RICK OWENS CARDIGAN

BATTLE BEYOND STARS


Endnu et køb fra Bjørg hos Dirks! Jeg har længe sukker over Bjørgs fantastisk smukkedesign, som totalt formår at indfange stemningen i min stil, og nu skulle der fandeme bestilles en ordentlig mængde hjem. Jeg vil anvende disse øreringene enkeltvis, så det giver noget mere kant og råhed. Så smukt designet, synes jeg: Enkelt, og dog mystisk, magisk og historiefortællende. Køb øreringene her.

5 comments

 • Nanna Meto

  Super fine øreringe.
  -Vil du ikke lave en julegave haul på video??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg har fået fire gaver, og ingen af dem er særlig fashionrelateret! He he :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Er du interesseret i at sælge den ene, hvis du alligevel vil bruge dem enkeltvis? ;-) Hvor er de fine, men som et par er de nok for dyre til mit budget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Neeeej, beholder begge to, måske jeg får lyst til at give den ene væk en dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem tror jeg lige jeg skal eje :p

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RICK OWENS CARDIGAN