INSPIRING OUTFIT OF THE WEEK

PRACTICING MUSICAL

IMG_5763IMG_5823IMG_5841IMG_6122IMG_6273

Jeg lagde et billede på Instagram (mariejedig) fra gårsdagens musicaløver, og spurgte, om der var stemning for nogle øvebilleder samt en smule info. Jeg er medvirkende i musicalforeningens Sceptors årlige show, der denne gang går under navnet “Show Time”. Showet vil bestå af to kategorier: Et børneshow med sange fra Tarzan, Løvernes Konge og Happy Feet, og et voksenshow med sange fra Grease, Hair, Mamma Mia og Chess. Det er alle highlightsene fra de forskellige shows, og sammensat vil der blive lagt op til et brag af en forestilling. Vi spiller i efterårsferien, og mere info vil selvfølgelig blive smidt op, så snart vi nærmer os spilledatoerne.

11 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRING OUTFIT OF THE WEEK