STREET BOY

COMMES DES GARCONS

IMG_3775 IMG_3781 IMG_3788.

VINDEREN ER FUNDET.
Yes, fucking optur giveaway nu: På billedet over denne tekst ses min nye, helt vildt lækre clutch i præget læder fra Commes des Garcons, som min webshopdarling ANDPANTS altså er begyndt at forhandle, og i den forbindelse har jeg fået lov til at udlove ét valgtfrit item fra brandet til en heldig læser! For at deltage i konkurrencen, skal man skrive sig op til ANDPANTS‘ nyhedsbrev lige her, samt like deres facebookgruppe her, og min facebookgruppe her. Når dette er gjort, skal der lægges en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg med link til favorititemet fra Commes des Garcons (se alle items her). Vinderen finder jeg om en uge! Held og lykke!

.
Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

make me<br /><br />
international

539 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STREET BOY