HOTEL COMWELL

WHEN A WEAR A SHIRT

Isabel Marant frakke, Helmut Lang bukser, Acne skjorte, Jane Kønig halskæde, H&M hue, Ksubi støvler.

Siden jeg flyttede hjem, har jeg haft uanede mængder af tid til bloggen, og stort set alle de indlæg, der har været lavet i løbet af den seneste uge, har været planlagt flere dage i forvejen. Dette inklusivt. Derfor opstår der en del forvirring på instagram i forhold til outfits på bloggen, og det er fuldt forståeligt. Men her er altså forklaringen! Jeg håber, I har det fantastisk.

Jakken på disse billeder er på ingen måde varm nok til vinterkulden, og jeg fik mig noget af en chokoplevelse, da jeg trodsigt bevægede mig ud i den. Not gonna happen again. Skjorten, kan I nok se, at jeg har klippet i. Jeg er, som de fleste af jer nok husker, ikke ret så høj, og længden blev derfor en smule overvældende på mig, enddog selvom den er kreeret til værende oversize. En saks blev det til, og jeg kan egentlig godt lide det rå look den rippede kant giver.

27 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOTEL COMWELL