I'LL KEEP ON DANCING

FOR YOUR LOVER

Photobucket

Da jeg lavede en Polyvore over ideer til julegaveønsker/gaver, foreslog en del af jer, at jeg lavede en lignende Polyvore, blot med ideer til julegaver til kæresten (eller i hvert fald det mere maskuline bekendskab). Her er mit bud på gode julegaver til hankønsvæsner under 800 kr.: T-shirts i lækre kvaliteter, bladabonnementer, boxershorts, dufte, sneakers eller noget mere konkret; som en pung (denne fra Acne er så absolut virkelig fin, ikke?), god gin, vin eller whisky… Ideerne er mange! Noget mere personligt, romatisk eller sågar sexet kan også fungere. Vær kreative, piger! Find ud af, hvor diverse items forhandles her. Mangler I mere inspiration til dette, kan Silles udgave af julegave ideer findes her.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I'LL KEEP ON DANCING