ON THE ROOF TOP

WISHLIST AT THE MOMENT

wish list at the moment.
 featuring

Åh, hvad jeg ikke ville gøre for at være i besiddelse af ovenstående items. Lige nu står Canon 20mm 2.8 objektivet enormt højt på ønskelisten, men det gør alle ovenstående genstande faktisk. Stella Nova jakken må jeg drømme mig til, for prisen på 10.000 ligger en smule (meget) over mit jakkebudget. Maison Martin Margiela støvlerne er også ret så fantastiske, og ville klæde og komplimentere min efterårs/vintergarderobe enormt godt. Resten er jo meget klassisk og meget mig-agtigt. Alt i alt må jeg nok indse, at det ikke er alle disse, jeg rent faktisk kan nå at anskaffe mig, men jeg vil forsøge at fastholde min priotering på få, lækre ting, i stedet for en masse highstreet. Ved at klikke på billedet kan I se, hvor de forskellige items forhandles.

31 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON THE ROOF TOP