker :) jeg er også altid tidligt ude med at købe en. Jeg er blevet helt vild med nr. 10 fra H&M. Den skal jeg i hvert fald have, så tak for tippet :)

  Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor du kan vinde luksus hårprodukter fra Moroccanoil og Goldwell! Deltag her, hvis det har interesse :) http://imeldascloset.dk/2013/08/vind-moroccanoil-og-goldwell-produkter/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skulle jeg ud og købe nyt kunne både toeren og fireren være gode bud, sådan rent æstetisk. Har ikke kigget på materialesammensætningen.

  Jeg har dog både en kappe og en parkacoat fra sidste år, og førstnævnte lever stadig i bedste velgående, ligesom jeg glæder mig til at trække i den. Parkaen har dog været et dårlig køb. Den ser efterhånden lettere afdanket ud, så jeg overvejer at skifte den ud med en fjällräven, hvis jeg kan finde en model jeg kan lide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fede og flotte jakker!
  Hvad var det, det hed det du læser til? (skole)

  Lauraklintb.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så meget på budget, at jeg skal genbruge min vinterjakke fra de sidste to år, men tror jeg smider den i noget stoffarve, så den bliver sort frem for navy. Livet på SU, haha :-) Er ellers helt vild med nr. 1!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIRROR MIRROR