THAT FUCKING BLACK

BALENCIAGA AGAIN


For ikke ret længe siden solgte jeg min kære Balenciaga Work i en ellers ret så smuk grå nuance, fordi jeg måtte sande, at denne farve aldrig kom helt ind under huden på mig. Ærgerligt, for selve taskemodellen passede mit weekendtaskebehov helt perfekt, og kunne, derudover, rumme min Macbook 13″, hvilket er en livsnødvendig egenskab for en stor taske.

Nå, men efter at have solgt tasken, søgte jeg altså efter en taske i samme model, blot i en mørkere farve – og helt ærligt, hvor heldig har man lov til at være!? En af mine fantastisk søde læsere overvejede at sælge sin sorte Balenciaga Part Time i pony (part time-modellen er lige så bred, men lidt “kortere”), og ponyskind var et materiale, jeg havde savnet, siden jeg solgte min City, som desværre ikke størrelsesmæssigt passede mit behov, og selvfølgelig slog jeg straks til – og købte denne! Og jeg er simpelt hen allerede blevet så glad for den. Synes I ikke, den er helt fantastisk!?

My new Balenciaga Part Time bag in pony hair.

54 comments

 • Line Rasmussen

  Det er ikke en Part Time, du har købt men en Work. Part Time har et knæk på linjen langs lynlåsen og er mindre. Blot til info:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er smuk! Jeg er vild med ponyskindet! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eiw

  Kan bare ikke se, hvorfor du ligger det ind? Kunst? Der er ikke meget kunst over det. Det kan være kunst og kreativt med en flot kvindekrop, men helt ærligt – Hvad er meningen med at ligge sådan nogle videoer ud??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er jo fuldstændig AMAZING! Godt købt :-)

  http://www.lesoe.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Langvad

  Marie det der…… ARG. Den er overdrevet vidunderlig!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Angelbo

  Den er SINDSYGT smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nok den smukkeste Balenciaga jeg har set nogensinde! Wow wow wow savler lidt! Tillykke med den for fanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op! Den er så flot!
  Jeg er meget glad for at du valgte at sælge din city pony, i sin tid så jeg fik mulighed for at købe den! Men den er nu også rigtig fin i part time udgaven!
  Og må sige du er noget heldig du har sådan en sød læser :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig flot og stilet :)

  knus
  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor er den bare fantastisk lækker og pisse gennemført i kombinationen af læder og det mere fine pony-materiale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er alt for lækker! Er helt vild med pelsen! :)
  http://www.regitzeløkke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmelie

  Hvor har du lavet skriften på din header og indlægstitel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den smuk! Elsker at det er ponyskind i stedet for ‘normalt’ læder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Du skulle vel tilfældigvis ikke overveje at sælge din move on taske? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Desværre ikke lige umiddelbart! Først når jeg har fået mig en Chanel 2.55 reissue :-) He he.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Tillykke med tasken, den er SÅ flot.
   Hvad skete der egentlig med den Chanel taske du havde på et tidspunkt? Jeg tænker ikke på din rygsæk. Var det ikke sådan en?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Den lille? Den solgte jeg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eiw.

  Hvad fuck er det for nogle billeder du har på din tumblr? Piger der ligger og “hygger sig med sig selv” ? Hvad er meningen? Bryster, fair nok, det ser man ofte. Men der er altså 12-årige piger der ser op til dig, så hvad er det dog nogle billeder/videoer du liger ud? Eiw.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Så må de 12-årige sgu lade min Tumblr være, og dig med, hvis du ikke kan klare det. For at være ærlig, så lever jeg livet og kører ergo også både blog og tumblr, som jeg vil – og lige præcis derfor, lægger jeg da også den slags op, hvis det er det, jeg har lyst til. Hvis jeg ønskede at ligge et billede af mig selv op, hvor jeg var midt i den slags, gjorde jeg det skam også :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rosa

   Jeg er vild med din tumblr. Den har kant, og sex. Ja sex, og sex er godt. Sex er det der har bragt os til verden… men ‘Eiw’ du skal nok prøve det, før du forstår?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Haha, totally agree to this comment <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johanne

   åhh elsker din kommentar Rosa :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rosa

   Elsker dig Johanne.
   Sex er som chokolade – smager du det en gang, vil du være afhængig resten af dit liv ♥

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • W

   lad dog være med at nedgøre EIW, med det perspektiv vil jeg nærmest mene, at der vides, hvad der tales om, sex er dejligt og kan sagtens vises, uden at være så voldsomt som nogen af de seneste billeder på tumbleren. men “vildekaniner” er altså blevet noget større end den 21-årige Marie Jedig i Næstved, der pludselig gennelever en slags teenage-rebelperiode. bloggen er vokset så meget, det er blevet en institution, og dermed, vil jeg sige, at der ligger et ansvar i at være bag denne. og de billeder der offentliggøres for tiden er for meget alt taget i betragtning.
   – det er voldsomt mærkeligt, at det er sillewho, der er blokeret på skoler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg bliver sgu aldrig dn store rebel, og har ingen intentioner om at være det – den slags billeder hører generelt set bare ind under, hvad min hjerne og sind godt kan kapere, og hvis dit ikke kan, så er du mere end velkommen til at klikke dig væk. Menneskers grænser er forskellige, og noget, jeg slet ikke tilnærmelsesvis ser som et problem, stødes du tydeligvis enormt meget af – hvilket kun er fair. Men du skal ikke fortælle mig, hvad jeg kan tillade mig, og hvad jeg ikke kan. Overhovedet faktisk. Du er på min spillebane her, and I make the rules! Vilde kaniner er nu, efter min mening, enormt stueren, og ønsker man ikke at læse min tumblr er det helt simpelt at lade være. Vi er klart uenige om, hvor grænser i medieland er, hvilket kun er godt, fordi det giver anledning til denne slags debatter – men mit syn ændres dog overhovedet ikke af den her slags kommentarer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Det er som om, du ikke er så god til at håndtere negativ kritik, til trods for at du jo ellers elsker diskussioner og alt, hvad der spiller op til debat og alt, der går i mod normer, og hvad resten af samfundet synes om og mener.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   I kan sgu bare diskutere løs. Jeg er for lidt aggresiv til at gide den slags :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • W

