CONTROL YOUR EGO, FREAK

QUALITY, MINIMALISM & MARIE

Hej mine kære læsere. Jeg vil nu officielt prøve noget nyt. På en måde er det noget, der ikke ligger mig meget fjernt, så ideen om noget innovativt og nyskabende kan I lige så godt glemme allerede nu: Nogle af jer har nok lagt mærke til, at der er blevet solgt vel godt ud af garderoben på det seneste (resten kan I købe her), og det er gjort i forbindelse med den største sorteringsomgang i min garderobes historie. Jep. Voldsomt. I know. Hold vejret. Jeg vil nemlig køre et nyt koncept i min garderobe kaldet “Operation kvalitet, minimalisme og Marie”. Ikke at jeg førhen har købt items, der ikke gik indunder denne kategori, men disse items var ikke altid ret gennemtænkte, og der har derfor været stor udskiftning i min garderobes beholdning. Nu skal det være slut.

Jeg går back to basics, men på den Marie-rå-kontrastfulde agtige måde. Blazere, lækre og rå basistoppe, jeans, læder, en masse smykker og bare generel kvalitets og råhedsudstråling skal der til. Jeg skal være tilfreds med alle items i min garderobe, og det er simpelt hen mit nytårsfortsæt: Fuck slankekurer og rygevaner, “Operation kvalitet, minimalisme og Marie” er det nye. Faktisk har jeg allerede snydt lidt, og købt en hel masse nye ting hjem, som jeg glæder mig til at flashe. Alle disse er nemlig en del denne kategori. Det smarte ved denne nye idé er desuden, at alt tøj vil passe sammen på kryds og tværs af led og kanter, og tøjkriser derfor ikke vil eksistere. Så smart. Jeg ser så meget frem til projektet, og hvis nogle af jer ønsker at joine, er I ganske velkomne! Jeg er ret interesseret i jeres måde at tackle ideen på, og hvordan det i så fald vil skride frem for jer. Go tell me!

Se hvor ovenstående items forhandles her.

23 comments

  • jeg har faktisk haft det princip i hovedet, siden jeg første gang faldt over bloggeren ‘dead fleurette’. (http://grayzine.no/deadfleurette) hun er en ung pige, der har helt og aldeles styr på sin garderobe, der indeholder 35 forskellige ting, som hun mikser forskelligt hver dag, og ligesom hun grundigt overvejer hvert køb og afvejer plusser og minusser, lader hun sig heller ikke nøje med noget, der ikke opfylder hendes forestilling om det 100%. hun er virkelig en inspirationskilde, og på grund af hende har jeg nu overblik over min egen garderobe med en liste, det kunne du også prøve. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er vild med ideen og har i lang tid haft lige netop dén tanke om min egen garderobe. Derfor er jeg fuldt og fast med på det nytårsfortsæt – det er sgu et nytårsfortsæt jeg vil glæde mig til at fuldføre (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Uhhh, nogle lækre ting! Elsker den grå strik :).

    http://www.lifendays.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • fed idé! Jeg tror (hvad angår min garderobe) skal blive bedre til at sælge ud :) eller måske bare lave en ordentlig omgang sorterings salg :) det er jo dumt at jeg ikke bruge alt i min garderobe ;) one man’s trash is another man’s treasure :)

    forresten ville jeg vildt gerne høre din mening om 2 collager jeg har lavet (se min blog). Ved ikke helt hvorfor, men jeg vil VILDT gerne høre din tolkning af dem :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder spændende! Er selv igang med et lignende projekt, eller, jeg har planlagt det og starter til nytår.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har sjovt nok haft den samme idé i hovedet de sidste par dage, så jeg joiner også . Efter nytår. Den hedder operation Christina, og det bliver helt ind til benet. Nu skal det være! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie, vil du ikke lave et indlæg om fede kameratasker? Black lily havde lavet en rigtig fed taske, men den er desværre udsolgt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Jeg er ikke så vild med kameratasker, så det kan jeg ikke så godt :-(

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fed idé – jeg joiner ;-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Held og lykke med nytårsfortsættet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanna

    Suuuper idé og godt nytårsfortsæt!

    Jeg vil lige høre hvor den lækre, grå bluse i venstre hjørne er fra? Den ville jeg ikke have noget imod at eje nemlig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Løs indlægget, så kan du finde svaret! He he ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elena

    Kan du så komme i sving med at sælge mere af dit lækre tøj, som bare skriger efter mig?! ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Det er jo blevet solgt næsten alt sammen nu ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg shopper også efter lister, som opdateres jævnligt, og ofte efter hvilke ting jeg synes jeg mangler når jeg står og klæder mig på. Og så køber jeg altid kvalitet, hvilket i mine øjen ikke er lig med nul highstreet, men en mere kritisk tilgang til materialevalg. Hart ca. ikke købt noget som ikke stod på listen siden jeg begyndte på det, og har ikke købt noget jeg ikke har fået brugt. Så dejligt! Og så lige en sidste ting – fornemmer jeg endnu mere Helmut Lang-tid? Masser af det! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækkert indlæg! Jeg er især vild med strikken og hunde t-shirten :)
    http://www.regitzeløkke.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej :-) ved du hvor bukserne er fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Hvis du lige læser indlægget, kan du let finde ud af det ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

    Fed ide!! Jeg vil følge med:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har selv kørt lidt samme projekt det sidste halve års tid. Har shoppet ud fra lister. En med basisting og en med det lidt mere specielle og ofte dyrere ting. Opdaterer løbende listen og nogle ting falder fra, men så er det jo fordi jeg ikke virkelig vil have dem. Faktisk har jeg siden i sommers kun købt 4-5 high street items. Jeg har dog lavet nogle undtagelser, så når jeg går i genbrug, på loppemarkeder og lagersalg, eller ferie (som i udlandet ) så er der listefri shopping! Og de hjemmelavede ting tæller heller ikke. Jeg er vildt glad for det og de fleste ting jeg har i garderoben nu, er noget der bliver brugt flittigt, fremfor en H&M kjole, der måske kun bliver brugt et par eller en enkelt gang. Held og lykke med projektet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror du bliver virkelig glad for det :)

    Jeg har det seneste år søgt at købt færre ting, men til gengæld til en bedre kvalitet, og det har virkelig gjort at jeg er gladere for min garderobe. Jeg sælger stort set intet længere, fordi hver ting der kommer ind er genstand for så megen overvejelse at jeg ved at det er det rigtige.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole

    Jeg er faktisk på det senere begyndt at tænke mere, som det du beskriver ovenfor, når jeg shopper. Egentlig tror jeg du er inspirationskilden til det. Min bedste strategi, som umiddelbart virker formidabelt godt, er at gå efter de sorte nuancer (som du allerede er mester i), samt hvid, grå og lignende. Jeg er begyndt at holde mig meget væk fra skrig-farver, da det ligesom bare er så begrænset og nærmere ødelægger helhedsindtrykket. Måske farverne vinder mere når vi nærmere os foråret og sommeren, men lige nu er jeg ikke særlig tilfreds med at trække i noget farvet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fantastisk idé! Mit nytårsfortsæt er at købe noget dyrt (!) tøj :). Dyrt for mig er måske ikke så dyrt for andre, men når man er på su, skal der ikke så meget til :D

    nckopp.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

CONTROL YOUR EGO, FREAK