DAVID ANDERSEN SUIT

KEEP ON DREAMING

c980x907

Lige nu drømmer jeg om at være iført læderbukser, korte støvler, feminine stroptoppe i silke og oversize blazere og kimonoer. Og denne helt absurd fantastiske rygsæk fra Balenciaga, som jeg må, skal og vil eje. Outfittet her er så meget indbegrebet af mine forårsfavoritter, som noget kan være. Faktisk ville jeg gerne gå i ovenstående sæt en hel sæson, hvis det var en mulighed. Se, hvor hvert item forhandles her.


Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

2 comments

  • Jeg kan godt følge din obsession med sorte silke stroptoppe. Det er så sexet og lækkert!!! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Virkelig fed stil, og den balencia rygsæk er simpelthen et must!

    xxoo, Amelia
    follefillefou.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAVID ANDERSEN SUIT