WEARING BLACK WHEN IT'S GREY

HAPPY-BLOGGER DAY

IMG_6670

I forbindelse med min søsters seneste indlæg, kom jeg til at tænke på relationerne de to ord “kendis” og “negativitet”. For hvorfor er der egentlig opstillet forbindelse mellem disse to begreber? Jeg selv mener ikke, at negativitet (og da slet ikke had) på kendisser er en nødvendighed. Og lysten til at konfrontere de åbenbare forhadte bloggere, man følger, kan jeg simpelt hen ikke sætte mig ind i. I stedet for at starte en debat omkring dette, vil jeg gerne opfordre til noget helt andet:

Lad os afsætte denne dag til at være Happy-blogger day. Enormt plat lyder det sikkert, men med alt det had og negativitet i blogland, har jeg personligt virkelig brug for en pause, hvor vi, læsere som bloggere, anerkender hinandens arbejde og smider en masse kærlighed i hovedet på hinanden. Nej, jeg gør så absolut ikke dette for selv at modtage rosende ord, for den slags har jeg heldigvis dejlige nok læsere til at få rigtig tit, og det vil jeg virkelig takke jer for. Det gør mig så sindssygt glad, at der findes så gode, trofaste, rare og positive læsere i blogland, som I er. Konceptet vil for mig gå ud på, at jeg i løbet af dagen på én eller anden måde kontakter mine favoritbloggere; med en begrundelse for min kærlighed til bloggen og bloggeren krydret med en ordentlig røvfuld anerkendelse. Herudover vil jeg opdatere dette indlæg én gang timen med link til en af mine favoritblogs (under denne tekst). Se at komme i gang! Find lige glæden frem i maven, tag en rar kop kaffe, tast et par søde ord og smil! Når man smiler, er det simpelt hen så svært at tænke dårlige tanker. Prøv det lige, og giv mig herefter ret, he he.

Husk at dele budskabet, så vi kan få rusket godt op i blogger-glæden i dag. Jeg har oprettet et Facebookevent med fokus på budskabet, som du kan tilmelde dig lige her. Husk desuden at like indlægget på BlogLovin. Happy-blogger day!

ANDTHEBLACK, Nanna Nova, Look de Pernille, Olivia Salo, Sillewho, Trines Wardrobe, Anywho, Arriere, Asycamore, The Fashion Frog, Prime Time Tint, Claudia Rebecca, Very Vanilla, Black and Blurry, Gina Jaqueline, Amalie Ancher, Vanilla Scented, Never Written.

83 comments

 • Så fantastisk blogger du er Marie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære blogger.
  Efter både at have læst dit og din søsters blogindlæg, vedrørende offentlig debat om jeres arbejde som bloggere, vil jeg gerne lave et indlæg til denne debat. Vi er flere der udemærket forstår jeres frustration over disse såkaldte “haters”, men der er en side af dit arbejde som blogger, som du tydeligvis ikke har taget højde for. Når man vælger at blogge, har man samtidig også taget valget om at blive en offentlig person, der ytrer sine meninger offentligt på lige fod med f.eks. journalister. Du ser f.eks. sjældent journalister fra Politiken besvare deres kritikere med: “hvis du ikke kan lide lugten i bageriet, må du skride”. Altså, offentlige artikler og debatindlæg er subjektive og møder derfor som regel kritik af folk med modsatte holdninger. Min pointe er derfor, at du skriver som en ansat for Bloggers Delight, og bliver derfor nødt til at distancere dig selv for den kritik som du møder, og som du tydeligvis ikke bryder dig om. Jeg forstår udemærket, at det ikke er behageligt, at ens arbejde bliver kritiseret, men det er nu desværre den negative side ved det at være blogger og derfor en offentlig person. Selvfølgelig bør folk holde en sober tone, men man kan ikke begrænse folk i at have en holdning til andres privatliv, når det gøres offentligt.
  Forsæt med at blogge når det gør dig glad, men husk på, at det er en del af dit job som blogger, at folk kan være uenige.

