PSST...GOOD ONES

SHOES ON A BUDGET

c980x711
Sixtyseven/Tabar lædersandal 299 kr.Sugarfree shoes loafers 349 kr.NLY shoes plateausandaler med høj hæl 399 kr.NLY shoes høje støvler med lange frynser 399 kr.NLY shoes loafers med nitter 399 kr.NLY shoes støvler med asymmetrisk skaft 429 kr.Sugarfree Shoes plateaustøvler 449 kr.NLY shoes western støvler 499 kr.NLY shoes stiletter med nitter 499 kr.

Jeg har en tendens til at flashe enormt mange ønskekøb her på bloggen i vanvittige prisklasser, og tænkte, at jeg, som supplement til dette, ville lave en collage med inspiration til mere budgetvenlige beklædningsdele. Denne gang er fokuspunktet sko, og jeg har her udvalgt et par favoritter, som henvender sig til forskellige lejligheder, og som alle holder sig i en mere betalelig prisklasse – nemlig under 500 kr.! Westernstøvlerne er jeg helt fucking forelsket i. De er ret så latterligt lækre – og så til den pris?!

Dette indlæg er sponsoreret.

9 comments

 • Nu du taler om sko – jeg har en konkurrence kørende, hvor du kan vinde et gavekort til Footway på 250 kr: http://sarasskab.blogspot.dk/2013/03/give-away-vind-et-gavekort-til-footway.html
  Du skal være velkommen til at deltage :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, jeg skal da til at købe nogle af de der lækre sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Want all of them ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Skønne Marie
  Er pludselig blevet en smule forvirret omkring alle dine budget-venlige indlæg, eftersom at du op til flere gange tydeligt har forklaret at du frem for alt foretrækker kvalitet frem for kvantitet. Og de sko der kommer frem her er jo i imiteret læder – hvilket du også tydeligt ville fravælge i forhold til ægte læder – har jeg i hvert fald forstået på dig. Dette skal på ingen måde tages som en kritik! Undres bare en smule….. ? Ved dog også at mange andre læsere har ønsket mere budgetvenlige items, så måske er det bare for at opfylde deres ønsker. Måske du har et godt svar på dette, eller at jeg måske bare har misforstået meningen med disse indlæg fuldstændig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det gør jeg helt bestemt også, og dit spørgsmål er fuldt ud berettiget! :-)

   Sagen er den, at jeg har oplevet på det seneste at modtage enormt mange forspørgsler på præcis mere budgetvenlige udgaver af min egen stil, og selvom jeg oftest selv ville foretrække den eksklusive udgave af et item, synes jeg alligevel, at jeg bør være “dygtig” nok til også at kunne inspirere på et mere budgetvenligt plan. Jeg selv forsøger at kombinere lidt fra alle stilarter og prisklasser – men i øjeblikket kører jeg ret hårdt på med de dyre items, og som alternativ til disse synes jeg godt, at de polyvores, jeg laver, kan rumme lidt af hvert. Jeg håber, det gav mening!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   Tak for svar, det gav i hvert fald god mening. Synes det er fedt at du komplimenterer dine dyre køb med lidt budgetvenlige muligheder for dem der nu ikke ønsker de lige så luksuriøse ‘udgaver’, men jeg har nu intet imod at sidde og savle over dine dyre lækre køb ….. det kan jeg nu godt lide!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   Komplimentere var ikke lige det ord jeg ville bruge i denne sammenhæng… Håber du forstår hvad jeg mener

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altid godt med nogle økonomivenlige indlæg ;-)
  http://www.cecilie-bruun.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow de er fede!! er vild med dem alle sammen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PSST...GOOD ONES