ASGER JUEL LARSEN

MORE LOVE GIVEAWAYS

c900x671c900x363
Til pigerne: Hvid Acne T-shirt, sort Acne top, sort Acne pung, hvid Acne sweater, sorte Cheap Monday jeans, sort Acne skjorte, dr. Martens støvler, Acne keyring.

Til drengene: NudieJeans hue, Samsøe Samsøe læderjakke, sorte Won Hundred jeans, Samsøe Samsøe skjorte, Nike Free sneakers, Acne pung.

Valentines day er lig ren forkælelse, også her på bloggen, hvor jeg i samarbejde med ANDPANTS udlover 3 gavekort á hver 1000 kr. til webshoppen! Over denne tekst ses to Polyvores; en med kvindetøj, og en med herretøj, og det er simpelt hen mit bud på gode gaveideer til din særligt udkårne denne Valentine. For at deltage i konkurrencen skal du besøge ANDPANTS’ webshop og udvælge den gave, du allerhelst ville give din udkårne på den specielle dag og linke denne samt skrive mail + navn i en kommentar under dette indlæg og like ANDPANTS på Facebook. Vinderne findes d. 14. på Valentines day!

VINDERNE ER FUNDET, GIVEAWAYEN ER SLUT.

570 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASGER JUEL LARSEN