ISSUE 1.3 FAVORITES

THAT DISNEY GIRL

Jeg har en stor kærlighed. En kærlighed, der ikke just kan sættes i forbindelse med mit modeliv, men snarere med min barndom, historie og min måde at være på. Jeg er nemlig kæmpe tegnefilmsfan. Min person er altid blevet sammenlignet med tegnefilmfigures karaktertræk – ikke kun fordi jeg hele mit liv har været ret passioneret fan, men også fordi mit livssyn til tilder kan afspejles i denne verdens magi. Jeg fik en kommentar her på bloggen lydende på netop denne sammenligning, og det er seriøst det største kompliment, jeg overhovedet kan modtage. Ret tosset egentlig, og lige nu er jeg bare blæst ind i den nostalgiske tegnefilmsverden. Jeg kan stort set alle danskproducerede disneysange udenad; nogle endda også på engelsk og tysk. Min lyst til at spille musical og synge, og dennes fængslende virkning på mig, stammer helt sikkert fra min indlevelse i disse magiske universer.


Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

7 comments

 • Hun er også min all time favorite disney prinsesse. Bare det at hun er i New Orleans er så mother f*cking fedt. Åh..
  Men min ynglings disney film er af særlige årsager løvernes konge…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan se mig selv 100% i det, du skriver, og det varmer mig helt, at jeg ikke er den eneste i blogland, der ikke kan give helt slip på Disney-universet – og andre tegnefilm for den sags skyld. Selv har jeg de fleste disneyfilm stående fremme på værelset, hvilket til tider godt kan frembringe latter hos mine gæster. Den eneste ting, der har forandret sig i mit forhold til Disney er, at jeg altid kun ser filmene på originalsprog. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så stort set alle Disney-film, da jeg var lille og de var på VHS. Så med årene gik båndene mere og mere fra hinanden, og til sidst blev de smidt ud… Men de er stadig i hjertet på mig, og heldigvis er min søster og jeg begyndt at samle sammen på DVD!

  Som den ultimative fantasy-nørd er Disney bare noget helt specielt. Kan virkelig godt følge dig i meget af det, du skriver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Nej, hvor er det freaky… i går sad jeg og downloadede stort set ALLE disneys sange til min computer, og fantaserede mig selv i seng til “A whole new world”!! :D
  Nu sidder jeg og tænker over, hvordan du ville se ud som Disney-prinsesse, hvis du havde din egen personlige karakter….hmmm…interessant tanke….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg er også stadigvæk vild med at se tegnefilm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Haha hvor sjovt, jeg har det på helt den samme måde. havde dem alle på vhs da jeg var lille, og har efterhånden fået samlet en del disney (og lidt andet) på dvd. har faktisk lige været ud og købe prinsessen og frøen og går og synger den der sang for mig selv, hele tiden :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ih, hvor er det fint og magisk – min passion for den slags forsvandt desværre i takt med at jeg blev ældre. Men bliver helt nostalgisk af tanken om det hele !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ISSUE 1.3 FAVORITES