MRJ BAG WINNER

WARDROBE FAVORITES


Nogle gange er det rart at se indad i skabet, i stedet for at lave en ønskeliste med urealistiske drømme. Jeg er så heldig (og dygtig) at have opbygget en ret så perfekt garderobe, der rummer en hel masse favorititems. Mine mest anvendte generelt set, og specielt i øjeblikket er dog følgende: Acne Track støvler, skater skirts i alle afskykninger, asymmetrisk Helmut Lang T-shirt, Helmut Lang denim leggins, python læderleggins fra Utzon, Rick Owens Darkshadow læder/denim jakke, Jane Kønig øreringe, huer, T by Alexander Wang langærmet T-shirt, lang Brics frakke og Proenza Schouler PS1 taske. Alle disse items er ret lækre, basisanvendelige, og kan bruges på kryds og tværs. Hvilke favoritter har I, i jeres klædeskab?

Se, hvor hvert items forhandles her.

18 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MRJ BAG WINNER