PARIS OUTFIT 1

SOUVENIR

IMG_3490
Souvenirs hører sig til på enhver rejse, og dette billede er egentlig overhovedet ikke sigende for, hvad jeg købte med hjem, men er bare et fint billede med smukke genstande: Den mest tacky og billige Eiffel-tårnsfigur, et dødningshovedhviskelæder (tror I lige, jeg blev overlykkelig over at finde dette!?), og et postkort, der blev sendt en anelse for sent til min kære Sophus (læs: aldrig, men du skal nok få det, skat). Jeg købte også slik, trøffelolie, kys (kagerne…), franske makroner, vin og kaffe med hjem. Selvfølgelig. Jeg elsker selv at få gaver, postkort og souvenirs, så mon ikke det også har glædet mine omgivelser.

16 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARIS OUTFIT 1