  Mvh.
  Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Marie,
  Fedt, fedt, fedt initiativ og dejlig måde at gribe sådan en negativitet an på – som jo her er blevet til en masse komplimenter, positivitet, anerkendelse -, for anerkendelse er sgu vigtigt, og der er ingen, der ikke vokser at af få ros!
  Det er så hyggeligt, sjovt, sødt, fedt, rart, dejligt, skønt (her kunne indsættes en masse andre positivt ladede tillægsord) at klikke herind mange gange hver dag og blive inspireret – på mange punkter – og glad!
  Du får faktisk her min første kommentar til en blog nogensinde, men nu var det altså også på tide at jeg fik delt noget glæde og ros ud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så dygtig og alt hvad en god blogger indholder. 1000 gange credit til dig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hold kæft du er sød når du smiler med åben mund! Burde du gøre noget oftere! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Tak, jeg er ikke selv helt vild med det :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu hvor du selv nævner det, vil jeg lige bruge en kommentar på at rose dig og din blog.
  Jeg har simpelthen så stor respekt for dig, bl.a. fordi du kan skrive din mening, og være rimelig cool med om folk har andre meninger.
  Jeg vil ikke til at skrive en hel roman, da jeg kan se der i forvejen er mange kommantare. Jeg vil bare have dig til at vide at jeg synes du er en fantastisk, respekteret, smuk blogger!:-)

  blog-sille.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Skide mange tak for dejlige ord! Det betyder så meget for mig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt initiativ, Marie. Du er skide sej! Happy bloggers day!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu en gang viser du, hvor god en person og dygtig en blogger du er. Du er så ægte, og jeg elsker, at du ikke er “bange for” at “dele” dine læsere.
  Pisse fedt initiativ! Jeg går nu i tænkeboks for at finde ud af, hvordan jeg kan bidrage til denne dag. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Weeeehu, det er jeg så glad for, du synes! Frem med kreativiteten :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne Marie. Der er ingen helt som dig, og jeg synes virkelig, at du er ved at føre blogging i en meget positiv og åben retning rent kommunikationsmæssigt. Det her er et virkelig fedt koncept samt initiativ du har gang i. Jeg er all in, for at vi smider mere ros og hjerter efter hinanden – det gør bare atmosfæren meget meget bedre for os alle sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg er helt enig i alt, du skriver! Spred budskabet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej sødeste Marie. :-)

  Dette er første gang jeg kommentere din blog, men når du finder på sådan en skøn idé, synes jeg dette måtte være første gang.

  Jeg læste informationen på din facebook-side da jeg var i skole, og mærkeligt nok glædede jeg mig næsten som et lille barn til at komme hjem og skrive på mine ynglings blogs – du er i blandt – og selvom det regnede da jo skulle hjem, cyklede jeg med smil på læben, fordi jeg vidste at jeg skulle hjem og ”være et godt menneske” (ikke fordi jeg ikke er det normalt) Og det er faktisk helt seriøst jeg var plask våd da jeg kom ind af døren, men smilet var stadig over mig.

  Din blog er som facebook for mig, jeg opdatere dagligt siden for at se om der er sket noget nyt. Du er en af de dejligste inspirationskilder, og jeg elsker den følelse jeg har når jeg har læst et nyt indlæg fra dig.
  Den måde du bare er dig selv til den mindste detalje, den måde du kommer med dine meninger på, og sådan som du nu udtrykker dig selv, er helt fantastisk. Jeg elsker at læse din blog, og følge din tumbler!

