LOVERBOY

DREAMING…

c980x721
Filippa K frakke (dog på udsalg), J Brand jeans, A Nordin cardigan, Wildfox bluse, Whyred støvler, Buddha to Buddha taske, Sophie by Sophie armbånd, Le Specs solbriller, Cheap Monday kasket.

Når jeg slår tankevirksomheden fra, og drømmer mig ind i et helt nyt outfit, så skulle det bestå af ovenstående items fra Nelly. Jeans og frakke er jeg helt høj over, og specielt disse to items ville klæde min garderobe helt vildt – tror I ikke? Generelt set tror jeg bare, jeg bør anskaffe mig et par J Brand jeans snart.

Lige nu og dagen ud er der faktisk 10% at hente på alt hos Nelly! I skal blot anvende rabatkoden “bloggersdelight”, når I tjekker ud. Happy shopping! Besøg webshoppen her.

Dette indlæg er sponsoreret.


Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

18 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVERBOY