THAT BODYSTOCKING

20 ITEMS WARDROBE

c980x696c

c For et års tid siden lavede jeg en guide til den perfekte garderobe med brug af kun 20 items. Nogle ting har ændret sig siden, og jeg tænkte derfor, at jeg ville lave et lignende indlæg i en opdateret udgave:

c
Det smarte ved kun at anvende sorte nuancer i sin påklædning er blandt andet, at alt tøj kan krydses på kryds og tværs, og behovet for en kæmpegarderobe derved ikke er så stort. Igen kommer mit princip med få, lækre og eksklusive items i stedet for en kæmpe garderobe til udtryk. Dog skal det siges, at alle ovenstående items kan erhverves i forskellige prisklasser, og ikke behøver at være så ubetaleligt dyre, som disse, jeg viser frem. H&M Trend, Weekday og & Other Stores er mit bud på alternative highstreet versioner, som stadigvæk holder kvaliteten og lækkerheden i designet. Here it goes:

Overdele: Top, T-shirt og langæret T-shirt. En kjole er også væsentlig, da denne eventuelt kan bruges i byen eller til finere arrangementer. Lige ledes gælder det en klassisk skjorte i et let materiale. En sweater/trøje og en cardigan i oversize fit er let at smide over en top i kulden. Jeg foretrækker en cardigan i hoodieform. Underdele: Læderbukser, jeans og en kort nederdel. Læderbukser ville jeg altid anbefale at købe i ægte lædermaterialer – primært fordi jeg ikke holder PU-læder ud og fordi det ikke syner lige så pænt. Angående jeans, så handler det om at finde det HELT perfekte par. Prøv dig frem. Høj talje eller lav talje, straight ben, smalle ben, størrelser, længder – her er det vigtigt at være meget kritisk, og prøve rent fysisk. En nederdel er god at have i både sommer- og vintermåneder, henholdsvis parret med bare ben eller strømpebukser. Overtøj: En læderjakke, som kan bruges som overgangsjakke i forårs- og efterårsmånederne, og en pels, man kan holde varmen i, når vinteren kommer. En blazer er også en god investering, da jeg langt hellere ser en sådan blive anvendt fremfor f.eks. en cardigan. Og så er den, igen, god til formelt brug, eller til at pifte et simpelt outfit op og tilføje noget klasse. Sko: Et par sandaler og et par støvler. Begge par skal være enormt let anvendelige, passe til det mest og ikke mindst være komfortable. Et par stiletter eller i hvert fald anden type høje sko er også godt at have liggende. Tasker: En gå-i-byen taske med plads til de klassiske items såsom pung, nøgler, mobil og en smule kosmetik. En stor taske til skole- og let rejsebrug er også nødvendig. En rygsæk kan her være en god idé. Denne skal kunne rumme tøj, computer og lignende. Tilbehør: Hører egentlig ikke under indlæggets kategori (synes jeg i hvert fald), men et klassisk ur i stål og guld (som dette fra Rolex: uret fra mine hedeste drømme), bør sidde om håndleddet hver eneste dag. Endvidere et et par solbriller et must.

Tryk på billedet for at se, hvor diverse items forhandles.
Hvilke af ovenstående items har I allerede liggende? Er I enig i mit bud på, hvilke beklædningsdele, en perfekt garderobe bør indeholde?


Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

12 comments

 • maria

  jeg underskylder min kommentar havde ikke læst indlægget ordenligt igennem. ser dog stadig ingen grund til at vise alle de dyre ting når de som du selv skriver kan fåes til en overkommelig pris i highstreet butikker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg vil nu mene, at er i min gode ret til at lave en collage med min drømmegarderobe ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  hvor mange almindelige mennesker har seriøst råd til en nederdel der koster 2390 kr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Polyvore er inspireret af Marie Jedigs indlæg ”20 items wardrobe”. Det er et godt indlæg at læse, hvis man er i gang med at bygge sin garderobe op, ligesom jeg er. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville dø for at eje alt dette i min klædeskab! Fantastisk indlæg, Marie! :)

  nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Er glad for at høre, at du kan lide det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Langvad

  Solbrillerne – FOR DEM HAR DU SOLGT MIG :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker den her slags indlæg – mere af det!

  Jeg går selv efter princippet lidt, men godt, når det gælder min garderobe, og søger at skære helt ind til benet. Jeg lavede faktisk for nyligt et lignende indlæg, omkring min perfekte (basis)garderobe, der dog indeholder lidt flere ting end din, kan jeg se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Dejligt, at det er vellidt! Det kan være godt med et spark i røven til tider :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte items! Og inspirerende collage

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT BODYSTOCKING