VENINDER FOR VIDUNDERLIVET

ABOUT THE HAIR

IMG_7715

Jeg får uendeligt mange spørgsmål omkring pleje og styling af mit hår, og endelig fik jeg kreeret en lille “guide” til jer:
Grundet enorme mængder afblegning i mit tykke hår, har jeg måtte sande, at mit hår lider overlast og bliver slidt på den grumme facon. I øjeblikket holder en afblegerpause. I dette indlæg kan I læse mere om afblegning, korthårethed og hårlængdeprocessen.

Ovenstående produkter er mine absolutte favoritter. Jeg vasker mit hår cirka hver 3. dag, og anvender først shampoo, så balsam, og til sidst en hårkur, som jeg lader sidde i håret så længe, jeg magter det, inden jeg vasker det ud. Efter badet reder jeg en midterskilning med fingrere, og “reder” pandehåret ned i panden. Jeg lader helst håret lufttørre, men da jeg er i besiddelse af en ret voldsom hårpragt, så bliver jeg ofte nødt til at anvende føntørrer. Efter føntørring anvender jeg BioSilk silkedråber i den tørreste del af håret. Når disse er tørret ind, flader jeg håret og anvender en omgang hårspray med hovedet nedad. Voila. Alle ovenstående produkter kan helt klart anbefales. De er de bedste, jeg nogensinde har anvendt. Alle produkterne kan købes lige her!

16 comments

 • Liv Langvad

  Hej Marie. Hvor køber du produkterne henne?????

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Marie

  Bruger du slet ikke silvershampoo? :o Hvordan bliver dit hår så lyst så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jo, hver 3. vask cirka. Men det gør jo ikke håret lysere, det gør det bare geåt i skæret :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • bruger du ikke noget varmebeskyttende? både føntørring og især glattejern er mega hårdt for håret. da jeg stoppede med at glatte mit hår, kunne jeg se tydelig forskel på hvor skadet det var!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Smukke Marie!
  lige et spørgsmål til at du “kun” vasker hår hver 3. dag, bliver håret ikke fedtet og kedeligt?
  og hvordan med motion, vasker du ikke håret efter det ? :)
  der fik jeg det til at lyde som et spørgsmål til “brevkassen, vilde kaniner” :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Nej, det blivet ikke fedtet, det skal bare vænne sig til at blive vasket sjældent. Håret er ikke skabt til at blive vasket så ofte, som vi gør det. Bruger tørshampoo, hvis det føles fedtet. Jeg danser kun lørdag/søndag, så derefter kan jeg godt vaske det en ekstra dag :-)

   Kærlig hilsen Vildekaniners brevkasse ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sara

   Tak for svar ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, elsker poesien på flaskerne ;)

  http://louisejoli.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christian

  du får så meget mere ud af din hårkur, hvis du kommer den i efter shampoo og så slutter af med balsam. balsammen “lukker” håret, så en stor del af kurens gode egenskaber ikke trænger ordentligt ind :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Du har tit nogle virkelige fine frisurere! Mit hår er efter en periode med kort page endelig blevet nogenlunde samme længde som dit, Jaaa! Når, men jeg har derfor tænkt på om du ikke kunne lave et samlet indlæg med nogle af dine frisurere, både med et billede og evt. en kort guide til hvordan det sættes. Jeg håber at du vil overveje det, da jeg kraftigt har brug for inspiration og hjælp til at sætte mit hår! Kærlighed herfra fordi jeg elsker at læse din blog!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Kære Marie. Som det er nu, har jeg ikke andet end løst- og hestehale. Jeg synes ikke, at andet er pænt, når man har pandehår, men alt kan findes ved at søge i arkiverne her på bloggen.
   Og mange tak for de søde ord, Marie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er meget fascineret af formerne på flaskerne, men har dog ikke hørt om mærket. Tror lige, at jeg tager et surfe på hjemmesiden :). Jeg bruger selv Morrocanoil, som virkelig er godt mod skadet hår.

  nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er så sindssygt lækkert, og produkterne dufter så sindssygt godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VENINDER FOR VIDUNDERLIVET