DAY SOFT BAG

DRESS SNEAKERS CAP

 photo IMG_5860_zpsb01076d5.jpg photo IMG_5885_zps7e0ed475.jpg photo IMG_5886_zpsb425e5b9.jpg photo IMG_5838_zps38c04a5f.jpg


White Pepper kjole
 (affiliate), Ray-Ban solbriller, Chanel sneakers, eBay ruskindscap, Chanel 2.55 taske.

Forleden modtog jeg min nye White Pepper kjole, og jeg er allerede rigtig glad for den. Jeg er normalt ikke til meget feminine items, og vælger derfor at nedtone lillepigelooket ved brug af kasket og sneakers som tilbehør. Jeg tror også, at kjolen vil gøre det efterårslækkert med tykke strømpebukser, grove støvler til og måske en læderjakke til. Billederne her er fra i lørdags, hvor jeg bl.a. var på Det Blå Marked i Haslev, hvilket klart kan anbefales, og fandt et stort, hvidt hesteskind til at smide på gulvet i min nye lejlighed, samt en klassisk 7’er stol fra Arne Jacobsen, som jeg har købt et lysegråt læderbetræk til. Jeg glæder mig stjernemeget til at flytte ind!
.

Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

make me international

14 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAY SOFT BAG