BOOZT SALE

FASHION WEEK GIVEAWAY

Anne Sofie Madsen13 Copenhagen_Fashion__616929a Barbara-í-Gongini-Copenhagen-Fashion-Week-SS-2013-9c

.
I samarbejde med den lækre webshop Le Neu Black har jeg fået lov til at invitere en heldig på en uforglemmelig oplevelse under modeugen. Præmien er 2 stk. eksklusive invitationer til ét udvalgt modeshow. Hvilket show, der her er tale om, holdes endnu som en overraskelse, og bliver først afsløret lige inden modeugen. For at deltage i konkurrencen skal man: Like Le Neu Blacks Facebookside her, tilmelde sig nyhedsbrevet her, og skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg med link til jeres favorititem fra webshoppen. Held og lykke! Vinderen finder jeg om en et par uger.

.
Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

make me international

192 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOOZT SALE