   jeg bliver absolut ikke stødet af dine billeder, men jeg bider mærke i, at blogverdenens læsere af præget af meget unge piger- og jeg prøver på ingen måde at sige, at et afslappet forhold til sex er dårligt, jeg mener bestemt, det er en god udvikling, modeverdenen har påvirket til. men på samme tid er der forskel et sundt forhold til sex, og at det er en norm at se på damer, bundet med sække over hovederne. jeg har altså betænkelighed for, hvad der bliver sat for norm for de yngre læsere. nu har du jo fx. lige lovet et konfirmationsindlæg, det lyder også sjovt of fornuftigt og det hele, og det appellerer til de “yngre” læsere. men bekymring er bare, hvad læsere får med på vejen.
   desuden, da jeg fx. begyndte at læse din blog, gik den ud på noget helt andet, den var i hvert fald meget anderledes. og jeg siger ikke, at forandring er skidt, men det har været en meget markant og hurtig udvikling, og din læserskarer har jo ikke ændret sig synderligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Da min blog startede, var der ikke andet end bar røv og patter på sitet, så det har du i hvert fald ikke ret i :-)

   Og nu tror jeg egentlig at problemet er, at du ikke skiller tingene ad. Min tumblr og min blog er to forskellige sites, og ja, min blog er helt stueren, vil jeg selv mene, det er min tumblr bestemt ikke. Så må man ligesom vælge at følge den ene eller den anden, eventuelt begge, men er man sart, skal man nok droppe at læse min tumblr ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • W

   og jeg prøver bestemt ikke at ændre dit syn, men at få dig til at tage virkningen til eftertragtning .

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • W

   lad dog være med at nedgøre EIW, med det perspektiv vil jeg nærmest mene, at der vides, hvad der tales om, sex er dejligt og kan sagtens vises, uden at være så voldsomt som nogen af de seneste billeder på tumbleren. men “vildekaniner” er altså blevet noget større end den 21-årige Marie Jedig i Næstved, der pludselig gennelever en slags teenage-rebelperiode. bloggen er vokset så meget, det er blevet en institution, og dermed, vil jeg sige, at der ligger et ansvar i at være bag denne. og de billeder der offentliggøres for tiden er for meget alt taget i betragtning.
   – det er voldsomt mærkeligt, at det er sillewho, der er blokeret på skoler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • W

   og jeg forsøger på ingen måde a få dig til at ændre dit syn, men at tage virkningen af dine indlæg til eftertragtning

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • W

   det kunne være meget sjovt at høre, hvad du har at sige til Ms kommentar :)

   jeg dropper også heksejagten nu. men vil bare lige afsluttende sige, at bloggen/tumbleren tidligere har vist patter og røve, men dengang var det med et kunstnerisk eller æstetisk spændendeaspekt, og ikke med den in-your-face-attitude det har nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg er sgu ked af, at det billede har stødt dig, for det er jo netop ikke for at opnå den effekt, men fordi billedet var fedt. As simple as that :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • frederikke

   Marie du inspirerede mig der til at starte en nude blog: http://beauxcorpsnus.tumblr.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Fucking lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Okay. Nu følger jeg normalt ikke Maries tumblr, men kun hendes blog. Men hele denne her diskussion gjorde mig sgu nysgerrig. Skulle da lige se “what all the drama is about”… Men helt ærligt… Jeg kan virkelig ikke se nogen problemer i det, der ligger på Maries tumblr. Jeg havde forventet meget “værre” efter denne her diskussion. Det er fedt. You go girl!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Jeg ville sige at jeg er tolv (tretten om to dage, btw), og ser ikke det store problem i sådanne seksuelle billeder. Hverken på din blog eller tumblr. Bare fordi vi er tolv, og ikke selv er seksuelt aktive, har vi altså set nøgne kroppe før – til din orientering, hvis du nu ikke vidste det ;) FED BLOG MARIE, KEEP UP THE GOOD WORK

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, sådan! Og tillykke med de tretten om to dage. ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Søgaard

  Er vild med din nye skrift og header :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  vil du ikke lave et indlæg om hele din balenciagasamling? VIL SÅ GERNE SE DEN!! din taske er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Kan ‘part time’ rumme en macbook 13? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er jo helt fantastisk! Elsker den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg glæder mig til at se min gamle baby i et outfit med dig :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nok den smukkeste taske, jeg længe har set!! Hold kæft, hvor er den smuk!

  nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er den fantastisk smuk! Ved du om den kan købes et sted på nettet, eller kan den kun findes brugt!? og er den en Part time eller en Work?
  Du har nemlig skrevet work på din facebook ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det står i indlægget, hvad det er :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Og det er limited edition, så det ved jeg desværre ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • f u c k a f !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • er enig. FUCK AF MED DEN FOR FUCKING LÆKRE SAG! Misundelse er en grim ting, men du gør det sgu svært ikke at blive helt grøn….. :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT FUCKING BLACK