WEEKDAY SKIRT

JANE KØNIG GIVEAWAY

IMG_0619-1IMG_0622

VINDEREN ER FUNDET OG GIVEAWAYEN AFSLUTTET.

Som de fleste af jer nok ved, er jeg den slags pige, der bedst kan lide at mixe metallerne på kryds og tværs, således at guld, sølv og oxideret sølv aldrig står alene.

I samarbejde med Jane Kønig udlover jeg ét sæt af to ringe til en heldig vinder her på bloggen. Alt, I skal gøre, for at deltage i konkurrencen er at smide en kommentar med mail, navn, hvilket metal der ønskes (der kan vælges mellem guld eller ruthenium/oxideret), og en lille anekdote om jeres valg af metaller: om I kombinerer på kryds og tværs, holder jer til ét metal, eller måske foretrækker en helt tredje kombination. Den heldige vinder får altså to ringe i samme metal, som de eksempelvis kan placere som jeg har gjort det med mine to, oxiderede ringe. Vinderen trækkes om en uge, fredag d. 17. august, og får selvfølgelig direkte besked.

Besøg desuden også Jane Kønigs Facebookside lige her! Held og lykke til alle.

656 comments

 • Frederikke

  Hej Marie :)
  Ringen du bærer på langefingeren på højre hånd på billedet, hvor er den fra? Den er vildt lækker:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Brovst Steffensen

  Jeg ønsker ruthenium/oxideret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Nicolaisen

  jeg håber på at det er mig der vinder et par i oxideret, da de er uimodståelige… ! hvad angår “stylingen” så vil den nok få prøvet lidt af hvert ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker giveaway! Personligt er jeg mest vild med oxideret, jeg ved ikke lige hvorfor, men der er bare et eller andet råt og fedt ved det, i stedet for den klassisk guld eller sølv. Derfor kunne jeg bedst tænke mig at vinde den oxideret.
  Jeg har meget få guldsmykker selv, da det ikke klæder mig lige så godt. det er for det meste arvesmykker, som er mine guldsmykker. Ellers består det meste af min “smykkekollektion” af sølv og lidt oxideret. Jeg holder helst metallerne for sig selv, men kan godt engang imellem blande dem, hvis det passer til min outfit :)

  christina@lerche.name

  http://www.prettypretend.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H

  Jeg elsker ringe! Og har rigtig mange. Jeg er helt vild med den oxideret men har også mange guld ringe! Jeg kan godt lidt at blande og lave et lidt spændende look.. Og ring er perfekt til alt og til at gøre et enkelt look mere spændende og festlig! Ja elsker bare tinge!

  Knus fra Julie
  Ps. Elsker din blog følger rigtig meget med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Byberg
  amanda@byberg.dk
  ruthenium/oxideret ønsker jeg mig

  Håber jeg vinder de smukke smykker fra Jane Kønig! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Allerførst og fremmest, og bare for at udbringe en lille del af min inderste begejstring; “wow, for en fucking fed giveaway!” Har i så latterligt lang tid ligefrem savlet over alle Jane Kønigs smukke smykker, gennem både butiksruden og webshoppen! Især disse flotte ringe har stået højt af mine ønsker.
  Jeg er pissevild med dem begge to, men har fundet frem til at jeg foretrækker den i rhutenium/oxideret. Elsker simpelthen dens snit og den vanvittig fede og rå effekt de giver i fællesskab. Og er desuden heller ikke i tvivl om at de vil passe som perfekt om mine fingre og til min lille samling. :-)
  Til dagligt har jeg mine ringe mixet vildt, men alligevel roligt og bevidst kombineret, på kryds og tværs, faktisk meget lig dine Marie.
  Altid har jeg dem om mig, som bærer noget vigtigt for mig med sig og derudover de jeg finder finest og flottest og bedst til at skabe et godt samlet look. Alt i alt meget mixet, ja.

  Ida Reinholdt.
  Ida_reinholdt@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blander aldrig de forskellige metaller, mest nok fordi jeg ikke har andet end sølv ringe :-) Jeg har længe ønsket mig Jane Kønig og Line&jo’s smukke oxiderede ringe, så det er det metal jeg gerne vil have ringene i hvis jeg er så heldig at vinde.

  annack1994@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Nielsen

  Oxideret. :)
  Blander altid sølv og oxideret sølv med hinanden. Helt klart min favorit!:)

  Josephine Nielsen
  jo.ni@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lykke

  Jeg er helt tosset med oxideret smykker! Synes de giver et rigtig fedt spil til mit lyse hår og kan rocke hver eneste outfit lidt op!
  Jeg elsker at kombinerer de oxiderede smykker, med glinsende sølv og råt læder. De tre ting synes jeg fungerer rigtig godt sammen!
  Ringene, og i det hele taget alle smykker fra Jane König, er super flotte. Elsker alle de fede former og strukturer og har derfor ønsket mig en af hendes ringe i lang tid. Men udeboende studerende på SU gør desværre at det ikke er muligt at få presset ind i budgettet lige nu, øv :(
  Line Lykke Nielsen
  linelykke92@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise T.

  Jeg er helt sikkert til den varme guldfarve, selvom den oxidereredet også er kanonflot. Jeg er ikke altid så god til at få taget smykker på, selvom jeg synes det “hører sig til” ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Wexiø Andersen Hansen

  SUPER FEDE RINGE!!!

  hvis jeg var den heldige, kunne jeg godt tænkte mig en ring med ruthenium/oxideret.

  – Signe W. A. Hansen.
  signe@wexio.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MARIA H

  Jeg er blevet ret glad for oxideret, så jeg ville nok vælge dem hvis jeg vandt.
  Jeg går egentlig kun med en ring, (en oxideret fra Line & Jo) jeg har fået af mine veninder. Derfor kunne det være lækkert med en til, så den ikke føler sig så alene.. :)
  Hvis man skal sige at jeg “mixer”, ville det kun være fordi mine (små stjerne) øreringe er guld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvis jeg bliver den heldige vinder må jeg vælge guld! Jeg elsker Guld da den giver min meget blege hud lidt glød! Jeg mixer ikke så tit metaller! Jeg har mange sæt i samme metal som jeg går med! Når jeg endelig mixer er det med mange af de smykker som betyder. Noget! Et armbånd jeg fik af min udvækslings student, en sølv ring, et sølvarmbånd fra Tunesien osv sammen med mine konfirmationsøreringe som er i guld! :)

  laur1502@live.dk

  -Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt sikker til det oxideret, det passer til alt og jeg elsker det rå look som det giver :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wow wow wow, der er mange der har kommenteret. Prøver nu lykken alligevel. Jeg blander faktisk aldrig guld og sølv/andre metaller. Selv hvis bare lynlåsen i min læderjakke er sølv, så bærer jeg ikke guldsmykker. Jeg ville dog vælge guld i disse ringe, jeg allerede har sammensat mig ting at kombinere dem med. De er super flotte.

  Krydser ben, fingre, arme, øre, øjne og aaaaaalt hvad der kan krydses. God onsdag, frøken.

  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg skulle vinde ville jeg vælge oxideret.
  Jeg mikser sjældent guld og sølv.. Jeg er mest bare en sølv pige, men jeg mixer med forskællige størrelser og ‘ekstra lir’, har for eksempel en ring med en rød sten, og en med en turkis. For nylig har jeg også købt en elfensbenring på loppemarked, og den kan jeg sagtens finde på at mikse med sølv ringene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Michelle Andersen
  simone_m_andersen@hotmail.com

  Hvis jeg vandt, ville jeg ønske mig: Ruthenium/oxideret

  Jeg blander ringe på flere forskellige måder. Nogle gange har jeg kun en stor ring på. Andre gange har jeg næsten en på hver finger. Jeg kan godt lide at blande fint og råt fordi det er en fed kombination, hvis man spørger mig. Det er sjældent jeg blander guld og sølv, men det sker en sjælden gang i mellem. Jeg er meget vild med at blande ægte og falsk eller nyt og gammelt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Synes oxideret alene er fedest.
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  Helt klart oxideret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg ville vælge guld, hvis det var mig, der vandt!
  Jeg går altid med mine 5 fingerringe fra hhv. Jane Kønig, Maria Black og Line&Jo. Alle disse er oxiderede, så det ville klæde mine fingre og mine andre ‘babies’ med lidt guld! Jeg er helt pjattet med det rå men samtidigt feminine udtryk i hendes smykker – de tilføjer kant og twist. Jeg er vild med den måde som man kan kombinere smykkerne på, så de bliver personlige – og hun må klart være min yndlings designer af de ovennævnte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nielsen

  Oxideret
  Til hverdag går jeg både med guld, sølv og oxideret, og jeg elsker at blande dem med mit outfit, det ser super fedt ud!! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en guld og oxideret pige! Jeg elsker at blande de to med hinanden, så de alt for fine guldsmykker bliver tonet ned af de rå oxideret.
  Noget jeg også synes er rigtig flot, er at lave en hånd med guld og den anden hånd med oxideret. Så blander man ikke smykkerne, men man får stadig et miks på en fed måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Sikke en lækker konkurrence!
  Ringen i guld vil passe perfekt ind med mine andre smykker. Jeg går oftest med guldsmykker, da jeg synes, guld giver min lyse hud lidt glød. Derudover er der mange af mine guldsmykker, som betyder meget for mig, som min fingerring, jeg fik af min kæreste, da han kom hjem fra en lang rejse, hvor vi ikke havde set hinanden i et halvt år, to vedhæng, jeg fik af mine bedsteforældre, da jeg blev døbt og en halskæde, jeg fik af mine forældre, da jeg blev student.

  Carina
  carinamad@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Kokholm

  Ringe er mine absolutte yndlingssmykker, og jeg går sjældent uden for en dør med færre en 4 ringe på fingrene!
  Synes de udgør nogle virkelig fine detaljer, og jeg elsker at mikse og matche – dog er jeg ikke rigtigt en guldpige, så hvis jeg var så heldig at vinde de smukke ringe, ville jeg vælge de oxiderede. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise B

  Oxideret.

  Blander aldrig! Måske er jeg lidt gammeldags. Går mest med sølv og oxideret, da jeg synes at det passer bedst til min lyse hud og hårfarve. Smykker er den bedste gave, man kan give mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika Yazdani

  Mine ringer plejer alle at ende med at vaere den samme farve fordi de er af den billige type… Men er helt klart mest til soelv eller oxideret soelv og kombinerer det naermest aldrig med guld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Begge i oxideret :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Hansen

  Jeg ville vælge de oxiderede.
  Jeg har 4 yndlings ringe, som jeg går med hele tiden. De 4 er i sølv, men ville dog ønske at jeg kunne få sneget en anden slags metal ind på en finger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Vildt lækkert!
  Vil gerne vinde den oxiderede version.
  Jeg plejer faktisk at holde mig til ét metal :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde N.

  Jane Kønig laver nogle super coole smykker, er vild med hende!
  Hvis jeg sgu være så heldig at vinde, så ku jeg super godt tænke mig ringe i oxideret sølv :-)
  Jeg er ikk fan af at mikse sølv og guld, men jeg kan heller ikk så godt med guld. Jeg er mest til sølv, men oxideret/sort er også top lækkert! Og disse ku jeg sagtens finde på at mikse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ej et luksus giveaway ;) Jeg ville foretrække de oxideret sølv ringe !

  Caroline Guldberg

  caroline.guldberg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Ingvardsen Vemmelund

  Jeg vil vælge de oxiderede ringe. For det meste er jeg mest til sølv/oxiderede ringe, fordi jeg synes de passer bedst til mig og min tøjstil. Dog bliver jeg super inspireret af, at se andre mixe og matche deres ringe (blandt andet dig) Så får jeg lyst til at eksperimentere og prøve nye ting. Generelt elsker jeg bare inspiration. Så tak til dig for at give så meget inspiration, som du gør og de ideer du giver.

  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Welden

  Sidsel Welden
  sidselana@live.dk
  Farve: Guld :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nice give-away!
  kunne virkelig godt tænke mig oxideret.

  Shiva L.
  Shivale000@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  De oxiderede ville passe perfekt ved siden af min Maria Black ring! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  De oxiderede ville passe perfekt til mine andre ringe. Jeg bruger mest rene sølv ringe da det passer bedst til min hudtone.

  Stine.foss@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Fønskov Thorsen

  Jeg har en tendens til at være en smule (læs: meget) OCD-agtig i min tankegang, så jeg har det bestemt ikke godt med at blande metaller. Det siger mit hoved simpelthen bare nej tak til.
  Samtidig har jeg det med altid at vælge det kolde frem for det varme – altså sort frem for brun eller sølv frem for guld.
  Jeg er klart på den oxiderede!

  Julie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Nissen

  Oxideret er helt klart vejen frem!! det er så pænt og råt på samme tid, ahhh – har flere smykker i det fantastiske materiale :-) Og siden at du lavede et opslag med dit besøg hos Jane Køning så jeg den udloddede ting i guld og tjekkede straks hendes hjemmeside efter den i oxideret, den er så sej!! Så ja den skal bare mixes med mine andre sølv og oxideret ringe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  jeg har kun sølvringe, så derfor ville jeg godt vinde de oxiderede ringe, så jeg kan mikse dem med alle mine sølvringe ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det er svært!! Guld er utrolig smukt, og sølv har jeg i forvejen mest af, på den anden side er oxideret pænt med begge dele? Og kan gå til alle slags tøjstile, og gøre kjoler lidt rockede.. Jeg går med oxideret!

  //Katrine Anna
  katrine-klink@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Budde Budde

  josephine.budde@gmail.com
  Josephine
  Ruthenium/oxideret
  Jeg holder mig generelt til sådan oxideret/line og jo stil det synes jeg nemlig passer bedst til mig:D!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg synes de Oxideret ser vildt fede ud, så dem ville jeg helt klart vælge hvis jeg er heldig og vinde.

  Jeg har godt lide at mikse store ringe med små om det så er oxideret, sølv eller guld.

  Kombinationerne gør ringene mere unikke på hver deres måde og oftest på nyde måder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja K

  Oxideret, da guld desværre ikke står super godt til min hudfarve. Sølv, oxideret og sort kan tilgengæld gå super fedt sammen. Det skal så også lige siges at jeg er helt viiiild efter Jane Kønig’s design!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Oxideret, jeg vil mikse dem med sølv og andre oxideret ringe. Jeg synes det ser rigtig fedt ud når sølv og oxideret bliver mikset! Jeg kan ikke lide der er alt for mange forskellige metaller og farver, så jeg holder mig oftest til det lidt enklere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Aagaard

  Den oxiderede er min favorit..
  Jeg blander mine smykker, da jeg syntes at de er for pæne til kun at kunne bruge sammen på en bestemt måde. Dog holder jeg mig mest til sølv på fingere, ruld i ørene og et vintage ur i guld også.
  jeg syntes at det giver en in effekt at det hele er lidt “rodet”.
  -Håber jeg vinder!
  Annesofieaa@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Jelver

  Oxideret, jeg elsker generelt at gå med mange ringe. Jeg går for det meste med små sølvringe, elsker små smykkeforetninger rundt om kring i København. Matcher for det meste mine ringe, med andre detaljer på mit tøj/tasker osv.

  Kjelver@gmail.com

  Kram Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anine Spieser

  Guld! Jeg er blevet helt hooked på den nye guld-trend, der hersker i øjeblikket og ejer desværre ingen guldringe!
  Jeg mixer aldrig på kryds af tværs af uvisse årsager, men holder mig altid til ét metal til et outfit.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super cool giveaway ;)

  Jeg elsker minimalisme
  Jeg elsker det rå
  Jeg elsker perfektion
  Jeg elsker det simple
  Jeg elsker anderledes stil kombinationer
  Jeg elsker oxideretsølv (derfor mit valg)
  Jeg har på nuværende tidspunkt en del smykker fra Line og Jo og Maria Black i oxideret, som jeg kombinere med arvestykker i sølv og elfenben. Både guld og oxideret ville stå fantastisk til disse, men jeg ved jeg vil lade guld ligge med tiden, derfor oxideret ;)

  Kram Rikke, http://blackblack-bird.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina egaa

  Er forelsket i alle de fine ringe i oxideret. De ville passe perfekt til alle mine sorte outfits. :)
  Fedt med sådan en fin give away. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig en fed give away – jeg måtte bare deltage da jeg så den!

  Jeg ville elske at få ringene i oxideret, da jeg godt kan lide at mikse på den måde, at man har en basis farve (i dette tilfælde oxideret) og derfra så twister med andre få smykker, i guld og sølv.

  knus Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Stjerne Ulbrichsen

  Hvis jeg vandt ville jeg vælge oxideret sølv, både fordi det er rådt og ungt, men også fordi det er helt vildt stilfuldt! Det er bestemt også den farve/nuance der passer til min hudtone, og så passer det til næsten alt i min garderobe.

  Emilie Stjerne Ulbrichsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare nogle vildt smukke smykker – tidløse og enkle og ganske, som jeg elsker dem. Jeg er også mest til sølv kombineret med oxideret sølv og en snert af støvet rødguld. Med andre ord et stort mix i én pærevælling. Har dog ikke ‘lært’ at bruge så meget guld endnu :-)

  Kh Katrine
  keas80@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg er helt klart til det oxiderede look, men gerne blandet med sølv og hvidguld.
  Jeg er meget dårlig til at gå med guld, da det desværre hurtigt kommer til at se falsk ud på mig. Super ærgeligt, men igen så er jeg heldig at sølv og oxideret er så yndigt og min no. one.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala Olsen

  Hey! Super fed give away :)

  Jeg ville vælge oxideret sølv, da jeg ikke er den helt store guldpige.
  Jeg er mest til en meget simpel gaderobe, og størstedelen af min består at sort, hvid og grå. Jeg synes det giver et rigtig fedt look med oxideret smykker da det tilfører til rådt til looket. Jeg elsker Jane Krønig og synes at hendes smykker er noget af det smukkeste. Jeg krydser fingre! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Bredmose

  Skidefed konkurrence! Jeg ville vælge ruthenium/oxideret, da jeg elsker den form for materiale. Og så er det egentlig også bare mest mig. Jeg blander altid mine forskellige materialer sammen, da jeg kun synes det giver en bedre effekt, og det gør det meget federe.

  Nikoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Klik her for at deltage Dette indlæg blev udgivet i 16. august 2012 af admin. Bogmærk permalinket. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Dupont

  Er tosset med dit mix :)

  P.t. er jeg selv mest til oxideret sølv/sølv, da det klæder mig bedst.
  Er nok lidt en kylling, når det kommer til at mixe, men måske jeg skal til at vove pelsen med lidt guld eller bronze farver ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fed konkurrence! Jeg ville vælge oxideret, da jeg faktisk står og mangler nogle flotte ringe i oxideret sølv til min hånd. Jeg synes det er så flot at kombinere sølv og oxideret sølv med forskellige udtryk; nogle enkelte, andre med mere karakter som eksempelvis din fine ‘stjernetegnsring’.

  Jeg håber jeg vinder! :)

  // Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B.F.

  Oxideret vil jeg foretrække, det metal er råt og ungt og vil passe til min garderobe !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Fede ringe! jeg ville “mixe” mellem rent sølv og oxideret sølv, og en gang imellem give det et lille rådt twist med “oxideret” guld, altså den lidt mere rå slags guld, det giver et fedt look, som jeg elsker. Desuden elsker jeg mat sterling sølv, da det passer perfekt til alt det sorte tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fede ringe Marie! Ville elske at få dem i oxideret, da de ville passe perfekt til min samling :)

  Anne Remontiussen – annelr96@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er stor fan af de oxiderede ringe!

  Jeg har længe været på udkig efter et par enkle hverdagsringe, da jeg ikke er ejeren af så mange smykker. Derfor ville disse to ringe kun have selskab af hinanden, hvis jeg skulle være så heldig at vinde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert !
  Hvis jeg nu er heldig, ville jeg vælge oxideret, da jeg har en tendens til altid at vælge sølv, og det skal være slut nu, for det ser jo alt for fedt ud når man mixer det. Derfor tænker jeg at det er sikkert at starte ud med at vælge oxideret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Jeg vælger guld, så den passer til min vielsesring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oxideret, helt klart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Bollhorn

  Hej! Lækker giveaway :-)
  Jeg ville vælge guld, da det er det metal der klæder mig bedst – sølv passer ikke til min hudfarve. Men jeg plejer at blande ren guld med guld, der ser lidt slidt og brugt ud, da jeg elsker det rå guld-look.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Bollhorn

  Hej! Lækker giveaway :-) jeg ville vælge guld, da det er det metal, jeg går med – sølv klæder nemlig ikke min hudfarve. Og jeg blander oftest ren guld og guld, der ser slidt og brugt ud, da jeg elsker det rå guld-look.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragnhild

  Det kunne være så fedt at vinde en i oxideret. Jeg elsker oxideret sølv, og jeg elsker at mikse dem med enten enkelte sølv ringe eller nogle mere anderledes og sjove ringe enten i en tonet sølv eller også oxideret. Synes det ser så fedt ud med mange ok forskellige metaller!
  Krydser i hvertfald fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Helt klart den ruthenium/oxideret!
  Den er super lækker!
  Jeg misker stort set også altid guld, sølv, oxideret osv…. -da det jo ser mega fedt ud!
  Både nye H&M ringe sammen med lidt dyre, og arve smykker.
  Lie i øjeblikket har jeg et sølv flip, så man finder kun sølv på mine fingere, dog kommer de andre til deres magt på armene og i ørene :-)
  Og P.S lækker giveaway!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækker giveaway du har fået lavet!

  Normalt går jeg kun med sølv og oxiderede ringe da jeg ikke selv synes guld passer så godt til mig, men jeg elsker virkelig når folk kan bære at mikse alle slags metaller. Jeg kan især godt lide det når man har rigtig mange ringe på i forskellige former og metaller.

