A SIMPLE BRAID

BALENCIAGA MAKEUP WALLET

IMG_4748IMG_4755IMG_4763IMG_4770

Lige siden jeg for første gang så denne Balenciaga kosmetikpung på Hannas blog, sukkede mit hjerte efter den af længsel. Forleden dukke den så op på Trendsales, og overtaget af begejstring måtte jeg jo selvfølgelig købe den. Jeg fik den til en rigtig fin pris. Den har været enormt svær at opstøve, da den oprindeligt er en del af en parfumepakke, men min søgen bar frugt, og jeg er LYKKELIG over den. Den syner umiddelbart ikke så stor på disse billeder, men den kan faktisk rumme en hel del, og har en perfekt størrelse til alt det makeup, jeg ikke nødvendigvis bruger til hverdag (jeg er musicalmenneske og har ENORMT meget makeup), men kan samtidig smides over håndledet og bruges som clutch til en bytur.

21 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A SIMPLE BRAID