HOW TO CLEAN UP THE CLOSET

HAPPY BIRTHDAY VILDEKANINER

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketIMG_2709IMG_1364IMG_5823IMG_6670IMG_1124IMG_2030PhotobucketPhotobucketPhotobucket

I dag er en stor dag her på bloggen. Det er nemlig toårsdagen for bloggens eksistens. D. 28. december 2010 besluttede jeg, at jeg ville oprette en blog, der beskrev mig, min stil, min kærlighed til sort tøj og forsøge, at holde alt i en kvalitet – både med tekster og billeder, som jeg kunne føle mig stolt over, og måske være heldig at opnå succes med. Sommeren 2011 blev jeg en del af Bloggers Delight netværket, og “de vilde kaniner” ændrede navn til VILDE KANINER. Det blev et sprængbræt for bloggen, og ikke mindst for min succes. Lige nu har bloggen over 600.000 månedlige sidevisninger, og ligger på 7. pladsen på BlogLovins liste over mest læste blogs i Danmark. Hvordan jeg er kommet så langt, skal jeg ikke kunne definere præcist. Men jeg ved, at det har krævet hårdt arbejde. Jeg bruger i øjeblikket minimum 25 timer ugentligt på bloggen, og alt, der hører med under denne; emails, kommentarbesvarelser, instagram, facebook, tumblr, billeder, indlæg, redigering og hvad der ellers måtte høre under denne kategori.

De sidste to år har været meget eksplosive, fantastiske, lærerige og ikke mindst meget dramatiske her på bloggen – bloggens popularitet er steget til et flatterende højt niveau, jeg opfandt og indførte begrebet “blackster” til den danske modeblogverden, indlæggenes kvalitet og mængde er (synes jeg da selv), blevet forbedret betydeligt. Sidste år lavede jeg et indlæg med billeder af det forrige års gang (find dette indlæg her), og det samme illustreres gennem ovenstående billeder, som er en samling af dette års billeder og begivenheder her på bloggen: Bl.a. kan nye tatoveringer, ny frisure, brud med kæreste, ny kæreste, stor sortering i garderoben, tur til USA, en milliard nye køb, musical forestillinger, flytning, salg af gamle items, søstertid, og en masse mere nævnes under kategorien “større ændringer”.

Jeg er enormt stolt over bloggens udvikling. Jeg er ved at finde tilbage til at være den modeblogger, jeg ønskede, og skrotte en stor del af det personlige fra. Det bekymrer sikkert en del af mine danske læsere, fordi det i Danmark er vældig populært at dyrke modeblogs på et personligt plan. Selv er min egen holdning, at jeg ikke er den store fan af personlige blogs, og generelt set kun følger blogs for stilmæssig inspiration. Selvfølgelig vil det ikke kun være med korte tekstbeskrivelser af, hvad jeg er iført, men dyrkelsen af at udlægge hele mit liv online er jeg på vej bort fra, og det er jeg glad for.

Det nye år byder på en hel masse fantastiske oplevelser for mig – mange af dem takket være bloggen. Det bliver begivenhedsrigt, men også enormt udfordrende for mig. Jeg bliver nødt til at fremstå mega hemmelighedsfuld her, for jeg kan desværre ikke afsløre for meget endnu – men én ting kan jeg dog fortælle jer: It’s gonna be good.

Jeg vil gerne takke alle jer fantastiske mennesker for at have fulgt med. Lad os sparke røv i det nye år. Som start, vil jeg gerne præsentere jer for et nyt egoprojekt, jeg har startet: Jeg vil bestræbe mig på at uploade ét photobooth billede hver evig eneste dag på min nystartede Tumblr.

Find min nye Tumblr her!

18 comments

 • Jeg forguder altså det anden sidste billede. En lille flyvende Haura, er hvad du ligner! Nostalgi og endnu et billede i inspirationsmappen, pågrund af din kære pose <3

  xxCaroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke!!! – Det er dejligt at læse med ;)’

  http://streetcoutureblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Tjørnelund

  Du blogger fantastisk!! Keep up the good work! <3

  knus
  http://emma-tjoernelund.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med bloggen! Du er sgu nået så langt på kun 2 år, men det er tydeligt hvorfor.. Du er jo bare hamrende dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det, Marie – din blog er en dejlig inspirationskilde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Har læst din blog fra day one (næsten da). Elskede den fra start, fordi jeg ikke længere følte mig alene omkring min forelskelse med det sorte univers. Tak for en fantastisk blog! Du gør et fantastisk stykke arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HannaM

  Stot tilykke med bloggens to-års dag ;) mig og dig er virkelig forskellige, både personligt og stilmæssigt, men jeg elsker at følge dig på din blog, og jeg synes at du er meget inspirerende ;) helt og lykke fremover :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med de 2 år! Elsker simpelthen din blog, din stil, det hele. Du er nok min største inspirationskilde :)

  knus
  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! stort tillykke! hvor må det være sindsygt :O der er så mange dygtige bloggere, og du er blandt eliten! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med de to år :) Hurraaaaaa !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg kun fulgt dig siden november 2011, men det har været mere end skønt at følge med. Du er utrolig inspirerende og en fantastisk smuk kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det, Marie! Du har virkelig gjort det godt, og du fortjener alt den ros, man kan få! Danmarks bedste og mest professionelle blogger, det er du bestemt :-) <3

  nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stort tillykke med de 2 år – ser frem til et nyt spændende år …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til dig og bloggen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med de 2 år! Du er og bliver altså Danmarks blogger darling og du er udentvivl min yndlingsblogger! Du har en fantastisk stil, du ifører dig hvad DU synes er fedt og er ligeglad med andres mening og så virker du bare som den sødeste person! Med den perfekte stil og sødeste personlighed er du virkelig bare den bedste blogger! Stor respekt og credit til dig herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke med bloggen. Uden dig og din blog, havde jeg ikke været her, hvor jeg er idag. Så tak for alt. Din fantastisk personlighed, der bare skinner igennem uanset, hvad du poster af indlæg, din skønne stil, dit smukke udseende der gør man kan sidde på bloggen i flere timer, og for dine mange inspirerende indlæg. Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg.. Vil glæde mig til det nye projekt + at følge dig i det nye år :)

  /C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Tillykke med de 2 år :-) håber vi kan følge dig i mange år endnu!
  Du gør et kæmpe godt stykke arbejde, og er helt vild med at læse din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO CLEAN UP THE CLOSET