  Karoline Hoelgaard
  Karolinehoelgaard@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Gøtke

  Jeg bryger for det meste ruthenium/oxideret ringe, da jeg er helt vild med det til rå look, som jeg synes, at de giver til ens outfit. Jeg synes, at det ser fedt ud, når man mikser, men jeg gør det faktisk ikke så ofte selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fucking fantastiske ringe.
  Hvis jeg nu var så heldig at vinde, ville jeg gerne have ringene i oxideret udgave, da jeg normalt har sølvringe på, og ikke er så meget til guldsmykker.
  Millarikke, millarikke@gmail.com.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  lææææææækker giveaway! ;-)
  Sara laursen
  lazalko@hotmail.com
  Guld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noa

  Hej Marie! Jeg foretrækker ringene i oxideret sølv – og jeg ville holde mig til ét metal! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Helst oxideret – går nemlig meget sjældent med guld, da jeg mest er til enten sølv eller oxideret. Synes sølv og oxideret er mere råt, mens guld for mig er mere fint og til særlige lejligheder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Steenberg

  Wow virkelig lækre smykker som Jane Kønig laver!
  Jeg kunne godt tænkte mig ringe i oxideret. Normalt går jeg med sølv og oxideret, guld sniger sig sjælendt ind, men kan dog være rigtig flot som en kontrast imellem sølvsmykkerne!

  Anna – anna.s.h@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Hübner

  nina.f.hubner@gmail.com

  jeg ønsker den oxideret version, da jeg godt kan lide det rå ved farven! det afhænger meget af mit humør, når jeg sammensætter farver i mine smykker. Jeg går både med sølv, oxideret og guld, og jeg kan godt lide at mixe farverne. Men det ser super fedt ud at kombinere den samme farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N. Sommer

  Hvis jeg var den heldige ville jeg vælge den oxiderede.
  Dette skyldes at alle mine fingerringe er i oxideret sølv med forskellige detaljer som guld, sten og brillanter og denne Jane Kønig ring ville passe perfekt i min samling!
  Krydser mine ringefingre og håber at jeg bliver den heldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Lindemose

  Jane Kønig’s ringe er super smukke! Jeg kan bedst lide ringene i oxideret sølv.
  Jeg elsker at blande metaller! Til hverdag går jeg altid med en enkel guldring med en lille diamand i, og en tynd sølvring. Synes det ser både råt og lidt mere afslappet ud at mikse metaller, mangler bare noget i oxideret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ønsker mig den oxideret :) Jeg foretrækker sølv udelukkende, elsker dog at mikse forskellige typer sølv. God konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  I mange år sværgede jeg til guld på mine fingre, da jeg synes det fik mig til at syne mindre bleg :) Men det har jeg altså revurderet (og jeg er ikke blevet det mindste brunere) Nu er jeg nok mest en sølv/oxideret-pige. Kan dog godt finde på at smide en guld indimellem. Bla. min mors gamle konfirmationsring som har en fin grøn sten i. Det hænder også, at et stykke plastik får lov at være med :)
  Men oxideret Jane K ville være mit valg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uha, sikke en lækker giveaway. Jane Kønig er jo fantastisk!

  Jeg ville meget gerne vinde ringene i oxideret sølv!

  Jeg er ikke super vild med guld, men jeg elsker at mikse oxideret sølv med “almindelig” sølv. Fx har jeg i mit første hul i begge ører altid øreringe i oxideret sølv til at sidde, og i andet hul i begge ører har jeg sølvfarvede ringe. Jeg synes, det ser super lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan selv bedst lide at holde farverne for sig selv, og går mest med sølv. Det ser utrolig fedt ud det du gør!
  Og jeg kunne godt tænke mig oxideret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise N

  Jeg er mest til oxideret og kan bedst lide at holde det i den genr. Dog mikser jeg det ofte med min kærestering i sølv og min bedstemors gamle ring i sølv.
  Så hvis jeg vinder, ville jeg klart helst have de oxiderede!
  KRYDSER FINGRE!!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  fed konkurrence! helt klart ruthenium/oxideret :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noemi

  I jule- og fødselsdagsgave fik jeg to oxiderede ringe – en stor og en lille – af min kæreste fra Line&Jo. Den lille er efterhånden blevet helt sølv, men jeg har begge på hver dag, sammen med en lille guldring med en hvid sten, som jeg har fået af min faster. Normalt er jeg ikke så meget til guld, men kombineret med sølv og oxideret er jeg helt vild med det :)

  Hvis jeg er den heldige der vinder, vil jeg gerne have de oxiderede ringe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Vester

  Sikke nogle flotte ringe! Jeg elsker simpelthen, at gå med ringe og føler jeg mangler noget hvis ikke der sidder et par ringe på mine fingre :) Jeg er dog ikke så vild med at mikse f.eks. guld og sølv så går altid kun med sølv eller guld smykker. Men synes egentlig at det ser meget flot ud når man mikser metallerne! Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg er have en oxideret version :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Soelberg

  Oxideret! Du har virkelig inspireret mig til at mixe både guld og sølv, så jeg vil virkelig gerne have muligheden for at vinde disse smukke smukke ringe! FED KONKURRENCE! ;-)

  Jeg elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Angelbo

  Jeg ville helst vinde dem i oxideret sølv da jeg er meget bleg og synes det ser mega fedt ude med en sølv farve, jeg elsker af kombinere sølv med oxideret sølv og diverse ringe med sten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille
  HOLM_3@hotmail.com

  Oxideret. jeg synes guld er rigtig fint men passer slet ikke til mig. jeg har faktisk kun sølvringe, men jeg savner lidt at kunne mixe både med type ringe og metallet. jeg elsker at mixe metallet hvis man har et enkelt outfit på og hvis man så er lidt finere og med flere detaljer synes jeg det er smukt hvis man bare har et slags metal. :-)

  fed give-away!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft hvor er de fede! Går selv udelukkende med sølv eller oxideret, så *ber en lille bøn* til at jeg bliver den heldige vinder, af ringene i ruthenium/oxideret. Grunden til mit valg er metal, er udelukkende fordi jeg personligt synes at sølv giver et mere rocket og mindre ”fint” look. Eftersom at jeg har rød/brunt hår, ville mange nok synes at guld ville passe bedre til min hårfarve og hudfarve. Men idéen med at bruge udelukkende sølvsmykker, er lige præcis at få et mere ”koldt” og kontrastfyldt look. Som er modsætning til mine egne naturlige farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  De oxiderede er helt klart mine yndlings!!
  Jeg har i forvejen flere Line&Jo ringe i den oxiderede, og derfor er det mest en slags metal jeg holder mig til (-:

  Dog har jeg få gange prøvet at eksperimentere.. men det virker bare ikke for mig )-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Elsker din måde at kombinere ringene på! Dog holder jeg selv så godt som altid mine smykker i samme metal, det er det der fungerer bedst for mig. Derudover har jeg ikke så mange smykker at kombinere, så en udvidelse med disse fine ringe ville bare være skønt!
  Jeg ville vælge ringene i oxideret, da det ville give en superfed rå kontrast til det feminine look jeg som regel kører.
  Krydser fingrene, og håber der snart sidder et par smukke ringe på dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Vælger altid oxideret eller sølv ringe/ smykker da det helt klart er det jeg rocker bedst. Guld klæder mig desværre ikke. Til gengæld er jeg helt vildt med det rå udtryk sølv og oxideret giver – lige min stil! Jeg sværger mest til det enkelte med enten en til to store ringe eller en masse små tynde med forskellige former og sten.

  Tak for en god blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamma

  Jeg vil sindsygt gerne eje ringen i guld!
  Den er så flot.
  Krydser fingre!

  Mvh. Kamma
  Kammaschyum@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Pedersen

  Jeg ville ELSKE at eje de oxiderede, de er så fede og ville passe perfekte på min finger ;-)
  /Julie – Julie2908@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Aleksandra Fuchs
  isab1893@hotmail.com

  oxideret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg vil vælge oxideret, hvis jeg er så heldig at vinde. Jeg ender oftest med at sølv, oxideret eller sorte ringe. Nogle gange går jeg amok og tager mange ringe på, andre gange vælger jeg nogle enkelte hvor nogle af dem er nogle vilde sataner, min yndlingsring er en skullring med bling, den er bare blevet klemt så den er ikke så behagelig at have på, æv! Guld har jeg det bare lidt svært med, synes ikke det passer så godt til mig. Men sådan som du kombinerer det er det rigtig fedt og inspirerende..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg vælge dem i oxideret.
  Jeg holder mig oftest ti en enkelt slags metal, selvom jeg ville ønske, at jeg var bedre til at mikse det. Oftest ender det dog bare i den lidt kedelige ende med en enkelt ring eller to i sølv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiri Jelstrup

  Oxideret sølv.

  – Jeg holder mig mest til et metal og føre det hele vejen igennem. Men man kan altid blive inspireret til at prøve nyt og lige pt. er jeg næsten tvunget ud i at mikse metallerne da jeg lige har fået lavet to ekstra huller i ørerne – sølv stikkere.

  Kiri Jelstrup, kiri.jelstrup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pilgaard

  Jeg elsker oxideret – det er råt, men super fedt når det så kommer i et feminint design. Jeg blander gerne sølv og oxideret, da det giver en fin effekt :)
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde skulle det være oxideret :)

  Camilla Pilgaard

  cpilgaard@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie z.

  jeg bruger som oftest guld. det er pænest til både min hud og mit hår og så synes jeg det er klassisk og elegant..
  men, det sker at jeg mixer ind imellem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • birdie

  Oxideret. kunne jeg virkelig godt tænke mig..Rigtig vild med de ringe, som man netop kan sætte som man lyster..Jeg går både med guld, rosegold, hvidguld og sølv.
  Oxideret, har jeg ikke noget af, og kan meget godt lide at mikse, eller tage smykker på, som passer til tøjet, tasken eller sågar fodtøj..Ellers er jeg også den der mikser efter humør.
  Krydser fingre, og ønsker alle en skøn søndag..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt sikkert den oxideret. Jeg er en person der aldrig går med guld, men sølv og oxideret er jeg helt vild med, og blander gerne begge på mine fingre. Nu går jeg godt nok ikke med så mange ringe, da jeg har svært ved at finde nogle der passer til mig, da de gerne må være lidt rå i det. Derfor ville jeg elske at vinde disse to ringe, deres kanter og look ville passe rigtig godt ind i min stil.

  /Maiken – Kaymoebjerg@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Oddershede

  Oxideret.

  Når jeg kombinerer smykker foretrækker jeg, at de er i samme metal. Jeg synes at de på den måde komplimenterer ens outfit bedre og gør det mere gennemtænkt og smukt. De forskellige slags metaller er så smukke i hver deres farve, at de fortjener at være i fokus i stedet for at ‘dele’ med andre farver metaller. Jeg bruger mine smykker og deres farve til at understrege detaljerne i mit outfit på den måde.

  – i øvrigt synes jeg det er en super fed giveaway du har lavet her Marie! Tak for en super fed og inspirerende blog, som altid giver nye ideer til spændende outfits.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig ringene oxideret metal. Jeg eeelsker simpelthen ringe, men faktisk plejer jeg at holde mig til et metal. Jeg må alligevel indrømme at det ser skide godt ud med en kombination.
  Min mail er:
  vera.welinder@hotmail.com

  Vera Welinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ville elske begge farver-men vil nok mest få gået med ruthenium/oxyderet, da jeg i det hele taget altid har meget lettere ved at “style” sølvmetaller end guld. Ellers er jeg stor fan af, at kombinerer forskellige metaller, selvom jeg ikke nødvendigvis selv er god nok til at få det gjort!;-)

  knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker ringe og synes, at de passer så fint til alt.
  Jeg kan bedst lide bare at have et metal, og jeg ønsker oxideret ringe. Elsker den måde det er sølv uden de skinner:-)
  Sofie Møller Gregersen
  sofies-blog@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette larsen

  De er rigtige rigtige flotte alle sammen og begge metaler-men jeg hælder nok mest til det gyldne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise A

  Jeg er vild med de oxiderede :-) Siden jeg var barn, har jeg været til sølv, men fik pludselig øjnene på for guld, og nu er det så de oxiderede smykker, jeg craver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig dem i oxideret. Jeg krydser metallerne på kryds og tværs, men jeg går i det hele taget ikke så meget med ringe.. Jeg vil rigtig gerne begynde at gå med dem. De er virkelig fine de her! Rigtig fed konkurrence!!!!

  KNUS, http://this-is-lendroit.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker mig den i guld version! Jeg er vild med stort set alle metaller i smykkeform, også oxideret, men som jeg sidder her i min seng, kan jeg se over på mit nye Stine Goya shorts-jakkesæt der bare hænger der og kalder på de allerfineste Jane Kønig ringe i guld og pludselig kan jeg se den version på min finger i mange andre situationer også.
  Mht. mit generelle valg af smykkemetaller, er det lidt det hele. Jeg har arvet et smukt ur af min mormor, og da jeg ofte føler at et ur kan ‘sætte smykke-standarden’, er jeg enormt glad for, at det er både sølv og guld og derfor lettere kan kombineres med både guld, sølv og oxideret hvis det er det jeg har lyst til
  Men i dag, ønsker jeg mig den smukke guld!:-) Kryder fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne Fly

  Mine valg af metaller skifter ofte med min humør og mine farvevalg jeg har de senesteparårelsket oxideret jeg elsker den måde det minder om sølv men uden at skinne hel så meget også føler jeg at jeg kan tage flere smykker på i oxideret end fx sølv fordi oxideret ikke virker lige så voldsomtsom fx en masse guld og sølv smykker let kan komme til…:) men skal der være fest og farver så mixer jeg alt..

  Men må nok sige oxideret…. I love you..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Oftest holder jeg mig til et metal, men hvor ser det dog lækkert ud med en blanding; noget jeg tror jeg vil begynde at eksperimentere lidt med.
  – vil helst vinde de guld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette Bruus

  ruthenium/oxideret <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma T

  Oxideret! Jeg kan godt lide at holde mig til et metal :)
  Er så glad for at du holder en giveaway med Jane kønig, har siddet og håbet på at det ville ske i noget tid! Elsker ringene, men jeg er næsten altid flad og er meget dårlig til at spare op så næsten alle mine køb er spontan køb, så det er for det meste altid halvbilligt tøj :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie C

  Ringe er mit yndlings smykke! Man kan bære dem både rodet eller bare holde det simpelt. Jeg syntes at hvis man vælger guld, skal den gerne holdes enkelt, men hvis det derimod er sølv, må der gerne være spil, gerne blandet med oxiderede ringe i forskellige former og farver. Jeg selv går altid rundt med en cirkel-sølv-ring :)
  – Hvis jeg skulle være den heldige, ville jeg ønske oxideret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Hesteng

  Hej Marie.

  Som ‘gammel’ Næstved-chick er det lidt ekstra sjovt at følge din blog og min opmærksomhed blev især vakt, da du postede indlægget, hvor du havde besøgt Jane Kønig’s biks. Jeg har snart fødselsdag og næsten samtlige af hendes ringe er på min ønskeliste – jeg er forelsket!

  Jeg kan godt lide at mixe guld og sølv, det synes jeg, kan se skide lækkert ud. Hvilke smykker jeg bærer, kommer dog meget an på mit øvrige outfit. Jeg er dog mest vild med de smykker som på en eller anden måde har en historie – så betyder de bare mest.

  Oxideret (hvis jeg er så heldig!!!!!)

  – Amalie

  amaliehesteng@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Fladberg

  Jeg veksler gerne mellem metallerne.
  Oftest tænker jeg på hvad, der passer bedst til mit outfit, men nogen dage hælder jeg bare mest til at have mine yndlingsring/ringe på.
  Men synes det ser rigtig fedt ud når ens smykker matcher med fx en lynlås i trøjen, et bælte eller lignende. Så det er meget skiftende.

  Rikke Fladberg
  rikkefladberg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Ej hvor er det lækkert med sådan en kombination af variationerne. Når jeg bruger ringe foretrækker jeg at køre en farve i forskellige former og faconer. Jeg elsker at kombinere store rå smykker med en tynd romantisk ring – synes det skaber et fantastisk look

  Jeg har udelukkende sølv smykker så derfor kunne det være vilrkelig lækkert med de to ringe i guld :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg har flest sølvsmykker, men da jeg har et ur i guld, kunne jeg godt tænke mig at have ringene i guld, da jeg holder mig mest til et metal på fingrene ad gangen. :-) Fed konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea Lyngbye

  Kunne virkelig godt tænke mig ringene i oxideret, kunne være super fede! Jeg går for det meste også altid med ringe, på alle mine fingre, i et væld af forskellige metaller og sten. Har faktisk længe ledt efter nogle i den her lidt rå men stadig lidt feminine stil. Så jeg krydser fucking meget fingre;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guld! klart guld, har hustlet mig frem til en masse guldsmykker, og så går de også rigtig fint til mit gyldne hår. Guld er klart at foretrække. Jeg blander ikke – helst ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med at mikse selvom mange af mine veninder hader når det sker.. Har netop fået et armbånd med både guld, sølv og oxideret i, så derfor ville jeg nok også vælge oxideret til ringene. Men det er fedt at kombinere synes jeg fordi man så kan bruge alle sine yndlingssmykker på samme tid! (-;

  jules-onmyown.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa Vendelboe Vestergaard

  Jeg vil foretrække oxideret. Jeg har altid kun gået med sølv/oxideret ringe, faktisk tror jeg ikke at jeg ejer nogle guld ringe. Ejer kun ét guld-agtigt smykke. Jeg synes at sølv klæder mig klart bedst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, sikke et fantastisk giveaway! Din blog er meget inspirerende.
  Mit navn er Anne Sophie Schaadt, og jeg vælger den oxiderede udgave.

  Den udgave passer klart bedst ind i min stil. Jeg kan dog godt lide at mixe i mit valg af smykker, så længe, at der er en rød tråd gennem det hele.

  annesophie96@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kjær Petersen

  Er som du, helt klart mest til oxideret.. De fleste af mine smykker er i sølv eller oxideret sølv. De eneste guldsmykker jeg ejer er arvestykker, som dog også bliver brugt flittigt.. mixer gerne metallerne, hvis jeg bærer et enkelt outfit, ellers holder jeg mig til sølv, og oxideret sølv.
  Synes nemt at guld kan komme til at se fake og plasticagtigt ud.. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Guld :) – Jeg synes guldsmykker kan skabe en fed kontrast til et simpelt eller sort/gråligt look da materialet er lidt “fint” i det. Desuden kan et guldsmykke også dresse et outfit op, hvis man fx. skal være lidt pænere i tøjet, og ikke nødvendigvis er til store stilletter og alt for fine kjoler, men derimod mere til et lidt råt udtryk tilsat de rigtige accessories (og sko). :) Mit absolutte yndlingssmykke er mit skønne og chunky armbåndsur med guldskive og gennemsigtig “skildpadderem”- Og det ville bestemt ikke se dårligt ud i selskab med to skønne ringe fra Jane Kønig..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Oxideret sølv har altid været min favortit. Farven giver’ ens outfitt et råt touch, og jeg elsker hvor markant man kan ændre og personliggøre et outfit, udelukkende med smykker. Oxideret sølv er knapt så “fint” som den normale sølv, og jeg kan derfor have flere smykker på uden at føle mig for fin og pyntet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S

  Oxideret! Hvis jeg har et enkelt outfit kan jeg godt lide at mikse, hvis jeg har et mindre farverigt outfit på foretrækker jeg at holde smykkerne enkle, og ikke mikse for meget. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lemvig

  Jeg har altid været en “sølv pige”, men efter bl.a. Stine A og Maria Black er begyndt at lave kollektioner i udelukkende oxideret og guld, er jeg nu blevet inspireret af denne fine kombination!
  Hvis jeg vandt ringene ville jeg helst have en i guld og en i oxideret for at mixe på denne fine måde!! :-)
  Men ellers er oxideret altid favorit :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Det må blive oxideret. Jeg elsker blandingen af sølv og oxideret måde på fingre, i ørene og om halsen. Er især helt vild med blandingen af oxideret og sølv i min halskæde fra stig p!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia S

  Jeg kombinerer på kryds og tværs af metallerne. Jeg holder mig til enten guld eller sølv/oxideret på fx fingrene, men kan godt finde på at have guldøreringe på, selvom jeg har sølv ringe på. Men hvis metallerne er tæt på hinanden på kroppen, så foretrækker jeg, at det er ens metaller.

  Jeg vil gerne vinde en oxideret udgave :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Frederiksen

  Hej, dejlig konkurrence. Hvis jeg er vinderen kunner jeg godt tænke mig ringene oxideret. Jeg går ikke med mange ringe på en gang, derfor mikser jeg ikke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Hansen

  Jeg foretrækker at mixe oxideret og sølv. Jeg har altid mine to line & jo ringe på. Den ene er sølv, og den anden oxideret. Jeg elsker at have både store og mindre ringe på, på samme tid, da jeg synes det giver et mere spændende look.

  – Hvis jeg blev den heldige vinder ville jeg vælge oxideret :-)

  må den heldigste læser vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou M

  ruthenium/oxideret
  jeg synes det ser fedest ud når man blander oxideret sølv og normalt sølv sammen, og så må smykkerne gerne få et lidt slidt look.
  jeg ville nok mixe ringene med et rocket outfit, eller en rød skovmands skjorte.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ringe er og bliver mit farvorit smykker (se bare her: http://cphlive.wordpress.com/2012/06/15/ny-opbevaring-til-smykker/) der er over 100 stk. og jeg tilføjer jævenligt flere ringe til samlingen.

