HOW DARE YOU CALL YOURSELF SEXY

THE MUSIC ON HER MINDEndelig kom et musikindlæg fra Marie af! Min musiksmag er kæmpebred, men primært er rock og musical favoritkategorierne, i skarp konkurrence med cirka alt andet dog. Generelt elsker jeg bare musik, der giver mig lyst til at kaste min krop rundt i den ene eller den anden form for vildskab. Stemningsmusik; ikke nødvendigvis den blødsøde slags, blot den slags, der passer til sindstilstanden. Disse sange er de absolut mest spillede i øjeblikket – meget bredt felt, sandt, men musiksmag skal helst være ligeså kompliceret som personen, der lytter til musikken, ikke sandt?

5 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW DARE YOU CALL YOURSELF SEXY