MEET ME TONIGHT

SEASON JACKETS & COATS

c980x866
Sponsoreret indlæg.

Reel rækkefølge: D Brand frakke, Just Female blazerKenza læderjakke, Won Hundred bomber, Modström denimjakke, Estradeur ruskindsjakke med frynser, Rut & Circle blazer, Lagom frakke.

Mit bud på overgangsjakker denne sæson står på følgende: en lang, trenchcoat lignende frakke, en læder- eller ruskindsjakke, en oversize blazer, en bomberjakke og en denimjakke. Selvfølgelig kan man også vælge at være knapt så ekstrem, og kun have en jakke til det kommende forår (hm, egentlig er det vel forår nu, men sneen udenfor mit vindue trækker mig lidt i en anden retning). Jeg skal i hvert fald helt sikkert have investeret i en trenchcoat. Hvordan ser jeres overgangsjakke ud?


Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

12 comments

 • Victoria

  Jeg har lige købt en bomberjacket i ruskind fra Monki, den er jeg blevet super glad for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med bomber jakken fra Won Hundred. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruskindsjakken er virkelig fed! Kunne være overdrevet lækker med pilot solbriller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Jeg vil lige sige tak og thumps up for, at du har skrevet sponsoreret indlæg aller øverst :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det lovede jeg jo at begynde på! Godt, det er vellidt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig rigtig haft overgangsjakker… For mig er det forår, når jeg kan smide vinterjakken og tage lag af cardigans på i stedet for at holde varmen, haha :-) Men er ret vild med bomberjakken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • aks

  Jeg har netop købt en bomber jakke i ruskind perfekt kombination hvis du spørg mig. Jeg er i hvertfald super glad for den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Fuck, den lyder lækker! Hvorfra?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   H&M har lavet en vild fed en i skind. Den koster 1700,- eller 1800,-, tror jeg det er :-) Den ligner lidt en termojakke, fra vores ungdom, men er bare i sort læder. Super lækker og ligner en bomber :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • aks

   Den er fra Monki. Jeg købte den i Malmø, men kan sikkert også fås herhjemme! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • D Brand frakken er helt sikkert min favorit!
  Dog tror jeg mit skab har nok overgangsjakker… men så alligevel, kan man nogensinde få nok?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEET ME TONIGHT