SOME EBAY TIPS

DAVID ANDERSEN SUIT

 photo Tekst_004_zps9d3a02f7.jpg photo Tekst_002-1_zps57e03dd3.jpg

Sponsoreret indlæg.

Så blev det tid til endnu engang at tippe om en fantastisk Downtown Plus deal! Som nogle af jer nok husker, har jeg skrevet om konceptet før: Det er nemlig gennem Downtown Plus muligt at spare en hel masse penge på eksklusive og virkelig lækre produkter.

Denne gang er det muligt at et designersyet jakkesæt til enten mænd eller kvinder, af den dygtige og meget talentfulde David Andersen (jep, ham der kreerede Medinas dramatiske fjerkjole til Dansk Fashion Awards), til virkelig gode priser: Enten et jakkesæt til værdi af 6500 kr. med en besparelse på 30% – altså 4500 kr., eller en blazer til værdi af 4000 kr., også med 30% besparelse, således ar dealen havner på 2800 kr. Mænd kan vælge imellem et jakkesæt eller en blazer, og kvinder kan vælge imellem et jakkesæt med bukser eller nederdel som underdel.

Det skal lige siges, at habitter og skrædderlavede-outfits er David Andersens absolutte varemærke, og at hvert enkelt jakkesæt er lavet ud fra mål og produceret i 100% uldkvaliteter eller silke og cashmere. Jeg ville elske at eje et sexet David Andersen jakkesæt i hvert fald. Hell fucking yeah. Find dealen her.


Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOME EBAY TIPS