  Jeg elsker at mixe alle former for metaller, da jeg syntes det giver et unikt og spændende look, og det giver smykkerne nyt liv.

  Pt. er jeg til guld, og ville elske at kunne tilføje lidt Jane Kønig til samlingen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie K

  Ringe er mine absolutte favoritsmykker, og jeg bærer sjældent færre end 4 af gangen. Jeg elsker at mixe – synes det skaber en fin stemning, men dog er jeg ikke så meget til guldsmykker.
  Hvis jeg er så heldig at vinde de smukke ringe, ville jeg foretrække de oxiderede. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie K

  Ringe er mine absolut yndlingssmykker, og jeg synes, at de kan fortælle mange fine historier. Jeg forlader ikke huset uden mine elskede ringe, og hvis det sker en enkelt gang, føler jeg mig helt “bar”. Jeg er elsker at mixe mine ringe, og har sjældent færre end 4 ringe på – dog er jeg ikke så meget til guldsmykker.
  Hvis jeg er så heldig at finde de flotte ringe, ville jeg foretrække de oxiderede. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Larsen

  Hvor er de bare super fine.
  Tror jeg er mest til oxiderede.. Men er vild med ideen om at kombinere
  ruthenium/oxideret vil jeg foretrække
  Julie Larsen
  Julie.orsted@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Det er en super lækker giveaway! Personligt holder jeg mig til det ene. Det er nok fordi jeg altid har tre forholdsvis ‘store’ ringe på og synes det ser bedst ud i en farvetone.
  Jeg ønsker mig de oxideret ringe, de er simpelthen så flotte! & passer lige ind til min stil :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  syntes at det kan se enormt fint ud med de forskellige metaller mikset, men selv er jeg en sølv pige… føler mig for bleg til at guld virkelig er flot til mig. Tilgengæld er oxideret – gerne blandet med sølv virkelig fint!
  Btw. hvor er de overdrevet fine – specielt i oxideret, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har en svaghed for oxiderede smykker, derfor må det blive dem jeg krydser fingre for at jeg vinder! Jeg har lige fundet nogle gamle smykker frem som jeg tror ringene vil passe super godt til!

  Super fed konkurrence forresten :-)

  – Sofie. Fibbi91@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Victoria Preuthun

  Ville gerne vinde de oxiderede ringe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hold da op en lækker give away!!

  Jeg er en af dem, der aldrig så meget som har overvejet at blande metallerne selvom jeg holder af dem alle – men jeg synes faktisk det ser rigtig godt ud på dig.
  Jeg må hellere få kigget mine ting igennem, for ser allerede spændende muligheder for at kombinere mine smykker på en helt ny måde. Så tak for tippet :D

  Skulle jeg være den heldige vinder, er jeg mest til den oxiderede ring :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er blevet helt vild med Jane Kønig via din blog. Det er bare de flotteste smykker!
  Jeg er mest til oxideret. Jeg synes, at det giver sådan et fedt råt look, men samtidig minimalistisk.
  btw er jeg helt vild med din ring med bueskytten. Jeg er selv skytte i stjernetegn, og jeg har simpelthen forelsket mig i den! men så vidt jeg husker har du købt den i et andet land?

  Emma Karlebjerg: qnuzzermig10@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er blevet helt vild med Jane Kønig via din blog! De er bare nogle af de flotteste smykker!
  Jeg er mest il oxideret. Jeg synes, at det giver et rigtig flot råt look.
  btw er jeg helt vil med din ring med skytten. Jeg er selv skytte i stjernetegn, og jeg er belvet helt forelsket i den!

  Emma Karlebjerg: qnuzzermig10@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida Marie

  Kanon lækker give-away. Jeg er helt tosset med Jane Konig og hendes smukker. Det ville gøre mig fantastisk glad at vinde et par ringe i sølv/oxideret.

  Nyder at følge din blog, stor daglig inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jørgensen

  Svedig konkurrence.
  Efter mange år hvor jeg religiøst svor til at man ikke blandede guld og sølv, er jeg på det seneste kommet på bedre tanker. Det vigtigste er at det ser bevidst ud – gerne på den tilfældige måde ;) Altså at man kan se man har tænkt over at det passer sammen. Så er guld sammen med andre metalfarver efter min smag et hit.
  I denne forbindelse er jeg mest til de guld ringe!!

  God sommer til alle (:
  Kh Maria (mariathunbo@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jørge

  Line Jørge
  line_linejensen@hotmail.com

  lækker lækker give away!
  oxideret er klart min favorit. selvom jeg egentlig ejer flere guld og sølvringe, der stammer fra alt ligefra konfirmation, ferier og arvestykker! man vil på mine fingre altid kunne ane et mix af alle de forskellige stel typer :-) det er vel næsten ens personlighed der ligger på fingrene. jeg elsker det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er vild med oxideret ringe. Jeg kan godt lide de mere rå smykker, som jeg kombinerer med finere sølvringe. Det synes jeg giver en fed effekt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg foretrækker oxideret, da den går godt i spænd med alle mine sølvsmykker… Jeg bruger kun ringe i sølv farver, da jeg selv mener at det klæder mig bedst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Marie

  Jeg blev bekendt med oxyderet sølv for 10 år siden, da jeg på ungdomsskolen begyndte at lave smykker (gud hvor er jeg gammel, haha! :D). Dengang lavede vi sådan nogle øreringe i sølvtråd, som vi kunne putte ned i noget væske, som så oxyderede dem. Jeg synes det var vildt spændende, og det blev så smukt, at jeg har været betaget af det lige siden. Jeg går altid med en halskæde i guld, da den har stor affektionsværdi for mig, og jeg synes, at sort sølv går meget bedre sammen med guld, end jeg synes ‘almindeligt’ sølv gør. Derfor kombinerer jeg min guldhalskæde med alle mulige oxyderede smykker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hej:-)
  Jeg kunne godt tænke mig oxideret.
  Jeg elsker ringe, jeg har selv både gamle og nye, og det kan jeg godt lide at mikse det sammen, men tror mest jeg går med sølv da det er det jeg har mest:-) Xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Wauw – smukke ring og fed konkurrence!
  Jeg hælder helt klart til oxideret, da guld generelt ikke er mig. Jeg vil mixe dem med sølvinge, da der ikke er noget federe end en masse rå ringe til at spice et outfit op :-)

  josefinew_10@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Husum

  Rigtig fede ringe :-)
  Jeg ville vælge den oxiderede model, da jeg er dybt forelsket i dette look.
  Normalt blander jeg ikke forskellige metaller, da jeg kun bærer ganske få kvalitets smykker. Grunden til dette er at jeg samtidig sværger til smykker af genbrugsmaterialer og andet godt fundet i garagen, fx. ølkapsler, sodavandsdåser, søm osv. Kombinationen er fantastisk, og er selvfølgelig altid båret med sort lak på neglene ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Wauw – smukke ringe og fed konkurrence!
  Jeg siger helt klart oxideret, guld er generelt ikke mig. Jeg vil mikse dem med sølvringe, der er ikke noget federe end en masse ringe til at spice et outfit op!

  Josefinew_10@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fed giveaway!
  Jeg kunne godt tænke mig ringen i oxideret sølv, da jeg elsker at mikse det sammen med guld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arenze Köppen

  Jeg foretrækker helt klart oxideret metal, da jeg er helt vild at have rå smykker på og så kombinere det med noget mere feminint. Det minder mig om Line&Jo’s smykker, som jeg er helt vild med! Jeg ville nok kombinere ringene kun med oxidererede detaljer, da jeg synes det er pænest at have én slags metal. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ejer ingen ringe som er oxideret, og dette er derfor mit valg af metal.
  Jeg synes at kombinationen af forskellige metaller, kan være super fedt. Jeg kan lige se for mig, hvor fedt det vil se ud med sølv ringe sammen med en oxideret. Jeg synes også sagtens at det kan se fedt ud med sølv og guld sammen, men jeg synes dog, at det skal holdes til en hvis grænse, for det kan hurtigt blive for meget.
  Tilgengæld synes jeg også at det er pænt at holde sig til et metal. Men det er jo det der er så fedt, at man kan sammensætte metallerne på kryds og tværs som man synes, og på den måde få mange forskellige looks.

  /Emma
  Emmamoeller.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg er mest til oxideret.
  Jeg har et par oxiderede smykker, som jeg mixer med mine mange sølv smykker, og jeg synes det ser super fedt ud! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sprød giveaway!
  Hold da op hvor er de smukke. Efter lang tids overvejelse vælger jeg, at gå efter dem i guld. Godt nok ejer jeg næsten ikke noget i guld, men jeg synes, at jeg trænger til lidt variation, og så kan jeg jo altid mikse dem på kryds og tværs.

  NicolineGrace@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Foget

  Super fede ringe! Ville gerne eje den i oxideret.

  Vil bruge den sammen med de guld og sorte smykker jeg har og mixe lidt rundt for et fedt look:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hey Marie.
  Jeg vil helt vælge de oxideret ringe, da jeg synes de er med til at gøre et outfits mere råt og mere balancerende i min stil. Jeg er dog en person som oftest foretrækker samme type metal. Undtagen øreringe, de er for det meste farvet, så der også er lidt farve i outfittet ;-).
  Hilsen Lisa!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oxideret, vil bruge dem sammen med min andre ringe af forskellige metaller!
  Jeg er helt vild med at blande masser at forskellige ringe sammen så det giver et fedt look.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa H J

  Pæne, pæne ringe! Jeg mixer almindeligt sølv (blankt) med oxideret, og jeg ville hellere end gerne mixe det med guld. Men da min samling af ringe er forholdsvis ny, har jeg ikke nogen guldringe, derfor vil jeg helst vinde dem i guld :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har kun sølvsmykker, da jeg overhovedet ikke er en guld-pige. Men jeg elsker også det oxiderede.

  heidi haahr
  ramones@live.dk
  Oxideret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Anna Nielsen
  anna@zolnielsen.dk

  Hm, jeg tror godt at jeg kunne tænke mig ringen i ruthenium/oxideret :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAJA

  Jeg ønsker ringen oxideret. Jeg mikser aldrig metallerne da jeg i forvejen har et støjende look, da jeg har et stort krøllet hår og store nørde briller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • oxideret

  Sofie Louise
  stenten13@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ruthenium/oxideret

  Karoline Westergaard

  Karolinewestergaard@yahoo.dk

  Knuuus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Michelsen

  Guld. Guld er noget af det flotteste synes jeg. De matcher mine andre ringe, der både er guld og sølv.

  Håber at det bliver mig der vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea Axelsen
  andreaa@hotmail.dk

  Jeg mikser alt. I en lang periode havde jeg den holdning at guld skulle være sammen med guld og sølv sammen med sølv osv. men her for ikke så lang tid siden fandt jeg nogle af min mors helt gamle guld og sølv smykker og prøvede dem og det så bare super fedt ud! så nu er jeg en god blanding af div. metaller. Derudover har jeg også smykker fra Josephine Bergsøe som består af både guld og sølv dvs. sølv ring med guld dutter og detaljer på, dette er også super fedt. Men kort sagt synes jeg at alle metaller er super fede sammen, hvis de har samme stil og passer sammen, vil jeg så lige tilføje!! Det kan nemlig hurtigt blive ækelt hvis man har to slags ‘stile’ på fingrende i hvert sit metal. ;-)

  Fed give away

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Camille

  Helt klart oxideret! Synes ofte guld kan komme til at se lidt for pænt og konet ud, så jeg holder mig til de mere matte og enkle smykker så mit tøj i stedet kan skille sig ud! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Dalgaard Laursen

  ruthenium/oxideret ringe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg mikser kun sølv og oxideret. Hvis jeg skal have guld på skal det være for sig selv. Det er pænest, og giver et meget elegant look efter min mening. Hvis man mikser flere forskellige typer metal for man mere sådan et hverdagslook :-).

  Hvis jeg skulle vinde, skulle det alligevel være oxideret sølv

  //Maja – opacityblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gertrud Blinkenberg: gblinkenberg@hotmail.com

  Jeg elsker både guld og oxideret, men lige i øjeblikket elsker jeg at sammensætte det oxiderede-sølv sammen med en rå sort tanktop og denim-shorts. Jeg er ikke den som går med alt for mange smykker, elsker bare at have en eller to ringe på ad gangen, men jeg synes du kombinere dem rigtig flot! kh Gertrud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Straarup

  Skal man vælge så må det blive de oxiderede ringe :) elsker begge metaller og blander dem gerne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Lindskov

  Jane Kønig laver bare de smukkeste smykker! Jeg er helt vild med oxideret sølv, så det er det jeg ønsker. Jeg er meget for også at blande ringe, og har en del på af gangen, men oxideret sølv giver bare et lidt mere rå look, og det er jeg helt vild med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Simonsen

  Hej Marie

  Jeg blander både guld og sølv, lige i øjeblikket har jeg meget guld, så kunne derfor godt tænke mig oxideret.
  Jeg elsker den måde man kan kombinerer de forskellige ringe, så det kan se helt vildt fedt ud!

  Hilsen Line :)

  simonsenline4@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine V

  Oxideret. Jeg elsker blandingen af oxiderede og sølv smykker, da giver noget helt specielt, synes jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Jeg ville vælge oxideret sølv. Af den grund, at jeg synes det er det smukkeste lige nu. Jeg går selv med både guld, sølv, bronze, rustede og oxiderede smykker, for som du selv siger marie, kontraster er mit mellemnavn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  oxideret

  Simone Kjølbye
  simonekjoelbye@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker oxideret, da jeg elsker den måde en ellers fin, oxideret ring, øreringe eller andet smykker giver et lidt mere råt look. Det er desuden meget sjælendt jeg har guldsmykker på, holder mig mest til sølv.

  Super fed giveaway, håber der lander en mail hos mig på fredag:)

  maialaurine@gmail.com

  Maia :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej marie!

  Jeg er mest til guld, og kan godt lide at blande det med sølv til tider! Jeg kommer fra en familile hvor guld altid har været første priotet, også er det jo også vildt lækkert ;)
  Jeg synes det er en super lækker give away, og jeg satser jo stærkt på at jeg bliver den heldige vinder ;)

  dilanahmad10@hotmail.com

  Dilan ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg blander aldrig. Jeg synes egentlig at det ser fedt ud til andre, men på mig selv synes jeg bare det ser rodet ud. (Dette gælder faktisk også med at blande forskellige sorte materialer – fedt på andre, rodet på mig) Lige for tiden går jeg dog kun med min forlovelsesring. Den er i guld, så derfor ønsker jeg mig også ringene i guld.

  Eller skal jeg måske blande nu jeg har chancen? Nej.. Jeg vil være sikker på at få brugt ringene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Lydolff Madsen

  Sikke nogle fantastiske ringe du ejer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvis jeg skulle være så utrolig heldig at vinde, skulle de ruthenium/oxideret ringe pryde mine fingre.

  Jeg mikser gerne metaller til hverdag. Ringe er et ‘must-wear’ for mig, uden føler jeg mig nøgen. Derfor bærer jeg altid ringe i alle salgs metaller. Guld, sølv, oxideret sølv og ringene fra highstreet-kæderne, der mister deres oprindelige farve og bliver næsten kobberfarvede. Skal jeg til fest eller en anden større begivenhed, vælger jeg dog som regel at holde mig til ét metal, da jeg synes, at det giver en elegant feel og da jeg ofte bærer mere markante smykker til større begivenheder, matcher mine ringe derefter.

  – Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Sturlason

  Jeg elsker oxideret sølv og sølv, og jeg elsker at mixe smykker i de farver. Jeg går aldrig med guld, da jeg ikke rigtig synes det passer til mig eller det tøj jeg går i. Derfor vil jeg ønske mig disse latterlige seje ringe i oxideret sølv, det kunne være så fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvis jeg skulle være så helt utrolig heldig at vinde, vil jeg gerne kunne pryde mine fingre med ringene i ruthenium/oxideret sølv. De er bare for fede!

  Til hverdag plejer jeg at mikse metaller i alle afskygninger. Guld, sølv, oxideret sølv og selvfølgelig de billige ringe fra highstreet-kæderne, der mister deres oprindelig farve efter nogen tids brug. Til hverdag vælger ringe og andre smykker efter humør og farven ser jeg stort på, men skal jeg til fest eller andre større begivenheder holder jeg mig som regel til et metal. Hvis jeg har et meget markant smykke på, matcher mine ringe derefter. Ringe er et ‘mustwear’ for mig. Der skal bare sidde et par stykker på fingrene og de udloddede vil passe super godt til min stil.

  – Sofie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må nok gå en smule mod de fleste og sige, guld er en favorit, som virker hver gang! Plejer faktisk altid, at nøjes med ét materiale når det kommer til smykker, men må sgu indrømme at de kontraster det skaber med f.eks. ruthenium/oxideret og guld nu heller ikke er helt tossede! Vil i fremtiden tænke over, at mikse det noget mere, det er røv lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline F.K

  Wauuw hvor er det nogle fantastiske sammensætninger på billederne.. er helt vild med det til alle dine sorte outfitts. Jeg er mest til oxideret da jeg synes det rå metallook blandede med fine små detaljer i smykket er flot. Og så er jeg bare vild med Jane Kønigs smykker, de er lige mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikser kun sølv og oxideret, guld får altid lov at stå alene.
  Er så vild med oxideret for tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Olesen

  Er også total fan af hendes smykker!
  Og et par oxideret ringe ville passe perfekt til samlingen!
  Jeg går selv mest med døv smykker, da jeg syntes det
  Giver et mere rå look :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja olesen

  Er også total fan af hendes smykker!
  Og et sæt oxideret ringe ville passe perfekt til samlingen!
  Går selv mest med sølv smykker, da det giver et rå look :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Kortbek Andersen

  Jeg har arvet 2 ringe af min mor, som hun har fra sin mor og bedstemor. Dem bærer jeg altid sammen med et armbånd, der stammer fra min bedstemors konfirmation. De smykker er mit kæreste eje, og jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre, hvis de blev væk for mig. Jeg elsker smykker, der har en historie bag sig og den nostalgi, der følger med sådanne smykker.
  Jeg bærer nærmest altid sølv smykker, fordi jeg synes, min hudtone og hårfarve passer bedst til sølv. Desuden er jeg en af dem, som aldrig blander metaller. Derfor ville jeg elske at vinde de oxiderede ringe!
  kh Katrine :-)
  katrinekortbek@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  Hvor er det bare nogle skønne ringe, Jeg er mest til guld og holder mig helst til guld. Men det sker da også at jeg blander både guld og sølv

  Hilsen Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Svane

  Jeg blander mest oxideret og guld, elsker det rå og eksklusive look! Det giver et perfekt touch til et råt outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Aagaard

  Jeg ønsker (som de fleste) ringene i oxideret. Jeg bryder mig ikke om at et outfit bliver alt for “fint”, og der er oxiderede ringe en perfekt løsning for mig. Dog blander jeg sjældent metallerne, rene linjer, så har jeg det bedst :)

  Marianne Aagaard
  marianne_sejrup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Therese

  Jeg er til mange forskellige metaller, men den helt store mixer er jeg ikke.
  Jeg synes dog, at det nogle gange kan give et fedt udtryk, og så kaster jeg mig ud i det, selvom jeg en gang imellem synes, at det kan se lidt rodet på mig.
  Det er nogle rigtig flotte ringe, og jeg vil nok helst have dem i guld. :)

  Anne Therese

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er mest til det oxideredes look. Jeg kan også super godt lide at mikse forskellige materialer. Fx da jeg har 3 huller i hvert øre er jeg vild med at putte oxiderede nitter i to af hullerne på det hele øre sammensat med to klassiske sølvringe i det andet øre og så en fin/mere speciel guld ørering i de sidste hul på hvert øre. Min halskæde er også en blanding af det oxiderede, guld og sølv sammenflettet. Jeg synes, det er super cool at man kan bryde det fine/klassiske look i smykker ved at style dem sammen. LIGE mig!
  Btw hvor er de ringe mega cool!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  føj, et godt giveaway. i denne omgang må jeg tilkende mig oxideret sølv, men jeg er rent faktisk til alle slags metaller. smykker skal enten være helt clean og skulpturelle (som lidt ligesom de her ringe), ellers skal de være kitsch og gammeldags, før jeg klapper helt henrykt i hænderne. (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Eii hvor fedt, jeg ææælsker simpelthen Jane Kønig’s smykker, men har desværre ikke lige pengene til dem!..
  Jeg er nok mest til de oxiderede smykker sammen med noget sølv, det passer jo til alt tøj, og gør det også lidt mere råt i det!! :)

  Super fede ringe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor fedt! Må sige, at jeg helt klart mest er til oxideret, det ser alt for lækkert ud! :)

  Josefine Bang
  josefinebang@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt for lækre ringe. Jeg har kun oxideret ringe, så jeg mixer ikke med forskellige slags metaller. Hvis en ring er feminin og er i oxideret, syntes jeg stadig at den er rå, samtidig med at den er feminin.
  Jeg ønsker mig ringene i oxideret sølv.
  Tak for en fantastisk blog, jeg følger den trofast.
  C-lj@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Donskov

  Hej Marie. Jeg vil rigtig gerne vinde disse ringe, og hvis jeg er heldig og vinde, så vil jeg gerne eje dem i oxideret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For et år siden, fandt jeg en lille sølv ring liggende i mit smykkeskrin. Jeg har ingen idé om hvor den stammer fra og jeg havde aldrig set den før. Jeg tog den på med det samme og har båret den lige siden. Nogle måneder senere fandt jeg en magen til samme sted og for nogle uger siden fik jeg en kæreste ring af min kæreste. Dem har jeg altid på og er henholdsvist på højre ringe finger, venstre pege finger og venstre ringe finger
  Derudover går jeg altid med mit pandora armbånd som også er i sølv.
  – Men jeg synes det er noget så smukt at blande sølv og guld. Også oxideret og bronze.
  Så derfor siger jeg guld. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura G.

