MY SUMMER LOOK

EVERYDAY GANGSTA SHIT

IMG_0210 IMG_0196 IMG_0197 IMG_0169 IMG_0209
Silent Damir Doma T-shirt, Ray-Ban Wayfarer sunglasses, Marlene Juhl Jørgensen earring, Chanel 2.55 bag, Rolex watch.

Ironien i overskriften bedes analyseres. Billederne her er fra en tilfældig togtur forleden… Som I nok ved, har jeg tilbragt en del tid i offentlig transport, for at komme henholdsvis til- og fra Ærø, hvor min kæreste Sophus har studeret på kunsthøjskole. Opholdet er nu snart slut, og jeg kan ikke vente med at holde ham tæt i mine arme igen. Status på livet er, at jeg stadigvæk søger med lys og lygte efter lejlighed med overtagelse fra august eller september. Det skal være i København, placering underordnet, men helst Vesterbro, Nørrebro eller Indre by. Under 7000 inkl. forbrug månedligt. Størrelse er ligegyldig – blot der er et værelse, et køkken og et badeværelse. Bring it on, babes! Kun leje. Mail marie_jedig@hotmail.com, hvis I kan hjælpe.
.

Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

make me international

27 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY SUMMER LOOK