I'LL KEEP ON DANCING

FOR YOUR LOVER

Photobucket

Da jeg lavede en Polyvore over ideer til julegaveønsker/gaver, foreslog en del af jer, at jeg lavede en lignende Polyvore, blot med ideer til julegaver til kæresten (eller i hvert fald det mere maskuline bekendskab). Her er mit bud på gode julegaver til hankønsvæsner under 800 kr.: T-shirts i lækre kvaliteter, bladabonnementer, boxershorts, dufte, sneakers eller noget mere konkret; som en pung (denne fra Acne er så absolut virkelig fin, ikke?), god gin, vin eller whisky… Ideerne er mange! Noget mere personligt, romatisk eller sågar sexet kan også fungere. Vær kreative, piger! Find ud af, hvor diverse items forhandles her. Mangler I mere inspiration til dette, kan Silles udgave af julegave ideer findes her.

4 comments

 • Jeg har faktisk allerede købt julegaven til min kæreste – og selvom den ikke var særlig dyr (gjorde et seriøst kup i en genbrugsbutik) så er det den vildeste julegave, jeg har givet til ham endnu, synes jeg selv. Han får… en harmonika!

  Han er musiker og vil gerne lære at spille på et nyt instrument. Normalt koster en brugt harmonika et flere tusinde kroner, men jeg gjorde et mega scoop, så nu glæder jeg mig bare til at give gaven til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har så svært når det kommer til kæreste gaver! :s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super gode ideer. Jeg har også tidligere lavet et indlæg med juleideer til kæresten og veninden for omkring de 300 kroner eller under :-).

  nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'LL KEEP ON DANCING