  Oxideret ville være fint!
  Faktisk har jeg bare ikke nogen speciel måde jeg plejer at mikse ringe på, for ærlig talt ikke har nogle ringe overhovedet. Armbånd er det jeg bruger mest, men jeg plejer at holde det i enten sølv for sig eller guld for sig. Men kunne forestille mig at det ville være fedt at kombinere ringe i forskellige materialer!
  Lækker konkurrence, btw :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg elsker oxideret – det er lidt mere råt end de to andre, synes jeg. Jeg mixer ikke så tit, men det er ofte oxideret med guld eller sølv.

  Lækre ringe – håber det er mig, der er den heldige! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Kathrine Bruun
  Kathrinebruun@live.dk

  Oxideret.

  Normalt bruger jeg enten guld eller sølv, da jeg ikke synes det klæder mig at blande dem. Men faktisk har jeg fået inspiration fra din blog, og synes at oxideret sølv ser ud til at mixe vildt lækkert med guld og sølv!
  – Pisse lækker blog, Marie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Klith

  Jeg er mest til guld, da jeg synes det er en fed kontrast til meget af mit sorte tøj. (Blackster, hihi) Jeg kan dog nogle gange godt finde på at lave et mix mellem mine ruthenium/oxideret ringe og mine guld.
  Men to ringe i guld ville bare lige sætte prikken over i et i mange af mine outfits. De kan jo bruges til alle outfits, jeg mener se dem lige! de er jo bare smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville nok foretrække ruthenium/oxideret – virkelig fede ringe og fed måde du har mixet dem på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mest til oxideret..
  -Men jeg blander gerne alle..

  utrolig fed konkurrence.. Er total vild med dine ringe fra Jane Kønig

  -Julie Emmelie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville vælge oxideret da jeg synes den er pænest :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki Andersen

  Jeg er mest til oxideret smykker, da jeg synes smykker i dette metal passer rigtig fint samme med sølvsmykker og kan gøre et outfit mere råt i sit udtryk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville vælge den i oxideret.. Jeg er slet ikke til guld og ejer derfor ikke et eneste guldsmykke, men jeg kan godt lide at blande sølv og oxideret, mest fordi de ligner hinanden og så alligevel ikke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha R

  Uhh sikken en lækker lækker konkurrence. Hvis jeg bliver den heldige, ønsker jeg mig det oxiderede sæt, da jeg elsker er kombinere sølv med oxiderede metaller. Dette mix syntes jeg giver et råt og personligt look, hvilket derfor ville gøre at dette sæt ville passe perfekt ind i min ringe-samling. Jeg krydser fingre!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Fuck en lækker giveaway!
  Jeg må bestemt sige ruthenium/oxideret da det ser pisse flot ud kombineret med sølv! Jeg bruger (ligesom dig) altid de samme smykker, men kun mit elskede ur og et par ringe der har betydning, og disse ville jeg virkelig gerne have til at pryde min finger!

  Lækker blog, Marie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marita

  Guld
  Alle mine smykker er guld og jeg tror aldrig at jeg vil skifte :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Wexiø Andersen Hansen

  SUPER FEDE RINGE!!!

  Hvis jeg skulle vælge, vil jeg vælge dem i ruthenium/oxideret :-D

  – Signe Wexiø Hansen

  signe@wexio.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Wexiø Hansen

  SUPER FEDE RINGE!!!
  Hvis jeg skulle vælge, vil jeg vælge dem i ruthenium/oxideret :-D

  – Signe Wexiø Hansen

  signe@wexio.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Kruse

  ruthenium/oxideret til mig, tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg siger oxideret :)
  Jeg har aldrig rigtig været ringe-typen (måske fordi jeg ikke selv ejer nogle virkelig fantastiske ringe) men når jeg så endelig bruger dem, bruger jeg mest kun sølv, eller kun guld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Pommer

  Josefine Pommer
  Josefine_Pommer@hotmail.com
  Oxideret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Fed giveaway! Jeg ELSKER Jane Kønig’s smykker men har aldrig fået anskaffet mig noget af det, desværre. Jeg ville klart vælge ruthenium/oxideret da det ville passe godt til andre smykker jeg har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Guld ville ikke være dårligt!

  xoxo
  Trine Bach
  trine.bg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Disse ringe i oxideret ville fuldende min samling. Jeg er nok lidt i stil med dig – mikser gerne på kryds og tværs. Dog er jeg sjældent til guldsmykker blandet med andre :)

  og tak for god inspiration her på bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B

  Hej
  Jeg er mest til oxideret og sølv.
  Jeg er ikke den største fan af guldsmykker, så ejer derfor ingen ringe i gulv.
  -(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ligesom dig marie, elsker jeg at kombinere de forskellige metaller – det giver bare et helt specielt look og ringene kommer efter min mening mere til sin ret! Hvis man kan, ville jeg vælge en ring i ruthenium/oxideret og en i guld (ellers to i ruthenium/oxideret, da jeg har en del ringe i guld og sølv og desuden elsker jeg ruthenium/oxideret smykker).

  Anna Sørensen
  whywefly@bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria ross

  mega nice konkurrence! jeg er mest til dem i guld, da jeg går mest med rød og hvidguld. jeg har fået den smukkeste diamantring af min mor i gave, og de ville se helt perfekte ud sammen med den :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Jeg kunne vildt godt tænke mig den som er oxideret! Plejer enten kun at have sølv på eller kun guld, men jeg foretrækker sølv. Synes det er så flot når man mixer de lidt mere “rå” ringe med dem som er mere fine. :-)

  Tenna Brodersen
  Tenna.brodersen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Pagh

  Når jeg har ringe på, går jeg ikke så meget op i metallet med mere historien! På mine fingre finder man min oldemors guld slangering, min sølvring jeg købte på et lille lokalt marked i Cambodia og min matte sølvring som der er et tegn på mine højtelskede kusiner.
  Jeg ville super gerne have en oxideret sølvring da jeg synes det er “the shit” pt! Det ville være en tegn på den lækreste blogger!

  Knus Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RIKKE

  OXIDERET!! De er så flotte, virkelig, elsker Jane Kønig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte Elmkvist

  Mega fede ringe!

  Ville klart vælge guld, da jeg har så mange oxideret smykker i forvejen og først lige nu er begyndt at gå med guld :)

  //Benedikte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Guld!!
  Alt for fed giveaway :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Forevigt oxideret!
  Jeg gør enten det, at jeg holder mig til ét metal, og på den måde holder det enkelt, hvis mit tøj f.eks. er i flere forskellige farver. Hvis mit tøj derimod er i de samme nuancer, foretrækker jeg at sætte stadig mest fokus på et metal, men tilsætter et eller to andre for at bryde det lidt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Jeg ville vælge dem i guld og mikse dem med sølv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Julie Rajchman

  julie.rajchman@gmail.com

  oxideret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne vildt godt tænke mig ringene i ruthenium/oxideret, fordi det simpelthen ser så lækkert ud, jeg er mest til sølv ringe ikke så meget guld, men tilgengæld kan jeg godt lide guld ure og øreringe, så jeg mixer det lidt på den måde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, jeg er mest til oxideret og vil også gerne vinde det.
  Jeg elsker at kombinere oxideret sølv og sølv, da det giver et fedt look med det lidt rå mod sølvet. Derudover laver Jane Kønig bare de mest fantastiske smykker, der er så smukke, at det næsten er ligegyldigt.
  Kys Mette <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hold da op hvor er de dog smukke! Jeg ville vælge oxideret og så kombinere dem med mine sølvringe. Det ville da godt nok være vidunderligt!

  kathrinekjaerulff@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hvass

  Fed giveaway !!! Jeg er nok mest til de oxiderede ringe så det er helt klar mit valg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Navn: Sofie
  E-mail: sofie@sabas.dk
  (ruthenium/oxideret)

  Jeg har aldrig rigtigt været denne der smykkepige, men her på det seneste er jeg begyndt at gå med ringe. Jeg har altid været mest til sølv, og det er også det valget er taget ud fra.

  Jeg er meget til det enkle, og har derfor aldrig været god til at mikse
  de forskellige metaller sammen.

  Virkelig fede ringe, og jeg håber virkelig jeg vinder dem!

  Sofie Sørensen,sofie@sabas.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil helt klart vælge de oxiderede! De er så smukke.

  mettesvane.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  shit en lækker giveaway! kunne vildt godt tænke mig et par oxideret ringe.
  har i laaang tid været en guld pige, men nu er det vent og jeg mangler et oxiderede ringe til at pynte på mine fingre sammen med mine sølv ringe (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Når det handler om fingerringe er det ikke ét bestemt metal jeg holder mig til, men for det meste samme farvetone. Jeg har stort set altid min håndlavede sølv-ring på den ene hånd, og en sølv ring med sort sten og min farmors vielsesring på den anden hånd. Synes det skaber en fed kombi.
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, er jeg lige meget til guld som til oxideret, selvom jeg nok ville vælge det oxiderede på grund af råheden i det :-) lækker giveaway forresten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Guld :)

  Jeg er en guld pige helt ind til skindet – det er næsten det eneste jeg går med, og sådan har det været de sidste mange år :)

  Tak for en rigtig god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene pedersen

  Min sidste besked kom vidst ikke ind? Så prøver lige igen..

  Jeg kunne godt tænke mig ringe i den oxiderede model. Jeg kan godt lide at mikse mine ringe så der er både sølv, guld og oxiderede. men dog har jeg brugt de samme ringe i rigtig mange år, og ku vildt godt tænke mig to nye ringe!

  Jeg er lige begyndt at læse din blog, og synes det er meget spændende at følge med i dit liv. Du har en super fed stil! Og jeg elsker hvordan din lejlighed ser ud :-)

  Malene pedersen

  male5878@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Christine

  Hold da op en fed give-away! (: ville elske at eye de oxiderede ringe, da get er min yndlings indenfor smykker. Dog esker jeg at blande sølv og oxideret sølv med hinanden, da det giver et fedt udtryk og gør at hver slags sølv bliver mere tydelig. Jeg har et hav af ringe i sølv og oxideret sølv, der alle betyder meget for mig, da de er fra mine forældre, tætteste veninder osv og jeg kombinerer dem på kryds og tværs hver dag (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Larsen

  Jeg bryder mig mest om bare at blande to metaller, syntes tre bliver for meget til min smag. Bedst kan jeg lide sølv og det oxiderede. Kan faktisk godt lide at se når andre blander 3 metaller, men det er bare som om jeg selv “ikke kan bære det”. Kender i det? :-)

  Hvis jeg vandt ville jeg ønske den oxiderede ring.
  Amanda Larsen
  amanda_vbl@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  jeg holder mig mest til sølv og oxideret sølv da jeg synes det giver en fin kontrast til min mørke hud :) men jeg elsker at blande de to materialer især på min finger :)
  så jeg kunne godt tænke mig at vinde ringene i oxideret :)

  – emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Busch

  Jeg er klart mest til oxideret. Jeg plejer at holde mig til en slags metal :-D Lækker konkurrence btw.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tara

  guuuld hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville gerne vinde et sæt i guld :)

  Jeg kombinerer gerne, men det er egentlig mest en tilfældighed. Jeg bærer altid min mors forlovelses/vielsesring fra hendes ægteskab med min far, men da jeg er bange for at tabe den er det altid i kombination med en bred sølvring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed giveaway! Jeg vil helt klart vælge de oxiderede, så jeg kan mikse det rå med det feminine!:-) Knuus..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Er stor fan af Jane Køning’s ringe, så super fed giveaway!
  Vil nok vælge oxiderede ringe. Dog er metallet lidt atypisk for mig, men de ser fucking lækre ud!
  rie96@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed giveaway!
  jeg vil helt klart vælge de oxiderede, så jeg kan mikse det rå med det feminine!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed giveaway! Jeg vil helt klart vælge de oxiderede, så jeg kan sætte noget råt til det feminine:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed giveaway!
  Jeg vil helt klart vælge oxideret, da det giver et lidt råt look, som jeg vil kombinere med noget feminint!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Wow! En fed giveaway!!
  Den ville jeg ikke have noget imod at vinde ;-))

  Jeg ville klart foretrække oxideret, synes simpelthen det er så smukt til smykker.
  Frejabohr@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Wauw, en fed giveaway – Jeg ville vælge ruthenium/oxideret.. helt klart.
  Jeg må sige at jeg fortrækker sølv smykker, jeg elsker ringe, og føler mig helt “nøgen” uden, og kunne bestemt ikke forstille mig ikke at iføre mig ringe til hverdag.

  Jeg har dog nogle guld smykker, da de også kan være utrolige elegante at have på.

  Hvor er man heldig hvis man vinder dette, og jeg ville føle mig utroligt priviligeret over at gå med smykker fra Jane Kønig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Pedersen

  Jeg kunne godt tænke mig ringede i den oxiderede model.

  Jeg kan godt lide at mikse mine ringe så der er både sølv, guld og oxiderede. Det giver ligesom et anderledes specielt look :-)

  Jeg er helt vild med dine ringe! og den måde du mikser metallerne på. Er lige begyndt at læse din blog, og finder det hele meget inspirerende.

  Malene Pedersen

  male5878@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Jeg er for det meste til guld, men jeg synes oxideret er den pæneste i dette tilfælde. Og gud, hvor er de ringe bare fede!

  Regitze Christiansen
  Dkzreggi@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene green

  Jeg er helt klart mest til oxideret! Jeg plejer mest at holde mig til
  En slags metal, men hvis jeg mixet så er det med en slags som øreringe og
  En anden slags metal som mine ringe:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er mest til de lidt mere rå materialer, så jeg må jo nok vælge de oxiderede ringe. Guld passer ikke til mig, da jeg er meget lys i det, og så er den sølvfarvede også en del kønnere efter min smag. Jeg plejer at kombinere mine mørkere ringe med hjemmelavede. Det giver et outfit nyt liv, og så kan jeg også godt lide at have noget som andre ikke har – ellers bliver det til genbrugsringe, eller ringe fundet andre små finurlige butikker.

  Rikke Kamstrup
  rikkehjoerring@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise pehrson

  GULD :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille K

  Jeg kan bedst lide oxideret.
  Jeg vælger for det meste kun et slags metal.
  KH Pernille K<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Schlosser

  Er nok mest til oxideret og sølv da jeg nogle gange synes at guld er lidt svære at style. Jeg ved ikke helt, mit forhold til guld er sgu lidt svært, har ikke så mange guld smykker og er ikke særlig meget til at blande. Men! Det ser sgu alligevel fedt ud det du gør! Men jeg holder min nu til oxideret hvis jeg sku være så heldig :)
  Min email er: mariaschlam@gmail.com Mit navn tjaa Maria :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Holm Riis

  Nøøøj de er fede!
  Vælger ruthenium/oxideret..
  Elsker personligt oxiderede ringe, der findes ikke noget bedre. Mixer tit forskellige ringe, men der er 2 ringe som jeg ALTID har på. Min initial ring, hvor mine 3 initialer står i en sølv ring, og initialerne er oxiderede, og min meget tynde sølvring som jeg har arvet fra min farmor. Må ærligt indrømme at jeg bedst kan lide at holde mig på den sorte/sølv metalliske side, afhængig af hvad jeg har på. Hvis mit tøj er meget sort kan jeg godt lige at give det lidt varme med et par guldringe.

  Mange knus fra mig, alberte, fantastisk blog!
  alberteriis@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Man er vel en guld-pige! og i disse OL-tider gå “vi/Danmark” efter guldet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Røddik

  VILD giveaway! Jeg elsker jo Jane Kønig, har stort set forelsket mig i alle smykkerne på hjemmesiden.. Og det er jo ikke så lidt ;)

  Jeg har nærmest altid været en guld-pige, men her på det seneste har jeg virkelig fået øjnene op for alt oxideret. Har aldrig rigtig mixet det forskellige materiale, men kunne være man skulle begynde at experimentere lidt, det ser i hvert fald lækkert ud på dig!

  Så hvis det er min tur til at være heldig, så vil jeg vælge oxideret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Aarrh hvor lækkert :-) den oxiderede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Poulsen

  Skulle jeg være så heldig at vinde skulle jeg have ringe i guld. Jeg går med både guld og sølv, men er mest til sølv i hverdagen, synes nemt det hiver et mere råt look, og et lidt federe look. Til fester er jeg dog mest til guld, da jeg føler det giver et mere elegant, rent og simpelt look med en masse guld til en helt ensfarvet kjole :-)
  Kunne virkelig godt bruge dem til at pynte mine fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte zakariasen

  Guld.
  Jeg blander selv metallerne.Er mest til guld-sølv, og har gerne mange ringe på, og store.
  Sjovt nok, var jeg “sølvpige”, lige til jeg fik mit barn -,9
  Ved ikke lige hvad der trickede..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Bonde

  Normalt går jeg ALDRIG med ringe, men efter jeg så dig med den smukke flettede guldring fra Jane Kønig måtte jeg bare eje den, og den sidder smukt på min finger hver dag nu! ;) Så jeg er nok mere en guld-pige, og jeg holder mig egentligt nok mest til et slags metal – guld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  De ringe er virkelig fine!
  Jeg bærer oftest kun sølvringe, selvom jeg dog ejer nogle i guld as well, fordi sølvet i mine øjne er mere enkelt end guldet. Guld kan let blive en tand for meget. Min mormor gik ofte med guldsmykker, og jeg kan huske, at jeg altid synes, det var for overdrevet. Jeg føler mig bedre tilpas med at kunne eksperimentere med tøjkombinationer men stadig iføre mig smykker, som så er forholdsvis enkle.
  Dérfor ville jeg da blive glad for at vinde et oxideret par :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er ringene altså flotte. Jeg ønsker mig to oxiderede ringe. Jeg holder mig for det meste til samme metal, men kan sagtens mixe forskellige stilarter, som fx mat og blank. Jeg troede egentlig ikke jeg ville kunne lide at mixe forskellige metaller som du gør, men jeg må indrømme at det ser faktisk super cool ud! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya Kirkegaard
  mayakirkegaard@yahoo.dk

  Oxideret!!!!
  Kæft nogle fede ringe! Jeg er helt vild med dem. Men hvis jeg skal vælge én, må jeg dog sige oxideret, fordi den passer mest til mine andre smykker. Dog elsker jeg at krydse guld og sølv smykker sammen, men jeg må dog alligevel sige oxideret, fordi jeg tror jeg vil få den brugt oftere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Jeg ville sååå gerne have de ringe i ruthenium.
  Om jeg foretrækker guld eller sølv, afhænger af mit humør! Lige nu føler jeg for ruthenium. Jeg blander dog aldrig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Lassen

  Helt klart de oxiderede! Her på det senste er jeg blevet vild med det metal! Jeg er en kæmpe ring pige, og kan ikke gå ud af døren uden mine ringe! Det er de eneste smykker jeg går med til hverdag, så de fuldender altid mit outfit! krydser fingre herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne I.

  Jeg ville nok vælge den oxiderede. Jeg har kun sølvsmykker faktisk og elsker både den “almindelige” og den oxiderede. Jeg kan godt lide når du mixer, men tror nu aldrig guld vil blive noget for mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Holm

  Hvor lækkert!
  Jeg kunne godt tænke mig det i guld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Jagtman

  Jeg tror nu jeg er mest til de orxiderede! Men mikser også selv normalt i alle metaller, det giver et ret så fint udtryk.
  Jeg krydser fingre for at det bliver mig, jeg er altid så misundelig på vinderne af sådanne konkurrencer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde nielsen

  Jeg ville vælge oxideret:) jeg elsker at mixe oxideret og sølv, men guld syntes jeg bare tit at det kan blive enten for bling-bling eller gammelkone agtigt. Men jeg elsker flere ringe på en hånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hej Marie
  Hvis jeg vinder vil jeg gerne vinde dem i ruthenium/oxideret sølv, og det er simpelthen af den grund at jeg synes det er pænest. Derfor er det også oxideret jeg foretrækker når jeg går med ringe. Desværre sker det ikke så tit, men det kunne der måske blive lavet om på hvis jeg vinder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er den smuk og nøj hvor er den fin og nøj hvor er jeg glad. Jeg kunne godt tænke mig den i oxideret sølv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa Naja

  Oxideret sølv :) Jeg går meget med ringe, og elsker at overdrive lidt, med mange af gange, eller meget store ringe. Holder mig for det meste til en slags metal af gangen. Jeg kan især godt lide rå ringe af sølv eller oxideret sølv eller helt tynde sølvringe som man næsten ikke kan mærke at man har på.