  Du får lige min fuld respekt! Forsæt din skønne arbejde, og bliv ved med at blogge, uanset om der er nogen som er imod dig! Du er for sej!

  mange knuser her fra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Karen, Karen, Karen fanden da! TAK for det vildeste selvtillidsboost. Er helt høj på komplimenter, og står faktisk lige nu med et smil på læben. Tak tak tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt fint initiativ! Der er så mange bloggere, der fortjener at få en ordentlig omgang ros for deres arbejde, så det vil jeg gøre! :-)

  Du kan også lige få et par ord med på vejen – din blog er simpelthen så fed! Jeg ELSKER den! Min stil ligger langt fra din, og faktisk går jeg normalt ret meget med farver og ikke ret ofte sort – i hvert fald ikke helt sorte outfits. Men alligevel finder jeg så meget inspiration i dig og din stil! Du er simpelthen en helt fantastisk blogger! Fortsæt endelig det gode arbejde :-)

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hvor er jeg bare stolt over at kunne inspirere på trods af stilmæssige forskelle. Det er superfedt! Og tusind tak, spred det gode budskab!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Marie, din vilde kanin! Du har virkelig en af de fedeste blog´s i bloggerland! Jeg læser din blog hver dag, og er fuldstændig afhængig af den. Jeg er en mega sucker af dine Balenciaga tasker. De af dine tasker der er købt fra ny, hvor er de købt henne? Ved du evt om de er billigere i USA? :-)
  Jeg håber, at du bliver ved med at blogge i mange år fremover! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Søde Emma, mange tak for de fine ord! Trendsales hvis de kan købes brugt. De er ikke billigere i Usa, priserne er rimelig universelle :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh sikke et hyggeligt initiativ, og jo det er nu ærgerligt at folk ikke bare kan holde deres had for dem selv.
  man har selvfølgelig altid folk( blogge) man bedre kan lide end andre men, at være så smålig at skulle hakke ned på hvad folk har brugt tid og kærlighed på forstår jeg ikke :( øv

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ja, det er så hyggeligt, looove love love all over :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • virkelig fedt initiativ! :-) tror sgu jeg stjæler din idé :-)
  kig endelig forbi min blog, hvis du læser den her kommentar, det vil højst tage 2 sek.!
  moniquefunch.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Superfin blog! Og stjæl du bare løs – budskabet skal viderebringes :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skide god ide søde M. Fatter virkelig ikke den negativitet, især den omkring den forestående blogpris. Lad os da nu bare chille og blogge videre som vi altid har gjort og elsker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Lige nøjagtig, den pris har da godt nok delt vandene. Lad os lige elske hinanden lidt i stedet ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • så er budskabet spredt på min helt nye blog, specielt opstartet på denne HAPPY-BLOGGERS DAY. :)

  og du kan da også lige få et par rosende ord her fra mig til dig – du for lækker marie og du er en kæmpe inspirationskilde ! :) håber jeg en dag kan lave et interview med dig, på min nye blog / Virtuelle modemagasin. GOD DAG

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Fint første indlæg, smukke!

   Og tak for de dejlige ord :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak :) nu er der blevet proppet lidt mere på, så der er lidt at se på ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Du har pænt hår, og er sød I:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Marie! Din blog er en kæmpe inspiration for mig, du er fantastisk i din måde at skrive på, din stil, og hele dit kreative univers. Jeg er blevet lidt små afhængig af den. Jeg er mega sucker af hele din balenciaga samling, og har endelig fået sparet op til en. De af dine tasker du har købt fra ny, hvor er de fra? Håber du bliver ved med at blogge i lang tid fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Tak sødeste Emma!
   Holly Golightly på Strøget forhandler Balenciaga, ellers er Trendsales stedET for brugt tøj :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor er du god! Så fantastisk idé ;-D Marie! – dig kan man kun holde af! Hav en fortsat happy-blogger day <3

  Mange hilsner fra en af dine mange skønne læsere :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Sød læser, det tror jeg da på. Jeg smiler helt nu :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JAA bare indlægget bringer smilet frem hos mig :)
  Du har sjovt nok givet mig lyst til at løbe en lang tur i regnvejret, ingen relation overhovedet. Men jeg takker, for hvor er det dog svært at sparke sig selv i gang. Og bag efter skal nogle fantastiske bloggere roses til skyerne ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Lave

