VISITING JANE KØNIG

RANDOM FACTS

I tekstform: Jeg har aldrig det exakt samme outfit på mere end én gang: Jeg vil altid tilføje noget andet eller noget nyt til en gammel favorit. Jeg drikker min kaffe sort, min yndlingssang er “Paint it Black” med Rolling Stones og “Back in Black” med AC/DC og min livret er sortegryde – det hele er ret oplagt, men også ret underholdende. Jeg har øvet/spillet musical uden pause i elleve år, og jeg elsker generelt set rockmusicalgenren (f.eks. Hair, Jesus Christ Superstar, Next to Normal, Spring Awakening, RENT og Rock of Ages). Jeg er ret tekstnørdet, og kan et enormt stort antal sange udenad (blandt andet Østkysthustlers “Verdens længste rap”, som jeg lærte udenad, da jeg var ti år). Jeg er, og har altid været ret Disneyinteresseret, og fortrylles og forelskes ganske enkelt af universerne, der skabes. Jeg læser, på trods af, selv at være blogger, ikke særlig mange forskellige blogs, og holder mig umiddelbart til blogs, hvor jeg kender personen bag en smule, og selvfølgelig hvor vedkommendes stil inspirerer og interesser mig. Jeg køber nyt tøj på ugentlig plan. Jeg arbejder på en SFO og med bloggen; SFOen 20 timer ugentligt, og det samme med bloggen (hvis ikke mere). Jeg er selvfølgelig stadigvæk veninder med Nanna, selvom Kasper og jeg ikke er sammen mere. Jeg dyrker ikke nogen fast form for motion, men jeg danser i forbindelse med musical, og så går jeg mellem næsten alting, også selvom at afstanden er stor. Jeg flytter til København til sommer. Steffen er min bedste ven, Lærke min bedste veninde. Jeg kan ikke lide hverken øl eller vin. Jeg er ambitiøs og på mange områder ret perfektionistisk. Jeg har dejlige forældre, som jeg ser op til. Jeg er blåøjet og mørkeblond af natur. Jeg tænder på flabethed, maskulinitet, humor, intelligens og overarme (well, og tatoveringer). Størstedelen af min garderobe er sort, og jeg tiltrækkes altid af afdelinger med sort tøj før andet. Jeg har altid været ret petite – både i højde og drøjde. Jeg vil gerne arbejde indenfor modebranchen, med fokus på design og styling. Jeg går sjældent uden neglelak; faktisk er det kun i forbindelse med forestillinger, at mine negle er neutrale. Jeg elsker mit pandehår, og fortryder på ingen måde, at jeg fik det lavet. Jeg elsker slik, kage og søde sager, men forsøger at holde mit indtag af disse ting på et minimum. Skal man drikke mig fuld, skal det helst være i Gammel Have. Jeg tror ikke på spøgelser, men skræmmes alligevel vildt meget af tanken, og mine øjne løber altid i vand, når jeg fortæller og får fortalt spøgelseshistorier. Jeg elsker at blogge. Jeg dør altid en smule af stolthed, når jeg konfronteres af læsere på gaden. Jeg er fascineret af små, ofte undervurderede ting; f.eks. elsker jeg at kigge op i himlen og tænke over sammenhænge i universet. Jeg er højdeskræk. Mine favoritbyer er Rom, Paris og København. Jeg elsker at læse denne slags indlæg.

33 comments

 • Jeg er en sød og udadvendt person og er meget imødekommende. Jeg er for det meste altid glad. Jeg er helt mig selv – så hvis du kigger efter en veninde som ikke er falsk så er det den rigtige du har fundet. Jeg elsker at få folk til at smile og grine. Jeg er meget hjælpsom, har et stort hjerte, og nyder bare livet. Jeg prøver at skabe en fri og spontan livsstil. Lever lidt efter et ordsporg “Man lever kun én gang.” Jeg er meget åben og nysgerrig. Jeg arbejder konstant med mig selv, og derfor kender jeg mig selv – på godt og ondt – bedre end de fleste andre. Jeg har meget stærk på nogen områder og er ret nær til venner og dem i min familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Marie. Da jeg sad og så din video (som jeg forresten så det hele af!) så lagde jeg mærke til dine tænder (underligt ja) men jeg kom til at tænke på om du egentlig har haft bøjle på? :-)

  blog-sille.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Nej, he he, det har jeg ikke :-) Mine tænder er faktisk ret skæve, men det har jeg som sådan intet imod :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor sjovt. I videoen ligner det rimelig meget at dine tænder sidder helt lige sådan bøjleagtige:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er det vildt, at du nævner netop det med at få tårer i øjnene, når snakken handler om ånder! Har det på præcis samme måde: jeg bliver heller ikke ked af det, men mine øjne begynder at løbe i vand, og det er virkelig besynderligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi ses måske på KEA til sommer! :-) Jeg søger selv ind på designteknologen til februar :-) Det bliver så fedt!