  Isa Naja Buhl
  Isa-nb@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er de fine, de ringe! Hvis jeg var så heldig at vinde sådan en, så måtte det nok blive en oxideret en af slagsen – tror den ville passe bedst til min smykke samling, som består udelukkende af sølv smykker.
  Har meget svært ved at kombinere forskellige “metaller”, f.eks. hvis jeg har sølvlynlås i min læderjakke og et guldspænde på mine sko.. så er jeg nød til at skifte en af delene ud, så det passer. Alle er vel lidt småskøre på et eller andet punkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieTL

  Ej, hvor lækkert! Jeg må nok sige oxideret :) Har længe kigget på Jane Kønigs smykker :) Plejer altid at mix’e ringe i alle metaller, stilarter og størrelser sammen hvis mit outfit mangler det sidste pift :) det er bare det ringe kan :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har aldrig været en “guld-pige”, og sølv har heller aldrig været sagen. Jeg knuselsker til gengæld oxiderede smykker, hvilket disse ringe klart skulle være. Jeg mixer ikke metaller – jeg holder mig til et metal ad gangen! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw!! Jeg er nok mest til de guld! Tidligere var jeg meget til sølv, men efterhånden som jeg er blevet ældre, så synes jeg, at guld passer bedst til min vinterblege hud. Dog synes jeg det er super fedt at gøre som dig Marie, og blande på kryds og tværs. Måske jeg skulle prøve det? Tak for god inspiration :-)

  XOXO

  http://welcometothemetrostation.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Føns

  Oxideret.
  Jeg elsker kombinationen af sølv og oxideret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækker give away! Jeg må hoppe med som oxideret-pige selvom jeg nu synes at du har fat i den lange ende hvad angår blanding af metallerne :-)

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Føns

  Helt klart oxideret. Er super vild med blandingen af metaller,især kombinationen af sølv og oxideret er en favorit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Juhl

  Helt klart oxiderede ringe. Jeg ejer ikke en eneste af den slags, og det har jeg ønsket mig længe nu. Jeg elsker selv at kombinere på kryds og tværs. Forskellige metaller, sten og former.

  stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille Nielsen

  Jeg ville vælge oxideret, og mikse dem med mine andre sølv ringe. Elsker at blande disse to metaller. Går altid med mange forskellige ringe, dog alle i et enkelt og råt look. Er vild med Jane Kønig’s smykker :-)

  – Sille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirstine

  Sindsyg lækker giveaway!!!!!!!!! :-D jeg er mest til de ruthenium/oxideret ringe! jeg mixer gerne mine smykker på kryds og tværs,så jeg går både med guld og sølv smykker! De to der ringe ville bestemt ikke være dårlige at få til samlingen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har erfaret, at sølv passer bedst til min hudtone og mine øjne. Jeg kan også godt lide guldsmykker, men bruger dem kun sjældent. Mit valg falder derfor på oxideret sølv. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt klart foretrække det oxiderede! Jeg har 4-5 ringe, som jeg har på stort set hver dag. De er alle i sølv, nogle med sorte detaljer (sten o.l.), og jeg er simpelthen så smask-forelsket i sølv-smykker til trods for, at guld måske ville passe min hudtone bedre. Synes bare at sølv-tonede smykker passer bedre ind i min æstetik. :-)

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Skak

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg vælge den oxiderede udgave. Personligt går jeg stort set aldrig med guld, kun hvis de er meget slidte, da jeg føler, at de skinner for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går faktisk kun med sølv og oxiderede smykker sammen (ejer vidst ikke noget guld) Hvis jeg skulle have ringe fra Jane Kønig skulle det klart være de to flettede ringe, da jeg lige har mistet mine to absolutte yndlings ringe købt i New York. Jeg leder derfor efter et alternativ, men de er næste uerstattelige for mig!
  Amanda Schøn, amanda_schoen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GULD, GULD, GULD! wauw, jeg er helt vild med dem! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Uh er helt vild med dem! Tror de ville se super fede ud sammen med mine andre ringe. Jeg plejer for det meste, at have en blanding af oxideret, sølv og sorte ringe på, da jeg synes det ser rigtig godt ud sammen og giver et sejt rocket look. Derfor ville jeg også vælge disse ringe i oxideret sølv, hvis jeg altså skulle være så heldig at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig ringede i den oxiderede model :-) de er simpelthen så fine!
  Til hverdag går jeg faktisk ikke så meget med smykker, som jeg gerne ville. Men når jeg gør, er jeg HELT vild med ringe i gammeldags look. Jeg elsker virkelig alle de ringe, du har på. Jeg kan også rigtig godt lide at købe smykker i genbrug. Jeg finder smykkerne der meget smukke. Det er fedt at tænke på, at der måske er en meget smuk historie bag dem, og så ser det også bare noget så flot ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det må blive oxideret, det ville være så fint til min ellers guld/sølv smykkesamling :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guld. Elsker guld smykker, men pleje også at mixe metallerne lidt frem og tilbage. Er specielt vild med den lidt rustne guld, som står rigtig godt til oxideret sølv efter min mening.

  Frederikke Eriksen
  frederikkeeriksen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Der er – efter min mening – ikke nogen bedre måde at fuldende et outfit på, end med de helt rigtige smykker. Og mine yndlings smykker er afgjort mine ringe! Lige fra de smukke og romantiske til de vulgært store og skulpturelle. Jeg har egentlig altid været til sølv- og oxyderede smykker. Men så faldt jeg over rosaguld, og begejstringen vil ingen ende tage :) Det ser jo så fedt ud til et helt sort outfit!
  Nå, men jeg faldt over ovenviste ringe i guld-versionen i dit tidligere indlæg om dit besøg i butikken. Og jeg er solgt! Jeg er SÅ klar til at lade ringene i guld mixe og matche med mine sølvringe:) Krydser fingrer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Strand

  Uh en lækker give a way!
  Jeg kan allerbedst lide oxideret sølv, det ser mere råt ud, og giver lidt kant til mit outfit! Jeg holder mig aller helst til de samme farver, mest fordi jeg elsker det simple og minimalistiske look (;

  Knus Karen Strand
  karensm34@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville helst vinde den oxiderede.

  Jeg går egentlig med både guld og sølvsmykker, men er meget autistisk omkring at jeg synes de skal matche. Så hvis jeg har guld har jeg kun guld på :) Har endnu ikke nogle smykker hvor jeg synes det passer sammen at mixe metallerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  super lækker giveaway!!!!!! (og blog), mums!
  tror sgu jeg hopper på ”guld-vognen”
  har allerede masser af sølv og oxiderede ringe, men elsker selv at blande…..
  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvis jeg nu skulle være så heldig at gå hen og vinde, kunne jeg godt tænke mig dem i guld. Mest fordi at at jeg næsten ikke ejer nogle guld smykker, og jeg tror at de vilde passe rigtig fint ind i min samling ;-)))

  vold fed give away forreseten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katarina bukilic

  sølv/oxideret er klart min favorit! ville blive ellevild over at vinde dem!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  De er utrolig flotte, femine og med en tilpas råstyrke der er alt for cool. Jeg ville helt klart foretrakke den oxiderede udgave, da jeg elsker metallet, som er så rådt, men samtidig ikke ufeminint

  Mail: mulan_godtfredsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel Gram

  Det er jo en skøn, skøn giveaway, søde Marie!
  Jeg vil, hvis jeg vinder, rigtig gerne have den ruthenium/oxideret, så de kan sidde på mine fingre sammen med alle de andre sølv ringe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Louise

  Guld!
  Jeanne Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smilla

  Elsker oxiderede ringe, det ser simpelthen så lækkert ud sammensat med noget sølv og andre metaller i sølv.
  Har desværre ikke så mange ringe at gøre godt med på mine fingre;( Da jeg syntes at det er super svært at finde de rigtige, men syntes godt nok at disse er meget fine:D
  (Havde glemt at skrive min mail på den anden besked, så skrev to)

  smilla.nardot@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diemle

  Hej Marie, det er en overdrevet giveaway! Hvis jeg har heldet med mig, ville jeg gerne eje de guld farvede ringe. Jeg bærer “permanente” guld armbånd på venstre hånd, så de ville være prikken over i’et. – Jeg mixer guld og sølv, diamant og skruer, råt og feminint. – Og disse ringe ville være perfekte i min lille samling. :-))
  Jeg er ikke sikke på, om jeg skal oplyse mit fulde navn og mail offentligt i kommentaren, eller du kan se den?
  Mvh. en glad læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mikser ALDRIG guld og sølv. Men jeg søtter gerne oxy(oxideret) sammen med en af delene. Jeg har faktisk altid været småfanatisk når det kom til den slags. Det er meget meget sjældne tilfælde at der er sket, at jeg har haft guld og sølv på, på samme tid. Det er helt tilbage til syvende klasse, hvor jeg opdagede min kærlghed til smykker. Jeg blev faktisk forelsket i smykkernes univers før modens.
  Det ville i hvert fald være pisse lækkert at vinde sådan to JK darlings der! helst i oxy, da jeg jo så kan mikse det ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smilla

  Elsker oxiderede ringe simpelthen så lækkert sammensat med noget sølv og nogle andre metaller.
  Har desværre ikke så mange ringe at gøre godt med på mine fingre:(
  Jeg syntes det er super svært at finde de rigtige, men syntes godt nok de her er fine;D
  Så det kunne være SÅ lækkert at vinde disse :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville klart vælge de ruthenium/oxideret . Jeg er egentlig ikke så meget til guldsmykker. Når jeg skal have guldsmykker på så er det til fint brug, og ikke hverdags. Jeg er mere til det rå og rustikke. Jeg kan til tider god kombinere guld og sølv, men er ikke så glad for det. Jeg kombinerer næsten altid oxideret sølv og alm sølv (jeg har 2 faste ringe på min hånd som er henholdsvis oxideret og alm). Det synes jeg giver en enormt god kontrast og råhed.

  btw fucking fede ringe! er helt solgt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg hopper med på vognen med de oxidererede ringe. Jeg er en sølv pige helt ud i fingerspidserne! Jeg elsker sølv smykker uanset om det er matte eller glatte. Disse ringe ville passe meget fint ind i min smykkesamling!

  Trine Svarrer
  trinesvarrer@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med mit lyse hår, har jeg altid gået med sølv og oxideret smykker – selv da jeg var lille. Jeg ejer måske i alt fem guld smykker, trods at jeg virkelig synes guld er flot dog til mørkhårede. Jeg vil derfor meget gerne vælge oxideret sølv.

  Sidsel C., sidsel_carlson@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg mixer, men har ofte en del gul ringe på begge hænder, 1-2 ringe, på 2-3 fingre på hver hånd! Jeg kan godt lide enkle ringe, når nu man vælger at iføre sig så mange! Tror faktisk at sådan et par guld drenge vil passe fint sammen med dem jeg allerede har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Michella Vinkel
  Michella130794hotmail.com

  ruthenium/oxideret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Wooow hvor er de fine! Jeg er nu bedst til at keep it clean and simple. Alså jeg blander ikke. Jeg tror jeg vil begynde at prøve lidt og mærke hvordan det føles. :)

  Hvis jeg vinder vil jeg gerne have oxi! :)

  Mvh.
  Kathrine Karlshøj
  Kathrine.k.madsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg nok foretrække ruthenium/oxideret!
  Har et “fast” sæt af 4-5 ringe jeg dagligt tager på mine fingre, da jeg synes de passer godt sammen, og de betyder alle noget særligt for mig. Da jeg allerede har 2 ringe i guld, er jeg sikker på noget mørkegråt metal ville passe perfekt i min sammensætning! Specielt disse to Jane Kønig ringe, ville passe perfekt.. elsker hendes designs!

  E-mail: julianekri@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille Kock

  Jeg har sukket efter den flettede oxidererede ring, lige siden jeg så din i guld. Den er så smuk, og opfylder 100% kravene til en perfekt ring! Det enkle sammensat med noget anderledes og spændende, er min helt klare favorit kombination – og jeg mener virkelig, at Jane Kønig formår at få dette udtryk frem.
  Jeg synes både guld- og sølvringe er alt for rene og pæne til mig – de oxidererede ringe finder jeg helt perfekte.
  Rent faktisk mikser jeg ikke forskellige metaller – men materialer. Jeg mikser min “hjemmelavede-træ-ring” sammen med nogle mere traditionelle og originale ringe – som f.eks. sølvringe – for at skabe en anden form for kontrast.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker smykker i oxideret, så derfor er det selvfølgelig den ruthenium/oxideret mit valg falder på! Dernæst elsker jeg også smykker i sølv. Jeg kan faktisk godt lide at mikse det hele, altså både på kryds og tværs men andre dage også helt enkelt kun med én bestemt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læææks!

  Jeg er personligt også helt vild med at blande og mixe smykker på tværs af metallerne. Det giver et meget mere råt udtryk, og bliver ikke så “pænt” og klassisk som havde det været smykker i samme metal.
  Modsat er der min mor, der ikke kunne drømme om at mixe og eksperimentere! Men jeg elsker de mange muligheder der pludselig opstår, hvis man er lidt kreativt, og tænker ud af boksen. Elsker hvordan en simpel sølvring står imod f.eks. en lidt større guldring. Det giver lige det lille twist, og så ser det jo pisse fedt ud!
  – jeg vil gerne modtage ringende i oxideret sølv, if I’m the lucky one!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Jeg er egentlig en meget stilren pige og derfor har jeg altid enten guld eller hvidguld på. Tilgengæld bryder jeg alle former for det mønster da jeg hver dag har en guldring på min venstre hånd og hvidguld på højre hånd. Resten af mine smykker passer altid til den ene hånd. Når jeg er til fest kører jeg dog for det meste ren stil og skifter de sædvanlige ‘fine’ ringe ud med store voldsomme ringe.
  Jeg kunne helst tænke mig Jane Kønig ringene i guld :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg fortrækker helt klart guld, selvom jeg synes at det ser helt vildt fedt ud, både med sølv, og hvis man blander forskellige materialer. Men jeg har selv forholdsvis lys hud, og synes derfor at det klæder mig (og mit gyldenrøde hår) bedst med guld :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine Paulsen

  Ih, du har sådan en god smag – både i tøj og smykker! Selv går jeg mest med sølv og oxiderede smykker, og vil derfor foretrække at vinde den i oxideret. :)

  Celine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville vælge dem i ruthenium/oxideret, da jeg helt klart er en sølv pige!! Til trods for at guld, passer bedst til hud ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Madelung

  Uh, den i oxideret sølv, kunne da være ret lækker at vinde!
  Jeg elsker at blande metallerne, dog kun sølv (lige meget om det er mat sølv ovs., bare det er sølv), da jeg ikke er meget for guld.
  – Mie Madelung
  mie_madelung@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heeelt sikkert oxideret! Neeej, hvor er det bare noget af det fineste!
  Tror jeg ville mixe det med mine andre fine sølv og oxideret ringe og armbånd. Også har jeg en fed choker, der ville passe perfekt til Jane Konig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Vildt lækre ringe i alle slags metaller! – Dog ville jeg fortrække oxideret, da jeg ikke har mange ringe i denne “farve”. Jeg er helt klart til at mikse de forskellige metaller samt blande feminint med råt.

  kristine-slott@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg foretrækker helst oxideret sølv, plejer at blande oxideret og sølv, da jeg intet ejer af guld og jeg er mere til det lidt rocket, kun med sølv og oxideret smykker. Forresten du har den fedeste blog tommel up! og hvor må folk dog bare være stolte af dig!

  Knus
  Alberte Køhler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvis jeg er den heldige vinder, så vil jeg gerne have ringene i guld, da jeg ligesom dig er meget til oxiderede smykker og mangler noget guld til at gøre looket mere eksklusivt. Synes sagtens man kan blande guld og sølv. Jeg synes faktisk, at et look lavet af personlige smykker og andre smykker er smukt ligegyldigt hvilken type metal der bruges.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow fin giveaway, jeg må sige at den er vildt flot i oxideret så hvis jeg er så heldig må det være den, jeg ejer ikke rigtig nogen ringe så det er lidt svært at sige men jeg synes at det er super flot mixet.

  Alba Larsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille Kock

  Jeg har virkelig sukket efter den flettede oxidererede ring, lige siden jeg så din i guld. Den er virkelig smuk, og opfylder 100% kravene til en perfekt ring!
  Jeg vil uden tvivl vælge de oxidererede. Jeg synes guld- og sølvringe er lidt for “klare” og pæne til mig – de oxidererede ringe finder jeg helt perfekte.
  Rent faktisk mikser jeg ikke forskellige metaller – men materialer. Min hjemmelavede-træ-ring bruger jeg ofte sammensat med en mere original ring – som f.eks. en søvring – for at skabe en anden form for kontrast.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus Bromberg

  Mit navn er Rasmus og jeg vil gerne tilmelde mig denne konkurence da jeg synes at min kæreste Cecilie fortjæner det bedste og det flotteste!
  Jeg ved at hun ville elske de to i ruthenium/oxideret sølv, det er lige hendes stil!

  Rasmus.hp@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Astrid Hagelund, Oxideret
  da jeg var mindre gik jeg nærmest kun med guld da jeg har mange arvede smykker i dette, det var først da jeg for to år siden fik en halskæde og øreringe i mørkt sølv af min kæreste, at kærligheden til dette opstod. jeg er nu meget glad for sølv og oxideret men bære stadig guld og især for at nyde de arvede smykker. jeg er vild med Jane Kønigs designs og især denne ring. jeg har to andre ringe jeg stort set altid går med og den ville passe perfekt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Fors

  Anna Fors

  anna@fors.dk

  Jeg ville vælge guld. Jeg synes guld klæder mig bedst, og har altid min guldhalskæde på, som min mor fik da hun blev døbt. På fingrene sidder min mormors forlovelsesring og en ring, min morfar gav min mormor, min mormor gav videre til mig mor og så videre til mig. Min morfar dødede lige omkring jul sidste år, og der fik jeg hans forlovelsesring (guld). Jeg kunne lave den, så jeg kan passe den – men nænner det alligevel ikke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Uhh den er svær.O) Sværger selv mest til sølv/hvidguld/oxideret, er ikke meget for guld. Men har den sødeste papdatter på 17 år, der snart skal starte i 3 g:O) Og hun er kun til guld. Og nu kan jeg jo også være sød, så jeg synes at skulle jeg være heldig at vinde så skal hun da have lov til at have ringen. Så jeg vælger at være mest for guld (ihvertfald lige her og nu)

  God weekend;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus Bromberg

  Jeg vil gerne tilmelde mig denne konkurence da jeg synes at min kæreste virkelig fortjæner disse ringe. Hun følger din blog dagligt og elsker alt ved den!
  Og jeg ville elske hvis jeg kunne være den som gav hende de ringe som at hun så gerne ville have!
  Hun så de to ringe i ruthenium/oxideret sølv Og hun faldt for dem med det samme!

  – Rasmus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Fedt!!!
  Jeg ville vælge de oxiderede, hvis jeg vandt, da jeg synes de rå og fede!!! :) Går normalt både med sølv og guld – dog hver for sig. Kan godt kombinere oxideret sølv med alm. sølv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Brahe Liljedahl
  sofieliljedahl@hotmail.com

  Jeg kunne godt tænke mig ringene i oxideret sølv. Normalt holder jeg mig bare til sølvringe, men jeg kan godt finde på at kombinere oxideret og sølv. Det synes jeg ser meget fint ud. Forresten er det nogen vildt lækre ringe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Vernegreen

  Oxideret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Karoline Pauly
  karolinepauly@hotmail.dk

  Guld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mest til oxiderede ringe. Jeg elsker at have mange forskellige ringe på, fordi jeg synes, at det giver et råt udseende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Møller

  Jeg hælder mest til ruthenium/oxideret, da jeg synes guldringen er en smule for “shiny guld”. Jeg synes sagtens guld, sølv og oxideret sølv kan blandes, dog er der mange afskygninger af de forskellige og jeg ville ikke mikse oxiderede sølvringe med en helt ny, skinnende guldring, da det efter min mening ville blive en underlig kontrast. Hvis guldet derimod var en smule mat eller med patina ville det give et godt samspil. Derudover er jeg også vild med rosen guld og kobber, hvilket jeg også sagtens kunne finde på at blande med både sølv, guld og oxideret sølv :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville vælge at få dem i guld. Jeg har til dagligt to ringe på begge i sølv – smal sølvring formet som et hjerte og min forlovelsesring i sterling sølv med en sten. Men næste år ved denne tid har jeg en vielsesring – og den skal laves i enten kobber eller rødgulv.
  Med disse smukke ringe i guld vil mine hænder med andre ord have et væld af farver – og det passer mig fint. Min spragleventil findes stort set altid på mine hænder – her har jeg farvede tatoveringer på fingrene, og jeg er glad for at lakere mine negle. Mit tøj, derimod, holder jeg som regel i dæmpede farver.
  Min fremtidige vielsesring med den rødlige og runde form ville stå i smuk, smuk kontrast til den hårde Kønig ring – og de to til sammen vil gøre en smuk treenighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Cecilie Kristensen

  ceckrist@live.com

  Jeg må sige, at være faldet pladask for disse ringe i ruthenium/oxideret sølv. De er noget af det fineste.
  Jeg elsker kombinationen mellem oxideret sølv og belagt sølv med hvide eller sorte sten, da jeg synes dette passer til et hvert outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hede

  Åhh, sikke nogle lækre ringe..
  – oxideret sølv, kunne jeg tænke mig!
  Jeg kan godt lide at blande mine smykker også. Specielt i former, størrelser osv. Jeg er dog mere til sølv end guld, men der er nogle guldsmykker, der også fanger mig! (jeg finder egentlig ofte lidt “slidte” og “gamle” udseende smykker fedest)
  Btw. al den ros jeg kan give til dig og din blog, virkelig inspirerende! Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Wenning

  jeg ville helst vinde de oxiderede ringe! De er så fine! :D

  Går mest med ringe i sølv eller oxideret sølv, men er begyndt at blive lidt vild med ringe i bronze eller rosa guld! Ser os super fint ud med oxideret sølv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville nok vælge to oxiderede. Jeg mixer ALTID, da jeg bare synes det giver en super fed effekt, og så begrænser det ikke, så jeg kan altid gå med alle mine yndlings smykker, uden at tænke på om de er guld, sølv eller oxideret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Andreasen

  Oxideret sølv…… De er bare for fine de ringe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg er absolut mest til sølv, men bruger dog også guld og oxideret. Til gengæld mikser jeg aldrig, men mht. sådan noget, er jeg også en gammeldags tosse (det siger min mor i hvert fald…). Jeg er nu også ret glad for, når min bluse og mine sko matcher osv, så der er vist noget om snakken ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Falk

  Vildt fed giveaway. Ønsker mig endda disse ringe i fødselsdagsgave, skønt der stadig er over 4 måneder til :(
  Jeg har ønsket mig dem i guld, da jeg godt kan lide at holde mig til et metal af gangen. Som du, holder jeg også meget af sort tøj, hvilket jeg synes går super godt sammen med guld smykker (bare min mening) Desuden er jeg a redhead, og jeg synes at guldsmykker står godt til mit hår og mine fregner.

