PARISIENNE

THE PERFECT WINTER WARDROBE

Da jeg stadigvæk får enormt mange spørgsmål omkring vinterjakker og støvler til sæsonen, reposter jeg et indlæg udgivet i slutningen af september:

Der er flere gange blevet spurgt indtil hjælp til vintergarderoben i kommentarfeltet her på bloggen, og da jeg egentlig selv elsker den slags indlæg, kommer nu mit bud på den perfekte vintergarderobe, og de items, jeg mener, der bør investeres i. Som sædvanlig vil jeg hellere prioritere kvalitet frem for kvantitet, og vil derfor satse på at købe ét item i hver af de nedenstående kategorier, for sammenlagt at have det lækreste udgangspunkt for at være vinterchic. Ved at trykke på billederne kan en forhandlerliste ses.

winter shoes

Støvlerne: Ruskind eller læder – i hvert fald skindmaterialer. Imiteret skind er ikke noget for mig, og jeg synes, at skind oser af eksklusivitet og lækkerhed. Jeg vil egentlig anbefale læder frem for ruskind, da læder er et glat materiale, der er lettere at tørre af og ikke suger på samme måde, som ruskind gør. Chelsealooket holder stadigvæk, men skal helst være ekstremt slanke i anklen, og kan både være afrundede eller spidse i snuden (bemærk dog, at de ikke skal være helt pointy). Der skal helst være en smule hæl på, men tænk over, at højden på denne ikke må være ekstremt dominerende – så underspilles komforten i hvert fald. Råhed og slidtage er superlækre detaljer, men den helt skinnende lakudgave er også oppe og køre for mig. Acne Alma støvlerne kan købes her, og de skinnende Acne støvler her.

coats winter
 

Jakken: Skal egentlig helst være en frakke. Blazerlooket med dobbellukning foran, markerede skuldre og herreinspirerede snit stiler højt denne sæson. Pels måler også højt igen i år, og om man er til den ægte af slagsen, som jeg er, eller er mere til imiteret pels, er egentlig en underordnet smagssag. Disse kan med fordel søges efter i genbrugsbutikker. Endvidere kan jeg denne sæson enormt godt lide en lidt overdrevet længde. Mange fraråder dette, fordi jeg jo er så lav, og derved godt kan forsvinde en smule, men det er i mit hoved netop med til at give en fed effekt. Den mørkegråmelerede jakke fra T by Alexander Wang kan købes her.

25 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARISIENNE