LEOPARDS ON MY FEET

NO, A VELO CAN’T HOLD A MACBOOK

IMG_8234

Et voldsomt ofte stillet spørgsmål i kommentarfeltet her på bloggen: “Kan der være skolebøger og en Macbook i din Velo taske fra Balenciaga?” Mit svar her må altså være nej! Jeg har lavet en lille demonstration på billedet over denne tekst, som bevis for min påstand. Jeg selv ejer kun min Large Bayswater fra Mulberry, som kan rumme en Macbook, og som altså ville kunne fungere som skoletaske. Er I interesserede i at se flere bud på skoletasker, der rent faktisk kan rumme noget, kan I læse et af mine tidligere indlæg lige her, hvor jeg anbefaler lækre tasker, der kan anvendes til skolebrug.

12 comments

 • maryanne

  Hej:)
  Du har to af mine drømmetasker PS1 og Velo. Hvilken en synes du er bedst, som hverdagstaske? Og hvordan er de at bære som cross body-tasker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Velo… Ps1 er en smule “slap” i det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg kan godt have min 13″ Macbook Air i min Velo (plejer dog at stille den på den anden led, end du har gjort på billedet) – men det ville være synd at bruge tasken som decideret skoletaske. :)

  Tak for en lækker blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har en 13″ Macbook Air og den kan godt være i min Velo. Men det slider og fungerer kun uden sleeve :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • j

  hej marie

  ved du hvad læderet hedder på din Velo? Det ser nemlig utrolig lækkert ud. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er lammeskind, er jeg ret sikker på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Bliver lige nødt til at kommentere :-)
  Man skal bestemt ikke putte bøger eller computer i – det er de slet ikke beregnet til, og ødelægger tasken :-) hvilket ville være synd!
  Dejlig jordnær blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej :-)

  Ville lige høre dig, hvor du køber dine lækre tasker? Har læst mig til, at du har købt din Velo på trendsales, men hvad med de andre? Jeg er meget interesseret i en Velo eller City. Har bare aldrig haft en i hånden, og det er svært at se den egentlige forskel på billeder. Har du nogle gode råd evt? :-)

  Hilsen Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen hvor mange tommer har din Mac? Min er nemlig en 13 tommer, og der er væsentlig forskel fra den og til 15 tommeren, eller i hvert fald en forskel der kunne betyde at en 13 tommer Mac kunne være i sådan en taske :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEOPARDS ON MY FEET