  Trine Falk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  Jeg ville elske at bære disse lækre og smukke ringe i oxideret sølv, da de passer perfekt sammen med en ring jeg har arvet af min farmor!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hun laver da bare de smukkeste smykker, har været helt vild med alle de designs du har vist! Jeg ville elske at eje dem i guld da jeg synes det er et meget klassisk metal, der går til alt, og giver et lidt eksklusivt look. Og som du siger er der fedt med kombinationen af forskellige metaller, så det vil der være rig mulighed for da de fleste af mine smykker er oxiderede eller sølv :-)

  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke E

  Frederikke Egel. f_bkce@hotmail.com. Jeg vil gerne have ringen i ruthenium/oxideret, hvis jeg er den heldige. Jeg får som oftest guldsmykker i gave af min familie – derfor handler jeg som oftest selv de sølvsmykker, jeg gerne vil supplere mine guldsmykker med. Jeg blander ligeledes farverne, da jeg til dels har nogle yndslingssmykker i hver sin farve, men også fordi det giver et mere rå og casual look til en lækker sæt tøj.

  Knus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sørine skov

  oxideret, helt klart :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg bliver den heldige vinder af disse enormt smukke ringe, ønsker jeg dem i oxideret , og jeg ville bære dem helt enkelt ved siden af min lille snoede sølvring. Jeg vil veksle lidt i mellem at bruge dem begge som ledring øverst på fingeren, eller bare den ene nederst på fingeren.

  Julie Grønning
  juliegroenning@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oxideret sølv! Jeg har nemlig ingen ringe i oxideret sølv.
  Det er nogle vildt fede smykker Jane Kønig laver!
  Jeg plejer altid at holde mig til en slags metal, og helst sølv. Men det er en fed måde du har kobineret de forskellige metaller!
  Jeg plejer også at vælge ringe efter metallet på min halskæde.

  Knus herfra!
  http://wild-vision.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophie Willerup

  ville elske den i oxideret sølv :)
  plejer at holde mig til et metal da jeg synes det bliver mere overskueligt.
  ringen er virkelig smuk og Kønig bliver jo ved med at lave de flotteste smykker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Fog

  Anna Fog
  afannfog@gmail.com

  oxideret
  Jeg er en rigtig ringe person (hvis der er noget der hedder det ? ) og jeg har et par sølv ringe derhjemme fra diverse markeder og min yndlings smykke butik graf som forhandler de skønneste smykke mærker. Så ville helt klart blande dem med mine sølv ringe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg elsker oxideret sølv! Det er råt, enkelt og fint! (hjerte)

  – Laura
  laurakristine14@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Grau

  Jeg synes at ringene i guld har den flotteste gyldne farve, fordi de ikke er så skinnende guld guld. Så guld er den farve, jeg vælger, fordi jeg udelukkende har ringe i sølv, og jeg synes at det ser så flot ud, når man kombinerer sølv og guld. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Hvis jeg kunne være den ekstremt heldige vinder af lækre ringe fra Jane König, ville jeg helt klart vælge ringene i guld så de kunne sidde ved mine andre guldringe, 2 fra min kæreste en fra Maria Black og en spinning ring. Jeg elsker at kombinerer nyt med gammelt, råt med feminint.

  holder mig mest til guld, da det passer bedre til min olivenfarvede hudtone, men har dog et par oxiderede ørering fra Line & Jo, men ville elske at kunne mixe mine andre ringe med to fra Jane König, så ville mit liv nærmest være fuldendt!

  Min mest betydningsfulde ring er en gammel vintage maguritring fra min farmor, som hun fik da hun blev konfirmeret, og er blevet givet videre til min far, men den besked om at skulle give den til hans kommende datter.

  VILLE ELSKE AT VINDE TO SMUKKE RINGE FRA JANE KÖNIG!

  christina.arsaklang@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan både lide søvl, guld og oxideret sølv, men jeg fortækker at have en af slagsen på af gangen og altså ikke blande metallerne :)

  Hvis jeg var så heldig at vinde kunne jeg godt tænke mig dem i oxideret sølv :)
  hanna.holst14@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Kaasgaard Jørgensen

  Min søster foretrækker kombineringen af sølv og oxiderede ringe. De to ringe kunne virkelig være en god gave, til min søster, som kompensation for den Malene Birger kjole af hendes, jeg kom til at ødelægge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oxideret sølv!

  Helt vildt fed give away! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Damsgaard

  Egentlig kan jeg godt selv lide at kombinere al verdens smykker, dog heller jeg mest til guld, men da jeg lige pt. står med en virkelig dejlig veninde der lige er rejst afsted på efterskole, kunne jeg hellere tænke mig at give disse fantastiske ringe videre til hende, som en lille uventet gave …
  Da hun udelukkende går med sølv smykker, kunne jeg godt tænke mig ringene i oxideret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Holme

  Hvis jeg er heldig, vil jeg gerne have dem i oxideret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Jeg er personligt meget begejstret for Jane Kønigs smykker – blandingen af det simple, rå og elegante udtryk er virkelig intet mindre en fantastisk + det skandinaviske præg, som er med til at påføre ringene en fin charme.

  Det kan være virkelig smukt at kombinere forskellige metaller, men samtidig tænker jeg, at det er væsentligt, at tage hensyn til ens hudfarve, neglelak, outfit mm, når man kombinerer forskellige metaller, da det let kommer til at se ud af for meget. Personligt foretrækker jeg faktisk begge dele – altså både kombineret eller at holde mig til et metal, det kommer an på overstående. I denne omgang ville jeg nok foretrække ringene i oxideret, da de matcher den skandinaviske hudtone så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mirjam W

  Jane Kønig laver jo ikke andet end hamrende lækre smykker…….!!!
  Personligt er det de oxiderede smykker, der dominerer min smykkesamling, da jeg simpelthen synes, at det er så rustikt og lækkert til enhver stil. Derfor vil netop de ringe være perfekte på min altid ringbesatte hånd. Jeg ville sgu gerne kunne blande metallerne, ligesom du så ofte også gør, men jeg synes aldrig, at det fungerer på mig selv ;-)
  Hep hep til både Jane Kønig og dig – I er fantastiske begge to!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette Søgaard

  oxideret<3

  ps. totalt mega nizzle blog!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Sikke nogle latterligt smukke ringe! jeg ville elske at eje dem i oxideret sølv, de ville simpelthen passe perfekt ind i min efterhånden store samling af sølvringe. Jeg går altid efter sølv smykker og tilsætter lidt oxideret for at det hele ikke skal blive så ens (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Højer

  et par i oxideret sølv må meget gerne bo på mine fingre! Elsker oxideret sølv, men er også til guld i små mængder. specielt den matte af slagsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Ingvardsen Vemmelund

  Jeg vil vælge de oxiderede ringe. For det meste er jeg mest til sølv/oxiderede ringe, fordi jeg synes de passer bedst til mig og min tøjstil. Dog bliver jeg super inspireret af, at se andre mixe og matche deres ringe (blandt andet dig) Så får jeg lyst til at eksperimentere og prøve nye ting. Generelt elsker jeg bare inspiration. Så tak til dig for at give så meget inspiration, som du gør og de ideer du giver. 

  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine H

  Katrine Hansen
  Kriller1997@gmail.com
  rutanium

  Jeg har så længe helt vildt gerne have en Jane Kønig ring, så synes det er super fed giveaway! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg var så super heldig at vinde, ville ruthenium/oxideret være lige mig :D
  ps JEG ELSKER DIN BLOG!<3
  her er min mail: andreavidaliversen@gmail.com
  knus Andrea:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Oxideret :)
  Jeg kan godt lide at mixe og matche mine smykker – føler det bliver for fint, hvis det hele er et sæt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara L

  Sara Langberg
  saralangberg4@gmail.com
  Guld

  Fed give away, Marie! :-)
  Jeg elsker ringe, og kan rigtig godt lide af have flere på ad gangen. Jeg har en af guld, og vil gerne have flere, da den passer meget godt til min blonde hårfarve med rødt skær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg kunne godt tænke mig de oxiderede og så ville jeg sætte dem sammen med nogle skinnede sølv ringe, for at få nogle kontraster der :-)

  Lækker konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville vælge ringene i oxideret sølv, og højst sandsynligt blande dem med noget ren sølv eller lade dem stå alene, da jeg bedst kan lide det simpelt, og ofte kun har en enkel sølvring på.

  Sarah
  http://yoooungblood.tumblr.com/
  http://h-y-g-g-e.tumblr.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie K

  Julie Klitgaard
  j.klitgaard91@live.dk

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, ønsker jeg guld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Franciska

  Smukke ringe! Jeg kan klart bedst lide de oxiderede ringe! Jeg har det ligesom dig, jeg blander altid metaller. Ringene på mine fingre skifter meget, der er tit rigtigt mange! Men to ringe sidder der permanent: En guldlignende ring med et båd-vedhæng, den er meget sød. Min veninde har en magen til, og jeg tænker altid på hende, når jeg har den på. Generelt symbolisere den for mig mine venner og min kærlighed til dem. På højre lillefinger har jeg altid en lille sølvring med en klar blå perle, den tilhørte min mor da hun var lille, men nu har hun givet den til mig. Den betyder også meget for mig. Jeg føler mig nøgen uden ringe, og har dem ALTID på. De smukke oxiderede ringe ville være en god tilføjelse til min samling :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Kjær

  Jeg ville vælge oxideret, mit navn er Stephanie Kjær og min email er step.sofus@hotmail.com (ja, jeg har haft den email læææænge!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk ikke rigtig nogle oxiderede ringe, men det ser jo vildt fedt ud sammen med sølv! Så det er de oxiderede ringe jeg godt kunne tænke mig, hvis jeg på en eller anden usandsynlig måde skulle gå hen og vinde.. ;) Jeg er lige begyndt at gå med lidt guld, men sølv kombinationerne kommer altid til at vinde mit hjerte ihh <3

  Super fed konkurrence btw, tak for det!

  barbaraj@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara L

  Sara Langberg
  saralangberg4@gmail.com
  Guld

  Lækker give away, Marie! :-)
  Jeg elsker ringe, og har mange af dem. Det fleste er vintage og arvestykker, og jeg elsker dem alle. Jeg har en af guld, og vil meget gerne have flere. jeg kan godt lide at have en guld ring på med flere af sølv, da den ligsom skiller sig lidt ud fra mængden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oxideret og sølv er mine yndlings metaller, da jeg synes de går best til røde neglelak nuancer som jeg går mest med. Da jeg ikke har så mange guld ringe mixer jeg mest mine oxiderede og sølv ringe :) Jeg vil smadder gerne vinde ringene i oxideret

  Knus
  Ida Ringgaard
  ida-banditten@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Jeg er meget ambivalent i forhold til metaller og smykker. Jeg vil helst holde dem for sig selv, og jeg blander ikke mine matte Line & Jo halskæder sammen med mere skinnende sølvøreringe. Jeg holder generelt også helst guld og sølv adskildt, men hvis jeg skal bære mange ringe, så foretrækker jeg klart sølv. I dette tilfælde vælger jeg: guld. :-) Guld er smukt til mørke farver og især her til efteråret. Mit klædeskab består meget af bordeaux og sort, og med denne kombination kan guld godt gå an.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, en lækker giveaway! Jeg er klart mest til den oxiderede :) Jeg holder mig helt sikkert mest til samme metal, det irriterer mig af en eller anden grund grænseløst når det ikke matcher.

  xo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil super gerne have dem i oxideret sølv!

  //Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria Enderberg

  Helt klart de oxideret, da jeg er mest til det mørke, det kunne være super fedt med et par lækre ringe. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Seeberg Hansen
  annashansen@hotmail.com

  Ville vælge ringene i ruthenium/oxideret! Jeg foretrækker at holde det i ét slags metal, da jeg synes andet virker ret rodet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Selvejer

  Jeg ville gerne have dem i oxideret!
  stineselvejer@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  er mest til sølv og oxideret, og foretrækker ikke at blande metallerne. kan bedst lide det så simpelt som muligt, dvs. kun at bære en ring ad gangen.
  hvis jeg vinder skal det være oxideret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Helt klart guld! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie.bjorking@hotmail.com

  Emilie Bjørking, ruthenium/oxideret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville vælge de smukke ringe i oxideret. Lige siden jeg fik en halskæde i oxideret sølv har jeg været helt vild med det lidt rå look det giver. Oftest har jeg oxiderede sølv, samt sølv smykker på, men når jeg føler for det blander jeg det med smukke guld arvestykker.

  Det er en virkelig fin blog du har. Er vild med at du formår at gøre den så alsidig, men holder den røde tråd hele vejen igennem! Kudos!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Rimer

  Jeg ville vælge ruthenium/oxideret, jeg ville blande det med sølv og vintage ringe med smukke farvrige sten. Jeg er ikke så meget til guld, pga jeg synes det for prangende, holder mig til sølv og mørke, men dog har jeg ikke noget mod lidt farve blandet i.
  Matilde.rimer@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at mixe helt skinnende sølv med oxideret sølv. :-) krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra H

  de er alle super fine! Jane Kønigs smykker er så ufattelig smukke.
  jeg er for tiden mest til de oxiderede smykke, selvom jeg altid matcher mine smykker på kryds og tværs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • zaynab bazzi

  Jeg kan også li’ at mixe på kryds og tværs. Jeg kunne godt tænke mig at vinde de oxideret. Jeg kan godt li det rå look det giver på fingrene. :)

  Zaynab Bazzi

  xwity_sweet@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla Hedegaard

  Kunne vildt godt tænke mig dem i oxideret. :-)
  Jeg går mest kun med sølvsmykker, og ejer kun ganske få guldsmykker. Og det ærgrer mig faktisk en del, da de guldsmykker jeg har er vildt flotte. Jeg bruger dem bare aldrig, da jeg ikke rigtigt har noget at sætte dem sammen med, og jeg vil helst undgå at blande metallerne. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Eriksen

  UHHH!! Dét ville jeg skie’ gerne vinde:-)
  Jeg plejer faktisk at være meget “enten helt guld, eller helt sølv”, men efter at ha’ set hvordan du kombinerer sagerne er jeg mere frisk på også at prøve mig frem med andre kombinationer og flere “stilarter”. Du blander jo fx. både gamle guld arvestykker og nye oxiderede ringe. Det ser jo egentlig ret godt ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Ritsing

  Jeg blander altid guld, sølv og oxideret for ikke at få et “for pænt” look. Disse to ringe i guld, ville passe perfekt til min samling af ringe i god kvalitet og ikke mindst et flot design!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Guld. Jeg så engang et billede på en blog – jeg kan simpelthen ikke huske hvilken, skønt jeg ikke læser særligt mange – af bloggerindens to hænder med sølvringe på den ene, og guld på den anden. Det så SÅ lækkert ud, og siden har det været min foretrukne kombination. Jeg går nemlig næsten kun med ringe, og at bære dem på dén måde gør det muligt at mikse mange af dem, samtidig med at der stadig er en form for “orden”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amanda

  Uhh spændene! Jeg er mest til sølv, og har fået en kærlighed til Oxideret. Så jeg kunne godt tænke mig dem i oxideret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du gavmild med givaways! hah :-) elsker den måde du har taget de to ens ringe på, på andet billede! Så det er nok den sølv version jeg hælder mest til! Du har virkelig stil btw..

  -Sara
  holmsaraholm.blogspot.dk
  saraholmblog@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er helt vild med oxideret, bruger ofte kun få ringe af gange, kan godt lige det så enkelt som muligt. Guld har bare aldrig været mig.
  Og desuden fed fed feeeed giveaway!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt klart én af dem, som helst ikke blander metallerne. Er faktisk til både sølv, guld og oxideret – bare ikke blandet. Jeg ser det ofte rundt omkring og er ret vild med det, kan bare ikke få mig selv til at blande. Det er vel nærmest mere en tilvænningssag frem for en smagssag.
  Ville dog helst have ringene i oxideret, da det er min favorit. Og disse er jo gudeskønne!

  Virkelig lækker give-away, som altid :-)

  Nanna LR
  Nannasays@hotmail.com

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt klart gerne vinde dem i ruthenium-oxiderede, da jeg elsker et råt udtryk.
  Jeg mixer helst ikke metaller for synes det ser rodet ud på mig, kan selvfølgelig godt mixe sølv og ruthenium-oxiderede men ikke sølv og guld.
  Elsker dog at mixe i str. går næsten hver dag men en stor ring og en lille tynd sølvring på min pegefinger som jeg holder utrolig meget af.
  Håber virkelig jeg vinder for kunne virkelig godt lige bruge en lækker ring :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • josefine klint

  Jeg er helt sikkert mest til en blander. Dette begrundes nok at de få smykker jeg bærer er af stor værdi for mig, og derfor er kombien mest en affektions ting end fordi det er specielt fashionabelt. Jeg har en hverdags kombi af et ur med gulddetaljer, givet af min far, oxideret sølv ring fra min søster og en sølvring med rav i som er et arvestykke :)
  Sølv er dog nok det jeg mest hælder til hvis jeg en sjælden gang køber noget. Og jane kønigs ringe må jeg være enig med dig i, er fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hold da op et lækkert give away! Jeg er godt nok vild med de ringe! :-)
  Hvis jeg skulle være så heldig, at vinde ville det være ruthenium/oxideret.
  Normalt holder jeg mig til et metal, men blander ofte oxideret og sølv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville matche guldet med mine forskellige farvede ringe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Guld :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Brostrup

  Jeg fortækker i guld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah winther
  sarah.winther@hotmail.com

  .. og jeg ville tage guld. jeg plejede at elske sølv og undlade at købe ting, hvis der sad noget guldfarvet på det, men siden jeg fik min chanel 2.55, har jeg syntes, guld var noget af det fineste. det udstråler elegance og er prangende nok i sin enkelhed. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene H

  Super fede ringe! Hvad er prisen egentlig, hvis man nu ikke vinder ;-)
  Er vilde med de oxideret, så det bliver den “farve”

  xoxo Malene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone bødker

  Jeg foretrækker helt klart oxideret sølv, da jeg synes det ser vildt fedt ud og giver lidt råt til ens outfit! jeg går faktisk ikke med så meget andet, da jeg synes guld kan komme til at se lidt for fint ud :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea Paus

  Jeg ville vælge oxideret, og så mikse dem med andre sølv-ringe, som jeg plejer. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Synes det er fedt, den måde du har sat dem sammen på. det har du bare altid været så godt til. Jeg ville være vild med, at vinde to guld ringe :)

  Nussegj111@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Sohl

  hej hvis jeg skal vælge skal det være begge i guld!!! det er så flotte er helt forelsket<3

  navn: simone sohl
  email: simonesohl@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda S

  Jeg mixer meget sjældent, går altid med sølvsmykker eller oxideret, det føler jeg mig allermest tilpas med.
  Så derfor kunne jeg godt tænke mig de oxideret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Marie

  Jeg er den slags pige, der godt kan lide at mixe de forskellige metaller og eksperimentere med udtrykket. En enkelt ring kan ændre hele stilen!
  Jane Kønig er min yndlings og smykkerne er jo fucking fede, så ville ikke blive ked af det, hvis de to smukke ringe i guld ville lande i min postkasse.

  Tak for en altid inspirerende blog.

  Josephine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Norman

  Lækker konkurrence :)
  Guld.
  Særligt til sommerbrune hænder. Jeg synes guld klæder mig og mit mørke hår bedst. Jeg har egentlig sjældent mere end 1-2 ringe på – oftest i samme metal. Jeg har allerede kigget længelsesfuldt efter Jane Kønings nyeste kollektion, som passer rigtig fint med mine andre smykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Smuuukt! helt klart de ruthenium-oxiderede ringe:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line yde

  elsker også et mix af de for skelige metaller men magler nogle ringe i oxideret sølv, til at pryde min små hender så derfor ville kunne jeg godt tænke mig den oxiderede farve.
  jeg elsker også designet fine og rå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  De er super fede! De ville se så fede ud på mine fingre! :-D.
  Kunne godt tænke mig den i oxideret sølv.

  camillakatefrydendal@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S.

  Hvis jeg vinder, vil jeg gerne vinde ruthenium/oxideret.

  Jeg kan godt lidt at mikse ruthenium/oxideret med almindelig sølv, men blander sjældent de to metaller med guld. Lidt konservativt måske :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pmk

  Pia Merete Kjær
  pips7911@gmail.com

  oxideret..

  Mikse så mine ringe og øreringe passer sammen i metal, men ellers kombinere jeg det med læderarmbånd i forskellige afstøbninger. Læderet matcher altid mine sko og taske. Bruger sjældent kæder, men har som regel et ur på, gerne fra Mango med gummirem, som jeg har et flere forskellige farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BIrgitta

  Oxideret.
  Ku da være rimelig lækkert med sådan en gave dagen efter sin fødselsdag ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg er helt klart mest til oxideret, når jeg skal vælge smykker:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Nej, hvor er de ringe flotte!

  Jeg er helt klart til de oxiderede ringe, synes hurtigt guld og sølv kan blive lidt “pænt”, og derfor prøver jeg altid i mine valg af smykker at vælge oxiderede smykker eller matte guld eller sølv smykker :) Dog blander jeg aldrig nogle af farverne sammen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fede ringe! Jeg ville ønske at vinde et par oxiderede ringe, for jeg har allerede 5-6 sølvringe og kun 1 oxideret, så synes det kunne være fedt, så jeg kan mixe lidt forskelligt :)

  sunosigne@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har altid været decideret sølvpige indtil jeg fik det fedeste oxiderede skagenur i studentergave. Så skal nu i gang med at finde ud af hvad der passer til – eksperimenterer endda med roseguld og oxideret sølv. En rigtig fed kombination faktisk, og anderledes for en der normalt er kedelig i sit smykkevalg. De fede Jane Kønig ringe skal selvfølgelig være oxiderede.

