SOPHUS' FAVORITES

ANGULUS CHELSEA BOOTS

IMG_0800
Helt klassiske chelseastøvler havde jeg faktisk ikke et eneste par af – og disse fra Angulus er helt perfekte til formålet. Jeg havde en eller anden fordom om, at Angulus kun producerede pædagogsko (hvilket er lidt sjovt, eftersom jeg rent faktisk arbejder som pædagogmedhjælper i øjeblikket), men disse sko er både gode at gå i og helt vildt lækre at se på. De er både gode som forårssko med læderbukser og en let jakke, eller til sommer til en stor, løs kjole og bare ben. Støvlerne kan købes her. Priserne er i orden og kvaliteten i top.

HUSK forresten at deltage i Lagersalg.nu giveawayen her på bloggen. Vinderen finder jeg i morgen, så I kan lige nå at deltage – og der er gode vinderchancer! Find konkurrenceindlægget her.


Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

10 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOPHUS' FAVORITES