TRANSPARENT BLAZER

BIRTHDAY GIVEAWAY

Vinderene er fundet! I anledning af bloggens to års fødselsdag i dag, har jeg i samarbejde med webshoppen Andpants fået muligheden for at tilbyde jer en sindssygt lækker giveaway. Andpants forhandler store kendinge blandt bloggerfavoritterne såsom Acne, Cheap Monday og Adidas. Jeg har været så heldig, at få lov til at udlove to gavekort på 1000 kr. hver til Andpants! For at deltage i konkurrencen, skal I gå ind på Andpants’ webshop og udvælge jeres absolutte yndlingsitem, like Andpants facebookgruppe her, og sende link med favorititem som kommentar i kommentarfeltet under dette indlæg med jeres navn og email. Det kunne f.eks. være strikken, t-shirten eller bukserne på ovenstående billede? Alle tre ting fra ACNE. Konkurrencen vil køre en uge, og de to heldige vindere annonceres her på bloggen fredag d. 4. januar. Held og lykke, kæreste læsere.

976 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRANSPARENT BLAZER