RANDOM FACTS

DOING FINE

IMG_0204IMG_0232IMG_0218IMG_0240IMG_0243

Helmut Lang jeans, Stella Nova skjorte, Acne støvler, secondhand frakke, Balenciaga Velo taske.

København har været mit andet hjem disse dage, og jeg elsker det inderligt. Jeg kan ikke vente til sommerens kommen, og min forhåbentlige indflytning i denne smukke by. Disse billeder er taget i onsdags, hvor jeg var i byen sammen med min søster Lærke til fitting, shopping, besøg hos Jane Kønig, shoot og meet up med andre bloggerbabes. Det lyder umiddelbart ret luksus, ikke? It sure was.

20 comments

 • Mille

  Måske er det skørt; men har du stadig din balenciaga velo taske? Og hvis ja, sælger du så? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er desværre længe siden, jeg havde den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Har du tykt eller tyndt hår?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • alt for luksus :)
  Husk at i morgen kl 8 ville det være super sjovt hvis du kigger forbi min blog, fordi der skal leges…..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker de her billeder! Jeg ved ikke hvorfor, men farvekombinationen mellem dit hår, de sorte tøj og baggrunden fungerer bare utrolig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine støvler er så fede – fedt at se dem i action!

  http://www.amalieilund.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du burde virkelig altid poste din billeder i farver, det giver en rigtig lækker stemning :)
  Og hey så ser du jo godt ud altså ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  jeg synes da ham manden kigger lige lovlig meget på dig – men det er der vel en grund til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt med billeder i farve – du ser totalt godt ud i det outfit :-)

  http://www.lifestylewithglitter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det lyder møg luksus!!
  Du passer godt ind i Kbh’s gader ;)

  /C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • som altid er du smuk og velklædt – men jeg håber, du vil fange byen bedre i fremtiden, når du flytter hertil. der er ikke ret meget storbycharme over nogle varevogne i baggrunden ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækkert outfit – som altid! Jeg er især vild med jakken! Jeg vil så gerne have en ny vinterjakke, men det er bare umuligt at finde en der er lang nok i ærmerne, hehe jeg har vist freaky lange arme ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AKS

  Du imponerer bare gang på gang med smukke outfits, kontraster og ja.. farver i ny og næ. Elsker at du hele tiden fornyr dig, det er så skønt at læse med! :)
  Jeg tænkte på om du gør noget bestemt for at holde dine balenciaga tasker så velholdte, udover at passe godt på dem selvfølgelig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Imprenerer dem med spray, ellers intet!

   Mange tak for de dejlige ord.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Kære smukke pige! At se dine billeder i farver, gør din blog meget mere moden! Jeg synes, det er super fedt, at du hele tiden udvikler bloggen, og ikke bare er sort/hvid, for det kan i længden godt blive lidt kedeligt. Jeg synes på en måde, billederne bliver skarpere, og man ser bedre hvad du ifører dig! Elsker desuden din redigering. Jeg kan godt lide du mikser det sorte med det farvede på din blog. Ros, ros og atter ros – har stemt på din i læserprisen næsten hver dag, siden man startede med at kunne stemme. Du fortjener det – også selvom du ikke vinder, gør du noget helt fantastisk, og et eller andet sted, behøver du ikke en eller anden pris, for at blive “belønnet”. Din blog er fucking god, jep, fucking god, og ikke noget en pris kan bekræfte.
  Held og lykke fremover.

  En masse knus fra København

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Wow, hvor er det dog dejligt med så lækre og rosende læsere. Jeg er meget beæret over denne besked. Tusind tak, disse ord betyder mere, end du aner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dit outfit – det er rigtig fint. Frakken er så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh Marie, du er sgu da også altid så lækker! Jeg elsker tekstilernes kontraster og det mørke tøj som så møder dit lyse hår. Armen forhelvede hvor gør du et ellers så simpelt outfit til noget spænende! Nåh jo, så dør jeg også over at din jakke er secondhand. Fuck og død.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RANDOM FACTS