  FEDT!! Der er så mange gode blogge og så mange gode blogger at det bestemt skal fejres!!
  Jeg har selv tænkt på at lave en blog, og hvilken dag at starte:) Så nu må vi se, måske sker der lidt ekstra idag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du dog et FANTASTISK menneske, Marie! Jeg er helt klart on på dette “projekt” og datoen er nu noteret! Jeg kan ikke andet end at rose din blog til skyerne, du er og bliver en kæmpe inspiration for mig, og det vil jeg gerne takke dig for! Hav en fantastisk dag, Marie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Jørgensen

  Dejligt initiativ og selvom jeg ikke er nogen Uffe Buchard eller Jim Lyngvild og mode ikke interesserer mig, så er jeg vild med dine indlæg om det andet. Synes indlægende er gode, de sjove som alvorlige :)

  Ps. glæder mig til teater næste gang :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Dejligt at høre, søde! Og i lige måde ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • johanne

  dejligt indlæg.
  jeg mener personligt at blogge skal være en muglighed for at dele inspiration og anderkendelse med hinanden, hvilket er noget som jeg virkelig syntes du, lærke, sille og olivia er pisse gode til alle sammen.
  btw. fuck du er har en lækker blog og fuck det er cool du giver så meget af dig selv!
  massere blog love her fra
  kh johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Tak sødeste Johanne, både for de søde ord om bloggen og om projektet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så hyggeligt fundet på og helt sikkert en lille tradition vi sagtens kan holde ved i blogland – vi burde jo kunne rose hinanden engang imellem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blogland har helt klart brug for lidt låååååve (og noget varm kakao med flødeskum).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Åh, og pandekager, flere pandekager til blogland ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaaaahhh Pandekager!

   Åh gud det er længe siden at jeg har fået det (PS. der er vist forsat en gruppe der hedder pandekager med is på facebook, det kommer an på om drønnerterne har slettet den – for det har jeg ikke ;) )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg har lige fået pandekager på arbejdet! Weee :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Hvor er det fedt! Jeg sidder her i Århus og klikker dagligt flere gange om dagen ind på alle mine næstved-blogger-lovers. Jeg har så stor respekt for jer allesammen – i gør det fanedme godt. Og op i røven med de haters!
  Bliv ved med hvad i gør – det er for sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Efter min mening et helt fantastisk og gennemført initiativ! Jeg er allerede vild med “Happy-blogger day”, og datoen skal allerede nu noteres til næste år (:

  Jeg er helt enig med at anerkendelse er en mangelvare i blogland, som du skriver i dit svar til Louise, og en dag der dedikeres til hhv. bloggere og læsere er bestemt på sin plads.

  Kæmpe ros herfra til både dig, Marie, og til bloglands bloggere og læsere! Jeg sender et smil herfra, og ønsker happy-blogger day.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dog et overskudsagtigt, kærligt og smukt initiativ <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Tusind tak! Fokus på bloggeranerkendelse er en mangelvare, så det gav ret meget mening for mig at lave et koncept, der skærpede denne fokus :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Som http://vildekaniner.dk/2012/09/happy-blogger-day/ skriver, lad os gøre denne dag til Happy-blogger dag. Ros jeres yndlings blogs og fortæl dem hvor glade i er for at læse med. Jeg vil gøre det samme. Den ros man kan modtage som blogger er fantastisk, og kan få motivationen helt op fordi man har så mange glade læsere! Senere idag laver jeg et indlæg med mine yndlings blogs og en beskrivelse af min dag. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt genialt initiativ! Endelig er der nogle der får øjnene op for det!

  http://emil-braasch.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig godt initiativ, og jeg kunne ikke være mere enig. Det er virkelig kommet en hård tone ude i blogland, og alt for mange “haters” som ikke har andet at bruge deres tid på, end at nedgøre andre. – Som jo i virkeligheden bunder ud i, at de jo faktisk har det dårlig med sig selv.

