LENEUBLACK X VILDEKANINER

HOTEL COMWELL

IMG_5800_zpseb52365bIMG_5794_zps026f4ad0IMG_5795_zps371938a3IMG_5801_zps79e48fdaIMG_5818_zpscc56d88fIMG_5820_zps1046570cIMG_5799_zpsa88272adIMG_5789_zps9ed8bd19IMG_5792_zps81cce371IMG_5793_zpsf2960806IMG_5798_zps90d702bdIMG_5790_zpsd4aae9c2

Jeg var så heldig at få et fantastisk hotel/spaophold på Comwell sponsoreret, og oplevelsen var ikke så lidt fantastisk! Jeg tog min kære lillesøster med, og vi blev budt velkommen af det sødeste personale, og startede dagen med at spise lækker frokost. Herefter stod den på 1 1/2 times massage, hvilket virkelig var rart og afstressende. Efter massagen gik vi op på værelset og tog en slapper. Vi dullede os op til fin aftensmad med fireretters middag og tilhørende vinmenu, SELVFØLGELIG kun vinmenu til mig, da Lærke jo er under 18 år. Vi gik sent i seng, og vågnede op til stor brunch buffet og afsked med hotellet. Alt i alt virkelig en positiv og herlig oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for. Det er en ideel julegave til forældre, eller som selvforkælelse for dig selv og kæresten/veninden. Læs mere om Comwell lige her. Ovenstående billeder er egentlig ret atypisk denne blog, for jeg påskønner ikke just mobilbilleder på blogs; men denne lille instagramreportage er ret hyggelig alligevel.

10 comments

 • Det ser super lækkert ud – overvejer at bruge det som en julegave…
  Kunne man bruge divers pools, eller er det ‘bare’ massage når man kommer og brunch når man vågner? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Jensen

  Ej hvor sjovt, at det var I snekkersten, der bor jeg :-D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder fantastisk! Var det Comwell-stedet ude på Amager? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Nej, Snekkersten! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Comwell er navnet på hotelkæden :) De har hoteller i hele landet og et par stykker i sverige.. Det i Snekkersten hedder Borupgaard og er sindssygt lækkert.. Også selvom man ikke vil betale for de deciderede spabehandlinger, for de har også en fed afdeling med forskellige saunaer og bassiner som er inkluderet i prisen når man bor der :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder virkelig som en super hyggelig tur!

  nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder vanvittig dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Det gør skam intet med mobil billeder indimellem Marie ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LENEUBLACK X VILDEKANINER