STYLE INSPIRATION

PRINTED TEE AND SKATER SKIRT

Photobucket

En T-shirt med print kombineret med skaternederdel og rå støvler er mit absolutte favoritlook denne sæson. Og endnu bedre, så gør denne sæson det rent faktisk muligt at iføre sig en langærmet (stram) T-shirt indenunder den løsere tee med korte ærmer, hvilket både ser superlækkert ud, og fungerer praktisk i forhold til køligere dage. Streettendenserne rammer mig så småt, kan jeg mærke, men så længe de ikke overfalder min stil, men i stedet komplimenterer min kontrastkærlighed, brokker jeg mig aldeles ikke. Alt indhold på denne Polyvore er et drømmescenarie for mig lige nu (støvlerne i første outfit har jeg dog, så drømmen om den er ikke længere væk end to skridt fra sengen), men resten gad jeg enormt godt at være i besiddelse af. Her kan I se, hvor alle items forhandles.

19 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYLE INSPIRATION