SHAKEN NOT STIRRED

SARENZA GIVEAWAY

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Acne sweater, Balenciaga Work taske, Ray-Ban Round solbriller, Weekday bukser. Sponsoreret indlæg.

Så blev det endelig tid til endnu omgang gavebod her på bloggen. Denne gang er det i samarbejde med nystartet webshop Sarenza, som er specialiseret i sko og tilbehør online, og som fører mere end 600 forskellige brands og over 350.000 forskellige modeller (samt gratis levering og 100 fri returret, ej at forglemme). Deltagelsesbetingelsen er ret sjov, og noget andet, end der er set på bloggen før – læs bare med:

I kan over denne tekst se et outfit. I dette outfit mangler en ret væsentlig del: Skoene. Outfittet kan enten ned- eller opdresses, alt efter valg af sko. Hvis outfittet blev tilsat høje, rå støvler, ville det give en kant til den fine strik og de pæne bukser – og en anden form for kontrast ville f.eks. opstå, hvis et par sneakers blev tilsat! Jeres opgave nu er at finde det helt perfekte par sko til mit outfit på Sarenzas webshop. Stylistjobbet er helt jeres, og jeg glæder mig lidt til at se, hvor godt I egentlig kender mig.

Når I har fundet det perfekte skovalg, skal skovalget linkes i en kommentar i dette indlæg sammen med jeres navn og email. Så deltager I nemlig i konkurrencen om et gavekort til Sarenza på 800 kr.! Det er desuden et deltagelseskrav, at Sarenzas facebookgruppe likes; find denne lige her. Vinderen findes om en uge, held og lykke til alle!

VINDEREN ER FUNDET.

320 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHAKEN NOT STIRRED