CHRISTIAN ADAMSEN SKIRT

BALENCIAGA POM POM

IMG_6815 IMG_6826 IMG_6835
På det seneste har jeg været ret henfalden til Balenciagas “covered hardware”-modeller, og specielt denne “Pom Pom” fangede mig. Faktisk fangede den mig så meget, at jeg besluttede mig for at anskaffe den, efter at have solgt min Day med regular hardware. Jeg ledte derfor på diverse secondhandshops, og fandt den til sidst på Trendsales. Jeg slog selvfølgelig til, og tasken er nu i min besiddelse.

Størrelsen er virkelig god; den kan rumme alt, en pige nu behøver at slæbe med sig, og den lange skulderstrop gør den ret let at bringe med. Faktisk kan der også med nød og næppe stoppes en computer ned i den, hvilket også gør den mulig til brug som skoletaske. Her er tasken placeret på en fantastisk PK22 stol, desværre mine forældres, men død og pine hvor ville jeg gerne eje den.


Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

11 comments

 • Alt for fed taske!!!
  XOXO

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor er den smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er såå lækker!
  nikolineanine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Friis

  Gud hvor er jeg misundelig! hvad fik du den til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det nævner jeg af princip aldrig, når jeg køber brugte varer! Men den står til omkring 12.000 fra nu af :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Åh, vi har den stol herhjemme, den er noget så luksus! Tasken er ret så flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Virkelig fin! Kan godt lide snørelukningen, det får den til at adskille sig lidt fra alle andre tasker. Uha det er dyre ideer, du sætter mig i hovedet ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Marie :-) jeg har, siden jeg blev konfirmeret sidste år, sparet op til en dyr taske. Min drømmetaske er (of course) fra Balenciaga. Om det skal være Work, Day eller en anden ved jeg ikke endnu.. Men tænker også lidt på at købe Alexander Wangs Brenda eller Rocco. Nå, men mit spørgsmål er, om du kender en fysisk butik, hvor jeg kan købe en af disse herligheder? :) og gerne nær København! :-) Håber, du kan hjælpe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Hej søde Marie :) hvor er den lækker! slet ikke misundlig….. (right!)
  Du skriver, at du har solgt din Day taske. Men er det bare mig eller har du ikke haft en Day-tasken før, som du har slogt?? :) mener det var lige efter du blev flyttet hen til Bloggers Delight ;)
  Kærlighed til din dejlige blog! xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg har både haft og solgt en grå og sort Day, det er nok det, du tænker på! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTIAN ADAMSEN SKIRT