BLACK SPINE AFTER EDEN RING

NEW BALANCE SNEAKERS


New Balance sneakers er totalt overeksponeret, og i mine øjne egentlig forlængst på vej ud af modebilledet, men denne grovere model med plateau og total sport feel kunne jeg ikke står for. Jeg bevæger mig utroligt meget, når jeg er på arbejde (arbejder på en SFO), og jeg har derfor brug for komfort til mine små fusser. Disse er fede, fordi de skiller sig bare en smule ud fra den vanelige mængde af New Balance sneakers derude (jeg kritiserer overhovedet ikke, jeg giver bare udtryk for min egen smag), og så er de megarare at have på, og virkelig cool som kontrast til nederdele og blazere. Lignende kan købes her.

Update: Rooooolig nu, babes & bitches – jeg synes egentlig, jeg er i min gode ret til at give min mening til kende, men når det handler om fodtøj, bliver en stor del af jer åbenbart meget følsomme. Det er ikke min mening at træde nogle over tæerne, og jeg kan jo godt lide jer, selvom vi ikke nødvendigvis ynder at sende kærlighed til samme type fodtøj. 

15 comments

 • jeg tror min morfar ejer et par magen til ;D Haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kunne ikke være mere enig! Er så træt af at kigge på de andre new balance! Du er for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej Marie. Det mener du ikke vel…. Jeg kan godt forstå, at de ville være super praktiske til dit arbejde, men nej… Bare nej… De kan forresten købes i mit fitness… Som stepsko. Men okay, smagssag :) Glædelig jul

  nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   He he, ligesom da jeg viste de andre New Balance, og alle sagde “dem kommer ingen nogensinde til at ville gå med” ;-) Bare vent!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tess

  New Balance er, efter min mening, helt fantatiske! I så mange forskellige fede farver kan de pifte et hvert outfit op på en dejlig sporty måde. Derudover ser jeg ikke hvor de er på vej ud af modebilledet henne. De produceres konstant og de nye modeller er meget efterspurgt. Så – det hele er kun en smagssag, og måske også et spørgsmål om, om man kan leve med at man faktisk har noget andre OGSÅ har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofia

  De er fandme grimme!!!!
  men mon ikke, du kan rocke dem alligevel!
  glædelig jul :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  elsker at man kan se alle dine gamle indlæg om ”mainstream” new balance lige under… ret sjov kontrast :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hehe, ja, before they got that mainstream :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Juul

  Hej Marie! Ikke relevant for indlægget, but never the less: Jeg skal have købt nogle basic t-shirts. Lige nu ligger jeg mellem at købe dem fra American Vintage og T by alexander wang, men jeg er i tvivl om hvilke det skal være. T by Alex er dobbelt så dyrt som American vintage, så jeg vil høre hvad du synes? Om de virkelig er så meget bedre i kvaliteten?

  – Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er jo forskelligt materiale og form, så det er svært at sige, det er jo mere en designmæssig smagssag, synes jeg. Jeg ejer begge dele :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hold kæft hvor er de grimme, på den der “jeg-er-så-grim-at-jeg-er-flot-måde”. Hvis du bare havde vist dem et par uger før var de røget på ønskelisten, får helt lyst til at eje dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Prisen er heldigvis ret overkommelig, taget i betragtning, at de endda kan gå under kategorien “praktisk”. De er supergode, køb dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nu har jeg virkelig noget jeg gerne vil ud med; men altså for mig virker det somom, at du køber en genstand, som du på det tidspunkt elsker, men når alle så begynder at synes et samme som dig og genstanden bliver populær, så synes du lige pludselig at tingen er total yt, langt ude og mainstream?
  Men det var jo her tingen startede, og jeg kan da godt huske da du kun skrev gode ting om New Balance – og ingen kritik, jeg ved godt at ens smag ændres, men for mig virker det somom, at så snart en ting bliver mainstream, så er det ud med den, ligemeget hvor god man før i tiden synes tingen var?
  Og med din popularitet, ved du vel godt, at (næsten) ligemeget hvilken ting du køber, vil blive super populær og udsolgt på et halvt sekund, og når tingen så når denne eksponering, så vil du pludselig ikke kendes ved den?
  – Har bestemt ikke noget imod dig, Marie, det er en superfed blog du har, og en superfed stil, men ville bare lige have min mening hørt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jaaaaaa!! Jeg købte den model sidste år, i stedet for de ‘normale’ eller hvad man siger, og der var ingen der rigtig forstod mig, så er ret glad for at du også ser noget i dem ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er rigtig fede og nemme at style ;D
  det er altid godt !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK SPINE AFTER EDEN RING