STELLA NOVA SHIRT

WITH A STREET-ISH TOUCH

IMG_9814IMG_9840IMG_9816IMG_9822IMG_9824IMG_9837

Adidas top, ASOS nederdel (aff. link), H&M Trend cardigan, Acne Joli støvler, secondhand frakke, Proenza Schouler PS1 taske.

Billeder fra i lørdags, som jeg tilbragte i Næstved, efter et par dejlige dage i København. Denne uge bliver lidt spøjs på bloggerfronten, for situationen er lidt, at jeg ikke er i besiddelse af nogen computer. Jeg tager billeder på livet løs, og samler sammen til en masse planlagte indlæg, for snydes for en masse Marie-hed skal I absolut ikke! Top og nederdel er begge nye. Find toppen her, og nederdelen her (som jeg faktisk både har købt i grå og sort, hå hå).

Billeder taget af Steffen Christensen.

28 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STELLA NOVA SHIRT