DETAILS OF THE DAY

SHARE A COKE WITH ME

IMG_1542

.
Dette indlæg er sponsoreret.

I har sikkert alle sammen bemærket Coca Colas flasker, der præger billboards og Instagram-profiler alle vegne – nemlig kampagnen “Share a Coke“, hvor temaet er, at man skal dele og nyde sin cola i selskab med en kær ven, familie, gode venner og andre personer, man holder af. Coca Cola udlover lige nu ugentlige præmier for de mest stemningsfulde billeder med temaet “Share a Coke“. For at deltage i de ugentlige præmier (en trådløs Cowin Nanobeat 10W højtaler udloves hver uge), skal man tagge #shareacokedkvildekaniner og #shareacokedk på Instagram, når man uploader et billede med indfanget sommerstemning. Jeg selv hedder forresten @mariejedig på Instagram. Jeg selv har drukket Coca Cola Zero med teksten “Share a Coke with Familien” denne aften med min kære moder, og min gode veninde Mille taggede mig forleden i et billede på Instagram med titlen “Share a Coke with Marie”. Lidt glad bliver man jo.

Deltag i konkurrencen og læs mere her! Og husk at tagge “#shareacokedkvildekaniner” og #shareacokedk, hver gang du lægger et billede op på Instagram, der relaterer til emnet! Praktisk talt kan vi jo lege, at jeg deler en Coca Cola med jer, ik’? Vi kører en konkurrence internt mellem os bloggere, så det ville være en stor hjælp, hvis I gad gøre mig tjenesten og deltage. Konkurrencen kører indtil 1. september.

Tak til alle jer der har deltaget. Desværre er der mange af jer der ikke bruger det vigtigste hashtag, der er adgangsgivende i konkurrencen, nemlig #shareacokedk. For at deltage i konkurrencen SKAL man altså bruge #shareacokedk – Det er det vigtigste hashtag. Et godt tip til alle jer der allerede har deltaget med billede, kan I gå ind og hashtagge jeres billede med en kommentar #shareacokedk og I er så med i konkurrencen”.
.

Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

make me international

5 comments

 • Victoria

  Hej Marie,

  Jeg har længe læst din blog trofast. Det seneste stykke tid har jeg bemærket radikale ændringer i både din tone, indholdet i dine indlæg og mest af alt i din måde at skrive på. Jeg stødte på et indlæg (http://www.miriamshoeinshoes.blogspot.dk/2013/06/den-gode-blogger-de-udvendige.html), hvor det også er nævnt (yderligere uddybet i kommentarfeltet).
  Jeg tænkte på, om du selv har bemærket et skift i din “blogger-stil” – hvis ja, har dette “skift” været bevidst?

  Mvh en nysgerrig læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Alle ar lov til at have en mening. Min blog er ikke mit liv, det er mit job. Jeg har høje tal og får flere læserhenvedelser end nogensinde før, så ikke alle kan være helt utilfredse med skiftet. Jeg synes ikke, at jeg behøver at argumentere imod, og jeg skifter altså ikke bare kæreste for at tilfredsstille læsere, det ville være en mærkelig udvikling ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

   Jeg tror måske, du misforstod min kommentar. Den gik ikke på, hvorvidt ændringerne var positive eller negative, men mere på hvorfor de havde fundet sted. Om de måske hang sammen med “personlige forandringer”, eller om du bevidst havde ændret din bloggerstil – og i så fald hvorfor?

   Personligt finder jeg stadig din blog inspirerende og meget gennemført. Jeg har bare undret mig over skiftet. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Absolut ikke, og jeg mener heller ej at have ændret mig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det her er egentlig ikke noget med indlægget at gøre , men så du havde spurgt på facebook om ideer til indlæg. Har desværre ikke facebook, så håber det er OK at jeg skriver her :) Gad godt se dine ideer til studentergaver til sin veninde :) helst under 500 kr !
  Elsker din blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DETAILS OF THE DAY