WISHLIST: MILLE

KENZO GIVEAWAY

c980x383
VINDEREN ER FUNDET.

ENDELIG skete det. ANDPANTS har fået Kenzos nye kollektion hjem, og der er simpelt hen så mange fine sager i blandt. Jeg har fået muligheden for at give én heldig læser for en bid af lagkagen: Det er nemlig muligt at vinde en valgfri sweatshirt fra shoppen i valgfri farve og størrelse!  De tre ovenstående er kun en del af udvslget. Alt, I skal gøre for at medvirke i konkurrencen er at tilmelde jer ANDPANTS‘ nyhedsbrev her, og like deres facebookside her. Når disse ting er gjort, skal du skrive en kommentar til dette indlæg med dit navn, din email, link til den sweatshirt, du ønsker, og hvilken størrelse, denne ønskes i. Jeg finder vinderen på tirsdag. Held og lykke til alle! Et andet godt tip: ANDPANTS har netop nu også fået varer fra T by Alexander Wang hjem. Er det ikke bare fantastisk? Shop amok!


Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

650 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST: MILLE