  http://www.linesonne.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Super fedt indlæg! Elsker dem også, så man kommer lidt bag om “bloggen”! Du er enormt inspirerende, og elsker at følge med<3

  /C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Elsker din random snak og facts – det er så hyggeligt! Den lægger næsten til højrebenet, om vi ikke skal høre dig rappe “Verdens længste rap” (eller bare noget af den)? Det ville være noget så sjovt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Jeg elsker også random snak.
  – Angående Disney… Så er der utrolig mange af “vores” generation, der har lært utrolig meget af Disney… og bruger daglig Disney sange til at komme ud af de triste storte huller der nogle gange kan hænge i luften… ´
  Angående spøgelses historier… Jeg har også længe troet på ånder selv om jeg ikke har ville kendes ved det. har været så nysgerrig på det at jeg har frivilligt betalt dyre domme for at finde ud af hvorfor “man oplever ting der ikke er der” – det kan være ubeskriveligt svært at forstå ( og er en del af livs process ) men i bund og grund handler det om ens egen angst og paranoia for livet store spørgsmå samt døden og alt det vi frygter aldrig at få svær på….. ( sorry… en lidt kilder, men fik bare en trang til at besvare dit indgående spørgsmål… ved godt jeg ikke skal psyko analysere ) Det biver bare lidt for Rafiki agtigt :]
  … har nok bare drukket for meget kaffe…
  Sorry … anyway…

  At blive stoppet på gaden… Hmm ja, det kan man virkelig leve længe på og det er utroligt så glad og ydmyg man kan blive af at få den slags ros…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  du kan med fordel søge ind på KEA her til vinter. der er optagelsesprøve i december. om sommeren er det noget sværere at blive optaget, da der er rigtig mange der søger ind efterhånden. jeg blev selv optaget i vinters :) tror det vil være en rigtig fin uddannelse for dig! held og lykke med det til den tid i hvert fald. husk at du skal søge ind på kvote 2 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  KEA lyder som et godt valg! :) Har du tænkt over om du vil læse design, produktion eller marketing?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Skal købe en Adidas t-shirt fra asos. Hvilken størrelse er din i?
  (Damestørrelse)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Skønt indlæg igen Maria, denne form for indlæg er virkelig underholdende! Er også selv helt forgabt i Rock of ages, den er jo fuldkommen fantastisk! Hvor har du set den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Hvorhenne spiller du musical? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KEA skulle være et virkelig fedt sted, det tror jeg er et godt valg for dig :-)
  Jeg glæder mig til at støde ind i dig, når du flytter til KBH og så skal jeg nok sige Hej :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Rosenius

  Ej for fanden, du er simpelthen et så skønt menneske, Marie. Det er virkelig en drøm for mig, at møde dig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Kender du det, at ærmerne på en Brics ‘står lift ud’ ved syningerne, så man kommer til, at se lidt ‘stor’ ud? Og ved du om det falder ned?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det synes jeg ikke rigtig, jeg kender, nej :-( Men jeg er jo også oversizefanatiker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Nå okay :-) Jeg synes bare ikke min sidder lige så flot som din :-( Forresten tror jeg, at jeg er ved at være ‘afhængig’ af din blog, jeg kan nogle gange gå en hel dag og føle at der er noget, som jeg har ‘glemt’ eller mangler, lige indtil jeg kommer i tanke om, at jeg ikke har tjekket din blog endnu. Lidt uhyggeligt….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er kun dejligt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Du er skøn, Marie! … vil fortsat bruge lidt af min aften på, at stalke nogle af dine hyggelige videoer. freaked’ men jeg kan se dem igen og igen, og stadig smile. hihi. god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan tager man en video fra Youtube og deler på bloggen? :)

  http://vivelavie.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Uploader, du kan sikkert se mere på youtube.com :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Vildt fed video, elsker dem virkelig. Tiden går jo hurtigt med dig søde Marie.
  HVis jeg en dag mødte dig ville jeg rigtig gerne sige hej, men jeg aner bare ikke hvad jeg ville sige, det er sådan lidt ærgerligt, for det ville jo være sejt at hilse på dig. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker simpelthen videoer/indlægs som disse. Det er så rart at lærer personen bag bloggen bedre at kende. Generelt er dine videoer bare super hyggelige at se. Du virker som et vildt rart menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Sød vlog!!<3
  Arhhgg så dig i byen idag…

  Sindsygt inspirerende blog du har dig her…. Dit hår er cool…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Rigtig hyggelig og sjov videoer, sjov måde at “lære dig bedre at kende” :)
  Elsker simpelthen dine videoer, kan ikke lade være med at sige det når du laver en.

  Hav en god aften. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katinka

  Årh, jeg er altså ret vild med dine videoer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • taaaaaaaak for dette indlæg. elsker simpelthen, at du tillader os at blive trukket ind i dit lille univers! :)

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VISITING JANE KØNIG