MAKE YOUR OWN BELT

4 PERFECT FALL LOOKS

c980x610

.
Dette efterår skal jeg anskaffe mig et par læder overalls, flere sweatshirts med prints (denne fra Balenciaga er intet mindre end perfekt), flere turtleneck striks, løse læserbukser, som jeg har præsenteret jer for tidligere, skal jeg have mig et par af, vil også forfølge mig, og så skal jeg have investeret i nogle lækre silkeskjorter. Efter at have solgt min Helmut Lang blazer, skal jeg have købt mig en, jeg rent faktisk passer til perfektion, gerne fra Helmut Lang igen, da jeg mener, at disse blazere er de absolut smukkeste. Jeg har længe elsket detaljen med lange bukser sat sammen med loafers eller slippers, så den bare ankel skimtes, og også denne tendens skal dyrkes af mig i efterårsmånederne. Hvad angår de andre sko, har jeg endnu ikke sluppet hypen omkring Chanel sneakers, Céline espadrilles og Stella McCartney støvlerne. Alle tre par skal helt sikkert nok nå ind i garderoben. Om de så når ud igen, vil tiden vise! Hvis nogen af jer ligger inde med et (eller flere) af de tre par i str. 37, kontaktes jeg gerne på marie_jedig@hotmail.com som meget interesseret køber.

Hvad skal I være iført i efterårsmånederne? Og hvilket af de fire looks kan I bedst lide?

.
Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

make me international

14 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKE YOUR OWN BELT