  Lækker, lækker giveaway!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Louise Lyngbye

  Jeg kunne vildt godt tænke mig ringene i oxideret sølv. De ville passe fucking godt ind på mine fingre, der består af en blandig af forskellige metaller og sten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Wow hvor er de flotte. Om jeg har guld eller sølv på afhænger meget af mit outfit. Men min forlovelsesring er i hvidguld og den har jeg selvfølgelig altid på.! Derfor blander jeg gerne de forskellige materialer. Men ejer intet i oxideret, så det er klart mit ønske hvis jeg skulle være så heldig at vinde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oxideret. Jeg holder gerne til ét metal :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna C

  Fantastisk Give away <3
  Jeg ville foretrække oxideret, da farven ville passe perfekt til min tatovering på fingeren.
  Er desuden en af de piger, der foretrækker sort og her synes jeg at sølv og guld ofte bliver for synlige, hvis du kan forstå hvad jeg mener :)
  Ha en god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan super godt lide guld, men jeg er lidt forelsket i en kombi at oxideret og almindelig sølv – jeg fik engang en halskæde af min farmor: to let kraftige sammenhængende kæder i hvert af de to metaller. Ekstremt smuk og elegant, men samtidig med en råhed som jeg ikke helt kan stå for.
  Så hvis jeg var heldig at vinde, ville jeg – nok af nostalgiske grunde – vælge en oxideret type :)

  /Ida Nørgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie H

  Hold nu fast, en lækker give-away!

  Jeg ville dø for dem i guld. Jeg ejer mange sølvsmykker – og allervigtigst en sølvfarvet kærestering på ringfingeren ligesom dig – men jeg elsker at blande metallerne. Synes det giver det flotteste spil for øjet og jeg synes faktisk, at guld klæder skandinavisk hud rigtig smukt, så det kunne jeg godt bruge lidt mere af. Der findes ikke noget bedre end en fest på fingrene!

  E

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  JEG TROR AT JEG ER FORELSKET!!!!!!!!!!! Hvis ikke det er en underdrivelse, FUCK hvor er de bare mega super cool!!!!
  Jeg ønsker klart oxideret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Louise Lyngbye

  Jeg kunne vildt godt tænke mig ringene i oxideret sølv..De ville passe fucking godt ind på mine fingre, der altid er udsmykket på kryds og tværs af forskellige metaller og sten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Fast

  Uhhh ha….
  Hun laver jo de smukkeste smykker!
  Ingen tvivl om at jeg selv er mest er til sølv og oxideret. Jeg har ofte mange ringe på. Spinkle og tunge ringeblandet – ja, lidt efter humør.

  Især de oxiderede er fantastiske, det er måden det mørke langsomt slides væk og afslører det ædle blanke metal inden under. Det er som en fortælling om tid lageret i i smykke. Så ligesom mange andre ting bliver de kun kønnere af at ældes og slides.

  Jeg ville ønske mig to oxiderede sølv ringe, hvis jeg var så heldig at vinde.
  Tak for en inspirerende blog….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jönsson

  Jeg synes, at de oxiderede ringe er meget smukke og rå på samme tid, og derfor ville jeg nok vælge sådan to. Jeg er generelt ikke så god til at gå med smykker, men jeg er sikker på, at jeg ville komme til at bruge de oxiderede sølvringe hele tiden, da de passer til alt.

  Fed giveaway by the way :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ruthenium/oxideret, det må mit valg nok falde på! Jeg elsker det sort og oxiderede sammen – må indrømme at det guld endnu ikke er kommet ind – måske det sker en dag .. måske ikke ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine lind Christiansen

  Super fede ringe! :)

  Oxideret, da det vil matche med mit nye ur! :-)

  Navn: Josefine Lind Christiansen

  Email: josegammeltoft31@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emile Gerlak

  Emilie Gerlak
  emilie-p-g@hotmail.com
  oxideret. Jeg høre til dem som holder mig til et metal, tror slet ikke jeg ejer en guldring. Men jeg har intet imod at have oxideret sølv og sølv på sammen, da jeg synes de matcher så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Oxideret! Men Gud hvor jeg elsker det hele, guld, sølv, oxideret: mix it all. Synes det smadder lækkert at blande samt hold det enkelt.
  Style efter humøret plejer jeg at gå efter.

  Lækker giveaway og skide skøn blog Marie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Tilgaard Petersen

  Hej Marie

  Jeg holder selv mest af sølv og oxiderede ringe, og jeg bruger dem aldrig sammen. Det er dog ikke fordi jeg ikke synes det er flot, men jeg har simpelthen ikke nogen ringe som i sølv og oxideret, som passer sammen. De her super lækre ringe ville nok være de første af mine ringe som man kan sammensætte.

  – Anna Tilgaard Petersen
  anna_tilgaard@hotmail.com
  – ruthenium/oxideret

  Kærlig hilsen
  Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Mattson

  Super flotte ringe!
  Guld ringe er simpelthen så skønne, men er blevet helt forelsket i de oxideret ringe :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Sikke nogle flotte ringe!
  Jeg har indtil for nyligt mest gået med sølvsmykker, men ønskede mig og fik en smukt guldur i studentergave. Derfor har jeg ikke ret mange guldsmykker, og vil meget gerne vinde et sæt af disse ringe i guld som jeg kan bruge med mit nye ur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bonne

  Jeg må sige oxideret. Passer til nærmest alt, og ja, det er bare mest mig. Dog blander jeg gerne på kryds og tværs! Engang var jeg ret stor modstander af at mixe metallerne, men efter jeg fik mig et par zarah voigt-øreringe, hvor 3 forskellige metaller var kombineret, var jeg totalt i den anden grøft. Det ser vildt fedt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Scheel

  Hold nu kæft, det ER en latterlig lækker giveaway! Og det skulle helt sikkert være oxideret. Jeg er bare ikke til guld, og jeg tror ikke jeg ejer ét smykke i guld, som jeg har haft på. Sølv er bare så meget mere mig. Jeg ville nok kombinere dem med et arvestykke i sølv med en stor, bordeaux sten, for at opnå et kontrast imellem det lidt finere og lidt mere rå.
  Jeg krydser vanvittig meget fingre!

  Min computer lukkede ned, og jeg aner ikke om det sendte beskeden før. I så fald undskylder jeg for to identiske beskeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine E

  Oxideret, tak. Går mest med sølvsmykker, men eeeeelsker også at kombinere alle slags metaller :-)
  Er helt tosset med ringene. WOW WOW WOW! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hey Marie,

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig ringene i farven oxideret.
  To ringe som dem ville være perfekte ‘søsterringe’, da de nærmest hører sammen parvis – og jeg ville nemlig give den ene til min storesøster som symbol på båndet mellem os, hvis jeg skulle være så heldig at vinde dem! :-)
  Jeg går mest med guld- og min søster med sølvsmykker, så det ville være en perfekt for os begge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Scheel

  Hold nu kæft, det ER en latterlig lækker giveaway! Og det skulle helt sikkert være oxideret. Jeg er bare ikke til guld, og jeg tror ikke jeg ejer ét smykke i guld, som jeg har haft på. Sølv er bare så meget mere mig. Jeg ville nok kombinere dem med et arvestykke i sølv med en stor, bordeaux sten, for at opnå et kontrast imellem det lidt finere og lidt mere rå.
  Jeg krydser vanvittig meget fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh! Jeg ville elske at vinde ringe i ruthenium/oxideret. Er vild med Jane Kønigs ringe og har da helt sikkert tænk mig at købe nogle (nå jeg får min løn haha).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hvor en lækker giveaway! Jeg ville vælge den oxiderede, da jeg er helt vild med den farve på smykker.
  Jeg har for det meste udelukkende sølvsmykker på, men nogen gange “blander” jeg ruthenium- og sølvringe, så der er flere nuancer på mine fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Thorsen

  Møg fed giveaway

  Er mest til oxideret! men mixer næsten altid mellem alle slags ringe, synes det der møg fedt ud når der er så forskelligt og det ikke er noget du ser alle andre steder !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker ringe, og jeg elsker at mixe sølv og guld sammen, med min desværre kun ene oxideret ring…Så det ville jo være mere end fantastisk at kunne putte HELE 2 nye oxiderede ringe på mine fingre!! Lækker giveaway fra en skøn blogger og en dygtig smykkedesigner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Schwarz

  Mega fed giveaway!
  Jeg vil helt klart vælge oxideret, da det passer bedst til min stil! Jeg kan godt lide at blande sølv og oxideret, så det hele ikke bare er en farver!
  Super fede ringe du har! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Johansen

  Astrid Johansen
  asse2980@gmail.com

  Jeg ville klart vælge oxideret hvis jeg bliver den heldige vinder. Hvis metallerne har samme farvenuancer bærer jeg dem meget gerne sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Guld helt klart! Jeg holder mig oftest til et metal af gangen, men kombinationen af flere metaller kan jeg nu også godt lide. Super fed måde du kombinerer dine metaller på!

  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  I oxideret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Jeg ville vælge oxideret, mest fordi jeg elsker den råhed, som jeg synes oxideret metal giver. Jeg er ikke særlig god til at mikse, men jeg elsker at have mange ringe på, på samme tid – igen fordi det giver noget kant, som jeg holder meget af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie Roel Messerschmidt

  Jeg ville normalt nok have valgt oxideret sølv, men eftersom jeg har været en del i udlandet denne sommer, er jeg blevet lækker brun og guldringene ville derfor være prikken over i’et på sommerbrun hud!
  Må den heldigeste vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C.

  ruthenium/oxideret, da simpethen er den fedeste farve til ringe. + jeg går aldrig med guld. Jeg synes bare at oxideret går bedre til mig og mit tøj.
  Og at det er Jane Kønig ringe gør det bare meget bedre, elsker det fine og enkelt design.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed giveaway!

  Jeg vælger oxideret.

  frederikkepaulsen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie G. B.

  Navn: Sophie G. Bakhauge.
  Email: bakhsop@gmail.com
  Og jeg ønsker mig de fine oxiderede ringe da de passer perfekt til alle mine sølvringe! Jeg synes det er så fint når man blander sølv-, og oxiderede ringe da de giver en fin kontrast til hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Bennetsen

  Ih manner, fed givaway (især pga. hendes meget fine smykker) fra nok nærmest min yndlings blogger, hihi.
  Jeg har altid kun gået med guldsmykker og har faktisk aldrig rigtig haft nogle sølvsmykker. Jeg kan ellers vildt godt lide at sølvsmykker generelt er lidt mere edgy og ikke er lige så “fine”, men det er bare ikke mig. Synes de vil passe ret godt til mine to ringe fra min mormor, så derfor siger jeg guld, hvis jeg altså er så heldig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guld, guld, guld!
  De fleste ringe jeg har er i sølv. Men jeg elsker også at mix’e dem. Men guld minder mig om 20’erne og de elegante kvinder der var dengang. :-)
  Simone Hergott
  simone_hergott@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine natalie

  Jeg kunne godt tænke mig en oxideret, da jeg ikke ejer sådan en:) så ville jeg kombinere dem med mine sølv ringe som jeg altid har på:)

  Stine natalie Brenø olsson
  Stinenatalie@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlottekaroline

  Lad nu vær’ hvor er de ringe svedige! Jeg holder mig mest til sølv/oxideret, og mest pga jeg synes det passer mest til min lyse hud. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Klitnæs, emma@klitnaes.dk
  Jeg vil (hvis jeg er så sindsyg heldig at vinde!?) fortrække ruthenium/oxideret sølv. Jeg er ret vil med smykker, og selvom jeg elsker detaljer og fignurlige ting, er jeg mest til at det er plain i farven – altså ikke noget med at blande matrialer. Det er til tider lidt træls, fordi jeg synes det ser godt ud (fx her på dig), men jeg vil hellere ikke have noget på end at blande det, og så gå og være træt af det (yes, kontrolfreak, perfektionist eller noget i den dur, hehe).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oxideret :) Jeg har normalt kun sølv på – kan bedst lide at holde det i samme farve :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnethe

  Lækkert give-away!
  Jeg ville nok vælge ringene i oxideret sølv. Jeg har efterhånden en del ringe i både guld, sølv og bronze, og derfor ville et nyt metal være et friskt pust. Jeg elsker ligesom dig at mikse og matche metallerne, og ville derfor også gøre det med disse.
  Mail: agnethe.nielsen@hotmail.com

  – Agnethe B. Nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har altid været mest til sølv, så derfor ruthenium/oxidere. Guld har jeg aldrig synes, har været pænt på mig – selvom der findes mange kolossalt flotte guld ringe :-)

  Pisse nice give-away btw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækre ringe:-) Jeg kunne godt tænke mig et par i oxideret sølv.

  /Emma Ipsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Super lækker give away! :-)
  Selvom det er et rigtig svært valg, må jeg nok gå med de oxiderede. De ville pynte fint til min alt for lille samling. Jeg vil oftes gå med samme metal, men jeg må indrømme, at du mixer det SÅ flot… Det er altid godt med lidt inspiration ;-)
  ELSKER din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fed giveaway! I lang tid brugte jeg kun guldsmykker, men i det seneste år eller der omkring, har det været oxyderet og sølv smykker jeg foretrækker.
  Hvis jeg skulle være så heldig og vinde, ville jeg foretrække oxyderet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Sandborg

  Hej……..

  Super fed giveaway, da jeg er helt vild med Jane Kønig’s smykker. Jeg er mest til den oxideret type, da jeg synes at de rene metaller kan være lidt kedelige. Som barn har det altid været guld, da det har være den der har passet bedst til min hårfarve aka. Ginger. lol. Jeg er meget til det enkle, så det ville være super fedt med et par oxideret ringe. :-)

  mini.pedersen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Boberg

  Jeg er blevet KÆMPE fan af oxideret sølv! Det er mega lækkert, og gør også mikset imellem metaller lettere! Jeg syntes det giver et fedt samspil imellem farverne, og skaber lidt mystik :)

  Jeg har altid været fan af at mikse metallerne, og især med ringe! Det giver en fin kontrast til ethvert outfit!

  Jeg ville gerne vinde ringene i oxideret sølv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Ih, en lækker give-away!
  Oxideret – dog blander jeg oftest på kryds og tværs. Elsker fingerringe og føler mig nærmest nøgen uden. Synes virkelig det er en fin måde at udtrykke sig på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Marie

  Navn – Laura Marie Aakjær Lorenzen
  Email – laura-lorenzen@hotmail.com
  Metal – ruthenium/oxideret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Klausen

  Oxideret eller guld! Kartoffel kartoffel, kan lide begge metaller! :)
  Janne Klausen
  janneklausen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Flensted

  Fed giveaway! Jeg havde virkelig svært ved at vælge, men jeg tror det må blive guld, da jeg i forvejen har en hel del oxiderede, og jeg elsker at blande dem. Det kunne være SÅ lækkert med et par nye guld til samlingen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla Sørensen

  Jeg ville vælge oxideret. Jeg bærer mest sølv og oxiderette øreringe og ringe som er store og ‘voldsomme’ så må det meget gerne være ‘nede på jorden’ farver, og det synes jeg sølv og oxideret er.
  Jeg synes heller ikke det passer så meget til min stil med gulv, da jeg er mere street, og afslappet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • super smukke ringe. min favorit er Braided i guld, krydser finger og ønsker mig meget at vinde den.
  ♥♥ Deler med største fornøjelse med alle og håber at være den heldige der vinder ♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Drøgemüller

  Jeg ville nok vælge de oxiderede… selvom det er et svært valg da det er vidt forskellige stilarter. Men de ville nok falde meget smukt ind i min lille samling af meget blandede ringe.

  rikkedrogemuller@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Ruthenium/oxideret er min favorit. Jeg går meget sjælendent med guld, da jeg ikke synes, det klæder mig særlig godt. Sølv bære jeg ofte, men oxideret er nu min favorit.

  Jeg synes det ser overdrevet lækkert ud når man mikser metaller (og tekstiler), og jeg er fan af måden, du gør det på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte E

  Smukke ringe!
  Oxideret er min favorit, da jeg holder mine smykker adskilt i guld og sølv. :)
  Dog mixer jeg sølv med sort og alle andre kolde farver. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna K.

  Jeg har altid været mest til sølv. Det passer også bedst til mit kastanje farvede hår – og efter jeg er blevet en totalt sucker for line & jo, og miss eddie og miss etter aldrig forlader mine øreflipper, så tænker jeg det ville klæde dem med lidt oxideret selvskab på mine fingerspidser.

  //Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zolfa Al-khakani

  Super genial giveaway Marie!
  Jeg ville nok sige at jeg vælger Oxideret, da det er mest mig!

  Zolfa1397@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line remmen

  Jeg synes som du at en blanding mellem de forskellige metaller giver et fantastisk look. Dine ringer er intet mindre en fantastiske.
  Btw. Jeg elsker din blog, og tjekker den ofte flere gange om dagen.

  Line remmen
  Liremmen@gmail.com
  Oxideret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Iversen

  Hvis jeg skal vælge, må jeg nok sige oxideret. Smukke ringe, som vil passer perfekt på mine fingre! :-)

  Julie
  julieiversen94@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guld.
  Jeg bruger næsten kun guldsmykker. Jeg synes det passer bedst til min hud-, øjn- og hårfarve.(Det er alt sammen brunt..).
  Jeg synes også det umildbart passer bedst til den farveskal mit tøj er.

  Krydser finger X
  Olivia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • super nice giveaway:-)
  Håber jeg vinder … kunne godt tænke mig oxideret
  Hosannah Jønsson
  everlinganglin@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kock Madsen

  Hvor er de dog bare noget af det lækreste! Jane Kønig forstår virkelig at lave sindssygt flotte smykker. Jeg er til et mix af oxiderede smykker samt sølvsmykker. Derimod er jeg ikke så meget for at blande guld med førnævnte, da jeg synes de er flottest hver for sig. Jeg vil med glæde bære de oxiderede ringe! Og må jeg lige have lov til at benytte lejligheden til at sige, at du er så fandens inspirerende! Stop aldrig med bloggen :-)

  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vælger oxideret da jeg syntes det kan mikses med både guld og sølv. Jeg kan nemlig ikke så godt lide at mikse guld og sølv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg er sgu mest til oxideret sølv. Synes det er utroligt så smukt smykker i denne “farve” er. Men kan alt med det og ejer kun denne type smykke.
  Jeg ejer selv en ring som din kærestering, min er blot en fra min mormor som jeg lige har fået af hende med hendes navn i.

  Hav en fed dag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går faktisk mest med sølvringe da det er dem jeg har flest af, og som passer til mest af mit tøj. Jeg elsker oxyderet sølv fordi det er anderledes end det normale sølv, og passer til både guld og normalt sølv på 2 meget forskellige men rigtig fine måder. Alligevel vil jeg gerne have lidt mere guld ind i min smykkesamling, da jeg allerede har en Oxyderet ring jeg holder meget af.
  Så jeg vælger guld:-)
  Fantastisk blog, Marie!
  -Elisabeth Søndergaard
  -lilleer@hotmail.com
  -http://elisabeth-sondergaard.blogspot.dk/

  Kisses,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mail: louise.j.bom@gmail.com

  ruthenium/oxideret

  Jeg mixer helst sølv og oxideret. Da det passer mig bedst, og matcher en sølv ring jeg fik af min mormor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nordby

  Jeg eeeeelsker Jane Kønigs smykker! De er super smukke. Jeg er mest til oxideret sølv. :)

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en skøn kokurrence! Jeg ville blive overlykkelig for ringe i oxideret sølv, da jeg synes det ser super cool ud til min feminine stil. Jeg bruger (ligesom dig) næsten kun smykker på fingrene, så det er fedt at få lidt fylde og kant på. Jeg mixer gerne på kryds og tværs. Nye ringe fra H&M og min diamantring sammensat med min mormors gamle ringe, fordi det giver personlighed og har en stor betydning for mig.

  Krydser mine fingre (som håber, at de snart kan fryde sig over et par overlækre ringe!) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mest til det oxideret, da jeg elsker at blande mine sølvringe med det mere metal agtige look.
  Og når det så er sat sammen, synes jeg det ser virkelig fedt ud.
  Jeg blander næsten aldrig guld ind i det, da jeg synes det bliver for rodet, med de guldringe jeg har lige pt. :-))

  email- sofiejuul@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Iversen

  Hvis nu jeg skal vælge, må jeg sige oxideret. Lækre ringe, som vil passe perfekt på mine fingre! :-)

  Julie
  julieiversen94@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Trohl

  julietrohl@hotmail.com

  Super lækre ringe!

  Oxideret, pleeeease!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig at vinde ringene i oxideret. Jeg synes, det er så lækkert og råt og gør, at det ikke bare virker feminint og tøset at bære ringe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma Marie

  Oxideret er utrolig smuk og enestående i mine øjne. Og så ville det også passe godt til mine mange sølv armbånd jeg altid går med! Har netop selv købt denne super smukke ring fra Jane Kønig http://www.janekoenig.dk/rings-1/ring-10.html Og den oxiderede ville være så smuk til!
  Super fed giveaway!