  Du skal have ros for en virkelig god blog, med en rigtig dejlig stemning. Og så er du bare hammer godt til, at få stablet noget godt på benene… ;)

  http://streetcoutureblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Mange tak for de rare ord. Jeps, ud med haters og ind med lovers! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt koncept. Jeg er selv blogger, men de læsere jeg havde engang er desværre forsvundet :(. Så får hverken kritik eller kærlighed. øv

  nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er jeg ked af at høre! Har du ændret nogel drastisk ved din blog? Ofte er det den slags, der gør det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare et godt menneske Marie! Du kan tro at jeg gerne vil deltage i konceptet, hvis jeg kan sige det sådan! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt initiativ Marie! Det er ærgerligt at vi mennesker ikke kan finde ud af at tale ordentligt til hinanden.

  Tak fordi du er så ærlig, det er et privilegium at få lov til at få et lille indblik i dit liv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Tak for dine søde ord, det betyder rigtig meget. Happy-blogger day! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Happy-blogger day konceptet er sødt. Awesome idé.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er jeg glad for, at du synes, jeg er også ret vild med ideen, he he.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sødt :). Jeg er snottet og derfor ret vintertræt (inden vinteren egentlig er begyndt) her til morgen, men det her indlæg fik mig alligevel til at smile. Jeg skal ud og sprede den gode karma videre i dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er jeg bare superglad for at høre! Happy-blogger day :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  er så enig søde Marie, jeg syntes du skal checke en af mine gode veninders blog ud, det er også meget inspireret af dig (som jo er fantastisk): http://emiliesoegaard.blogspot.dk/
  Du må også gerne klikke forbi min hvis du har lyst :) idabymikkelsen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Har lige tjekket både din- og din venindes blog, og hvor er I dog bare virkelig smukke. Jeg ved ikke, hvorfor jeg lyder overrasket her, men VIRKELIG – wow.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et genialt initiativ, Marie! Og det siger jeg ikke bare for at smide roser i hovedet på dig i anledning af Happy Bloggers Day ;)
  Det er virkelig genialt, og jeg sidder nu og overvejer, hvad jeg selv vil gør for at værdsætte bloggere såfremt som læsere. Tror jeg starter ud med en give-away ;)

  Happy Bloggers Day
  xxCaroline
  http://www.thefashionfrog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Tusind tak, sødeste Caroline. Du kan også godt forvente dig en omgang ros senere i dag – you’re on my list! Happy-blogger day til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vil jeg da så glæde mig til! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  For fanden da et dejligt indlæg, way to go!

  Jeg vil nu som du så pænt skriver smide en omgang ros krydret med en røvfuld anerkendelse.

  Jeg er næsten lige faldet over din blog, faktisk indenfor de seneste to uger. Og jeg tjekker allerede om der er kommet nye indlæg flere gange om dagen. Det er det der gør din blog fed, du laver nye indlæg hver dag, og derfor er vi som læsere bevidst om at når vi mangler inspiration, en smuk tøs at kigge på eller et lækkert nyt outfit, kan vi gå på vildekaniner og blive tilfredsstillet. Udover det er din ikke bare tøj stil, men hele din livsstil og tilgang til livet VILDT og VOLDSOMT inspirerende..
  Jeg bliver altid glad for at læse din blog da du er et ekstremt positivt menneske, SELVOM det bliver et brokke indlæg, for du vendt det til noget godt og noget vi allesammen kan lære noget af.

  Jeg håber håber håber at du bliver ved som nu, og derudover håber jeg meget på at komme til eventet i Næstved på Fredag… Er du der også til at hjælpe med noget styling?? Det kunne ihvertfald være vildt fedt.

  Fortsat god dag – Knus en meget tilfreds læser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Kæreste Louise. Tak for de superdejlige ord! Anerkendelse er en mangelvare i blogland, og nu skal det fandeme være.
   Jeg håber virkelig på at se dig på fredag, og ja, jeg vil enormt gerne være behjælpelig med styling!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEARING BLACK WHEN IT'S GREY