THE PERFECT WINTER WARDROBE

LEOPARDS ON MY FEET

IMG_8145IMG_8146IMG_8149IMG_8156IMG_8164

I går kom disse fantastiske sko ind af døren. De er købt hos min nye online favorit skopusher, nemlig Henny & Me, som kører mine favoritbrands Minimarket og så selvfølgelig, som disse, Opening Ceremony. Stilen er rå og lige mig! Disse leopard sko i bedste herrestil er for sindssygt overdrevet smukke, og passer til absolut alt i min garderobe. Jeg vil umiddelbart helst anvende dem i forbindelse med andet gråt tøj, men sat sammen med sort vil de også fungere ideelt. Skoene kan købes lige her.

Lige nu drømmer jeg mig desuden ind i en verden, hvor disse fra Minimarket også er en del af min garderobe.

18 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT WINTER WARDROBE