  -Alma Marie
  -alma.mattsson97@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salma

  Jeg kan ikke kombinere metaller. Det går simpelthen ikke i min verden, dog må jeg indrømme at du faktisk godt kan ‘worke’ det alligevel. Jeg foretrækker helt klart oxideret metal frem for guld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Laura Erfurt Hjorth

  Oxideret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Sikke et lækkert give away! Jeg kunne godt tænke mig nogle ringe i oxideret sølv. Grunden til det er, at jeg aldrig rigtig har været den helt store smykkebærer, men her på det sidste har jeg fået øjnene op for alle de fine smykker, der egentligt findes, som ikke bare udstråler dulle, eller et eller andet kikset. Jeg synes bl.a. Jane Kønigs simple, men alligevel flotte og specielle stil appellerer perfekt til mig!
  – Sarah.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida J

  lækkert, og fede ringe!
  email: idaernice@live.dk
  er nok mest til oxideret

  Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bøss

  Superlækre ringe!
  Jeg synes de ruthenium/oxiderede ringe er SÅ smukke. Har lige fået de smukkeste øxiderede øreringe af min dejlige mormor, og disse ville komplimentere dem rigtig fint ;-) Jeg har det også med at mikse metallerne, men lige pt er det mest bare forskellige nuancer af sølv og oxideret sølv jeg kombinerer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oxideret. Selv går jeg aldrig med guldsmykker, og det er fordi jeg altid går med den samme sølvhalskæde (har nu haft den på i snart otte år) og ikke kan forliges med tanken om at blande mine sølv-metaller med guld. Der er måske lidt mode-OCD ind over, men jeg har i hvert fald aldrig andre metaller end sølv på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Larsen

  Hej Marie :-)
  Først vil jeg lige sige, at jeg elsker din blog!

  Hvis jeg var så heldig at vinde, så ville jeg helt bestemt have ringe af ruthenium/oxideret.

  Jeg elsker at have en masse forskellige ringe på mine fingere, især guldringe. Også ville det være så fedt, hvis jeg også havde to ringe af ruthenium/oxideret på sammen med de andre.

  Mie.s.larsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg er helt vild med de oxideret, så det er helt klart dem jeg helst vil vinde!
  Jeg elsker at blande forskellige metaller, men jeg har ikke så mange forskelligt, så de ville jo være skønt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mest til sølv, og har en ring, som altid sidder på min lillefinger. Det er et arvestykke. Ved siden af den, har jeg en simpel ring i oxideret sølv.
  Jeg kan bedst lide at have en masse sølvringe, da jeg ikke er så meget til guld :-) Så jeg vil helst have dem i oxideret :-)

  Ps. Lækker giveaway!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Super lækre ringe. Det ville ikke gøre noget med lidt pynt på mine fingre!
  Jeg er mest til det oxiderede metal.

  xoxo – Benedikte

  benedikte.dalgas@bbsyd.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Navn: Maya Bøgh – Andersen
  Email: may@engkildegaard.dk
  Metal: ruthenium/oxideret

  Normalt fortrækker Jeg, kun at bruge en slags metal, af gangen:
  Jeg er som person, utrolig gernet, og har en meget simpel tankegang, på den anden side er Jeg utrolig kompliceret. Jeg udforsker forskellige perspektiver, alle fra forskellige vinkler af samme sag, og er oftest for og imod, det selv samme punkt. På samme måde har jeg det med smykker. Mine smykker skal helst være enkle, og simpelt udseende, ved første øjenkast, men gerne indholde historie og perspektiv ved nærmere hold. Derfor foretrækker Jeg at bruge smykke, af ens metal, men gerne et miks af forskellige stilarter, og former, men alle holdt til det enkle. Et miks af forskellige tankegange, med det simple og beherskede til fælles.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natalie k.

  ville elske dem i guld! jeg synes guld smykker passer bedst til mine naturlige farver – hudfarve, hårfarve, øjenfarve, og ja selv det meste tøj jeg bruger :) synes også guld smykker passer rigtig godt til et helt sort outfit så det lyse lidt op! jeg ville også prøve at mixe dem med mine andre guldsmykker, eller med enkelte chunky sølvsmykker, hvis altså jeg vandt ;) sej giveaway!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Voldlækre ringe. Jeg må nok sige ruthenium/oxideret, da jeg ikke er så vild med guld til mig selv :-)

  Mange knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fødselsdag på mandag, og jeg har ønsket mig samtlige Jane Kønig smykker, dog ikke denne. (Og hvorfor dog ikke det???) De er da for yndige! Jeg er helt klart til oxideret, da guld og jeg er som en fugl i vandet. (ha!) Dine ringe er bare super lækre og de inspirerer mig rigtig meget. Og så er du bare super lækker! ps. jeg elsker dig en lille smule :-D

  – Nanna Kopp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde K.

  Jeg ville helt klart bedst kunne bruge ringene i guld, da jeg synes at guld er så flot, til en lækker sommerhud. Udover det, giver guld også en lidt nostalgisk fornemmelse, da min mormor altid kun gik med guld. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Oxideret helt klart. Alle mine ringe er i oxideret sølv. Jeg mikser det sammen med mit guld ur, som jeg synes er en fin lille detalje, der bryder det hele lidt. Får tit kommentarer på det, men kan godt lide, at en lille detalje bryder mønsteret. Jeg er helt vild med Jane Kønigs ringe. De er så rustikke, yndige og smukke. Jeg krydser fingre.

  – Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Fuck hvor fedt, flotte ringe!
  Navn: Ida
  Email: idaernice@live.dk
  Er nok mest til oxideret:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Lækker lækker giveaway!! Tak for det Marie!
  Jeg fortrækker de oxiderede ringe som kan kombineres med sølv smykker, hvilket jeg elsker! Jeg fortrækker altid det simple og enkle look, og er egentligt ikke så meget til at kombinere guld, sølv og oxideret ringe. Jeg krydser fingre for at vinde det her, jeg elsker nemlig Jane Kønigs smykker! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Larsen

  Hvis jeg var så heldig at vinde, så ville jeg helt bestemt have ringe af ruthenium/oxideret.

  Jeg elsker at have en masse forskellige ringe på mine fingere, især guldringe. Også ville det være så fedt, hvis jeg også havde to ringe af ruthenium/oxideret på sammen med de andre! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma
  theblackoneblog@gmail.com

  Jeg vælger metallet ruthenium/oxideret, da det er den slags metal jeg bærer sammen med sølvringe, da jeg elsker den kontrast der er mellem det mere lyse sølv og det mørkere oxiderede, så ja, jeg mixer metallerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville vælge ruthenium/oxideret sølv.
  Jeg har akkurat købt en smuk enkel ring fra, Pernille Corydon, som vil være den perfekte tvilling til det rå look fra ringene.
  Jeg mikser ikke guld og sølv, nok fordi, at mine ringe i sølv er utrolig enkle i forhold til dem i guld.

  cecilie.raakjaer@gmail.com

  Cecilie ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine N

  Jeg er efterhånden blevet fast læser af din blog, og du er bestemt meget inspirerende! – Da jeg mangler noget til at pifte mit hverdags outfit lidt op, er en Jane Kønig giveaway helt fantastisk. Har selv længe ønsket mig at eje en Oxideret ring derfra, men økonomien har desværre ikke været til det.

  Jeg håber derfor jeg er den heldige vinder af en Oxideret ring fra Jane Kønig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Annesm_1@hotmail.com :-)

  Er helt klart mest til et enkelt, men råt look med en masse mix af samme
  Metaller..

  Og jeg krydser fingre for 2x oxideret på mine små fingre (som
  Forresten også kunne dække en grim tatto)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Pagh

  Uden tvivl er jeg helt klart mest til sølv og synes oxideret sølv er virkelig “the shit” pt!
  Men når jeg vælger mine ringe går jeg mere op i betydningen af dem!
  På mine hænder finder man min mormor gamle slange, guld ring, min ring jeg købte i Cambodia på et marked og man finder min matte sølvring der er symbol på mine højtelskede kusiner.
  Da jeg ikke har en ring endnu i oxideret sølv, ville den være en tegn på min yndligsblogger og inspirations kilde (jeg slikker ikke røv)
  Derfor ville en ring i oxideret sølv være SÅ fedt!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie Lindgaard Petersen

  Jeg er til mange farver, men helst hver for sig:-)!
  Guld er ligenu det jeg mangler allermest! Så det er mit ønsket metal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  amalie_lemke@hotmail.com

  Ville helst vinde dem i oxideret, da jeg synes det giver et mere råt look. Jeg plejer ikke at kombinere en skinnende sølv med guld, men synes ser meget fedt ud med en oxideret sammen med en guld:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • oxideret.

  Jeg kan godt lide at mixe mellem mere råt og det mere simple, men jeg holder mig oftest til de køligere metaller som sølv og oxideret, eftersom guld ikke klæder mig nær så godt. Ringe er ligesom ens tøj – forskellige stilarter skal mixes, men det skal gøres med eftertanke for at få det perfekte resultat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne s

  Jeg blander sjældent og bruger for det meste oxideret. Også derfor jeg vælger oxideret i dette tilfælde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej hvor fedt!!!
  Navn: Ida J
  Mail: idaernice@live.dk
  Jeg er til oxideret:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mest til det enkle look, og er ikke så vild med at mixe metallerne på kryds og tværs. Synes det ser fedt ud i nogle tilfælde, som det du har gjort på billedet, men andre gange kan det godt se lidt kikset ud ifølge mig. Dette er dog blot en smagssans. :-D

  Kunne rigtig godt tænke mig de to oxiderede ringe! Ringene er så simple og de falder lige i min smag, som er meget råt men enkelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  det er en af de fedeste give aways på bloggen nogensinde!
  Jeg hælder helt sikkert mest til den oxiderede! jeg er vild med looket, og går generelt efter smykker som er oxiderede, det klæder min sort-hvide garderobe bedst, set i mine øjne :) jeg har selv stået i jane kønigs butik i sidste uge og kigget med lange øjne efter lige netop de ringe! vil elske at bære dem! hvis ikke jeg bliver den heldige i denne omgang, må jeg helt sikkert ind og købe dem, når der engang tikker penge ind på kontoen igen!
  Oxideret it is!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Jensen mille_moni@hotmail.com

  Jeg er til oxideret, for jeg kan godt lide den rå undertone, som ringe i det metal kan give. Normalt plejer ringe jo at skulle symbolisere noget smukt, piget, romantisk eller bare generelt pænt. Men nu hvor den oxideret farve er kommet meget på mode med dens rå grå farve, er det ikke længere kun tøset med ringe. Kontrasten imellem det sukkersøde og det hårde metal tiltaler mig virkelig meget. Så derfor plejer jeg at blande mine ringe imellem sølv og oxideret så kontrasten kan ses :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Brandhøj

  Super lækker giveaway!

  Jeg vil rigtig gerne være den heldige vinder af to ringe i ruthenium/oxideret. Jeg kan godt lide at kombinere både oxideret, sølv og gulv! Synes, at det er super cool. Er især vild med kontrasten mellem gulv og oxideret, da jeg synes, at de samtidig med at være er kontraster spiller utrolig godt sammen.
  Jeg krydser fingre!

  Kærlige tanker fra

  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fødselsdag på mandag, hvor jeg fylder 18

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en oxideret pige, synes oxideret binder mange farver rigtig fint sammen(fx sølv og guld)

  Det ville være den ultimative fødselsdagsgave, har nemlig fødselsdag den 17 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tani

  Jeg er klart til oxideret. Jeg er ikke much of a girly girl, når det kommer til smykker, og jeg holder mig ofte langt væk fra guld (I’m just not that type of girl.. unfortunately ) Oxideret gør det råt men feminint, uden at det bliver for meget af det ene eller det andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline E

  Hvis jeg skulle være den heldige, vil jeg gerne have to ringe i oxideret sølv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Orgh, elsker Jane Kønig.
  Jeg kunne godt tænke mig de oxiderede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nellie C. Nielsen

  Hej Marie! Jeg er mere til det enkle, og holder mig mere til ét metal. Jeg synes guld er en fed farve, men jeg hælder nu mere til oxideret! Pisse råt, og pisse lækkert. Jeg elsker dog at kombinere med andre oxiderede ringe, så det bliver råt og fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Marie-Louise oxideret
  marielouise.lorenz@gmail.com

  Jeg har over en længere periode arbejdet i smykkeforretning (jeg er der dog ikke længere) hvor jeg så utrolig mange smykker hverdag og jo mere jeg var der jo mere lærte jeg om smykkerne og hvor jeg før i tiden havde kun sølv på eller kun guld så jeg hvordan man kunne mixe smykkerne i alt fra læder sammen med sten til mere rå smykker i f.eks. oxideret sammen med mere fine gulv, sølv smykker. Specielt faldt jeg for at mixe de rå og oxiderede smykker med nogle mere enkle og finde smykker hvilket giver et super fedt look synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Helt sikkert oxideret.

  Nikoline.dyhrberg@live.dk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh en lækker konkurrence! Den vil jeg ikke gå glip af.

  Jeg foretrækker oxideret (: Guld har aldrig været mig – jeg tror faktisk aldrig nogensinde, at jeg har båret et smykke i guld. Men sølv og oxideret sølv derimod er jeg kæmpe fan af, og går sjældent ud af døren uden ringe i enten sølv eller oxideret, eller et miks af de to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Voldlækre ringe. Jeg går selv mest med sølv, da jeg ikke er så vild med guld til mig selv. Så det må nok blive ruthenium/oxideret som jeg vælger :-)

  Mange knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de fine!
  Jeg vil gerne eje en oxideret
  Navn: Majken Christensen
  Mail: Majke@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Edda Jonsdottir

  Hej! Jeg ejer guld og sølv. Jeg bruger guld mere på sommeren når jeg har lidt tan ;D Men jeg tror jeg bruger sølv mere. Jeg synes de ringe er fede :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  maria92@live.dk – maria benediktson – ruthenium/oxideret

  ÅHHH bedste konkurrence nogensinde! jeg er helt klart en sølv-pige, men elsker også at mixe det op med guld og oxideret.. jeg har en sort enkel ring der også ofte er med i blandt – altså elsker jeg et mixet smykke-look! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Brangstrup

  Oxideret! Jeg elsker de ringe på billedet! Puhaaa, jeg er helt forelsket :-) De er flotte og minder lidt om Line & Jo smykker hvilket er mit yndlingssmykke mærke! Fantastisk giveaway! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tamara

  Tamara
  tara-horse@hotmail.com
  Jeg er til Oxideret :-) Jeg kan godt lide det lidt enkle og afdæmpet og synes derfor farven ville spille godt ind til stilen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Måske den bedste give-away til dato! Jeg er helt skudt i Jane Kønigs design, og disse ringe er bestemt ingen undtagelse. Jeg har altid været mest til sølv, de sidste par år primært oxideret sølv, og jeg mikser gerne. På det sidste er jeg dog blevet gladere for guld, og jeg kunne derfor virkelig godt bruge disse ringe i guld for at bryde lidt. De passer perfekt ind i min smykkesamling, som primært består af ringe fra Line&Jo, Maria Black og Moss Copenhagen samt vintage.

  Btw – tak for en altid inspirerende og gennemført blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg foretrækker at holde mine smykker til et enkelt materiale ad gangen. Jeg er ikke så god til mix ‘n match. Der er jeg personligt mere til det enkelte og meget simple.

  Jeg kunne godt tænke mig, hvis jeg vandt, at få to ringe i oxideret sølv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  heyhey:)
  Hvis jeg er så heldig at vinde, ønsker jeg oxideret sølv.

  Jeg er selv vild med store smykker, men helst sølv smykker. De kan altid redde et enkelt (gerne sort) outfit, og ser skide godt ud blandet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Westergaard

  Jeg er rent faktisk vild med, hvis man kombinerer de forskellige metaller – det kan tit pifte et outfit op. Jeg vil dog nok vælge oxideret sølv, da jeg synes det er vanvittig flot og samtidig sagtens kan være helt enkelt :-)

  Michelle Westergaard
  michellewestergaard@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • (ruthenium/oxideret)

  Jeg har altid bildt mig selv ind at det var komplet umuligt at blande forskellige metaller, hvilket altid har givet mig nogle luksuskvaler mht. om jeg skulle have mine guld-, sølv-, eller oxiderede smykker på. Det hele skulle jo skiftes ud! Da jeg fik et dyrere (sølvfarvet) ur af min kæreste, gik jeg derfor i panik; jeg kunne da umuligt gå med det ur, når jeg skulle have guld på!?

  Men så var det at jeg tog mine smykker på. Alle dem, jeg bedst kunne lide. På kryds og tværs. Og straks blev forelsket i det “rodede” look – det endte med at gøre en helhed, der passer skide godt til min personlighed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Linnemann

  Wow, alle ringene er fantastiske, men jeg er helt klart mest til de oxyderet, så dem kunne jeg godt tænke mig! :-)

  Ud over ringe, er jeg ikke den store smykke pige og trenden med de mere rå smykker passer mig derfor perfekt.
  Jeg elsker at kunne bære en masse på én gang, uden at det virker for meget eller for pyntet.

  Super konkurrence!
  – Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil nok vælge guld.
  Da jeg i forvejen har en masse sølv og oxideret ringe.
  Det vil se mega sejt ud hvis man havde en blanding af alle disse fine metaller på en hånd. Og så med en nice farve på neglene som eks. rød.
  Det er nok sådan jeg ville style dem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Schmidt

  Jeg gad godt vinde dem i oxideret sølv :)

  På mange måder er jeg ikke et smykkemenneske. Nok egentlig mest fordi jeg ofte er for doven, eller jeg synes, at det bliver lidt for pyntet til mig. Derfor har jeg det bedst med de lidt mere simple og neutrale smykker i sølv eller oxideret sølv, da de bare komplimenterer min stil i stedet for at stjæle alt opmærksomheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ligesom de fleste, mest til oxiderede smykker. Guld klær mig ikke, men er vild med den lidt matte grå oxiderede farve ;) Og synes virkelig det er fedt at have to ringe på samme finger, sådan lidt forskudt og gerne den samme!
  -Agnes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  Jeg ville vælge ruthenium/oxideret, fordi jeg klart er til det mere rå. Jeg kan godt lide at kombinere det sorte med det sølv, men guld har aldrig helt været mig. Jeg kan godt lide de små detaljer, som ikke springer lige så meget i øjnene, som guld gør.

  //Johanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Guld. Jeg har ellers aldrig været meget til guld – men fik et fantatisk flot guld ur med fire sten i (en fra hver af mine søskende), da jeg blev student og det har fået meget stor betydning for mig. Derfor er jeg nu klar til guld :)

  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise o

  Jeg elsker smykker i sølv, og ejer stort set intet i guld, så hvis jeg bliver den heldige vinder, må det nok blive oxideret! De skal kombineres med mine yndlingsringe jeg altid bærer og som hver og en har et minde på sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Guld. Jeg har ellers aldrig været meget til guld – men fik et fantatisk flot guld ur med fire sten i (en fra hver af mine søskende), da jeg blev student og det har fået meget stor betydning for mig. Derfor er jeg nu klar til guld :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Christiansen

  Oxideret :-) de er godt nok fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruthenium/oxideret.
  Jeg er ikke bange for at mikse metallerne, når jeg går med smykker. Elsker at man kan skabe en kontrast imellem det fine guld, og de oxiderede smykker som virker mere rå. Jeg går dog mest med sølv, men engang imellem går jeg nu også med guld. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville vælge oxiderede ringe, da de fleste af mine smykker er sølv og jeg synes det passer bedre sammen. Jeg ville mixe ringene med at lige fra arvestykker til “highstreet” ringe.

  Sofie Moth
  http://www.b-o-o.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerda Faurschou
  Gerdafaurschou@gmail.com

  Jeg kunne godt tænke mig to ringe i oxideret sølv.
  Selv er jeg ikke rigtig en guld pige men jeg elsker, at mikse mellem de sølv metaller en mat sølv og oxideret sølv ser også pisse godt ud sammen, men det er jo smag og behag. Selv synes jeg, at oxideret sølv passer til det hele på en tilpas rå måde, så det er jo bare dejligt med sådan en give away. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Marlene Sørensen
  ruthenium/oxideret
  Jeg elsker at blande store, små, guld og sølv ringe på leder og kanter alt efter humør og outfit. Gammelt og nyt sammen, alt har sin charme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Mathilde
  mathildehoejgaard@hotmail.com

  Jeg kan rigtig godt lide en oxideret ring!

  Jeg bruger ikke ringe så ofte, men når jeg endelig gør bruger jeg kun sølvringe! Jeg er ikke så vild med guld smykker! Jeg kombinerer altid bare mine ringe, med dem der passer til! Jeg kan også finde på bare at have én ring på én finger!
  Jeg bruger heller ikke smykker særlig ofte i det hele taget, men når jeg endelig gør, skal de være rigtig flotte og specielle, og det synes jeg Jane Kønig’s ringe er!

  Hatten af for en fed giveaway!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone s h

  oxideret :-)

  Jeg har meget svært ved at mikse de forskellige metaller på kryds og tværs, da det for det for det meste, grundet ikke så afdæmpede smykker, ender ud i et akavet miks med en snært In-Your-Face attitude, altså bliver lidt for meget. Derfor foretrækker jeg ét metal ad gangen og for det meste sølv. Gerne noget lidt “mat” sølv, da jeg finder det langt mere repræsentativt af mig end guld, som er langt finere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Cecilie lindholm Christiansen

  sofiiess@hotmail.com

  Sofie cecilie lindholm christiansen

  Jeg kunne godt tænke mig noget i guld. det ser så flot ud. jeg ejer kun 1 guld ring lige pt. og kunne rigtig godt tænke mig noget nyt og forfriskende! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Ruthenium/oxideret.

  At mixe metal kan skabe det perfekte og utraditionelle look. Det skaber kontrast og perfektion ned til hver enkelt fingerspis (bogstaveligt talt).
  Det skaber mulighed for at give hvert smykke sin egen identitet, og gør detaljen bliver tydelig og brugt til sit fulde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke smykker.

  Oxideret.
  Jeg mikser gerne lidt, for at give lidt spil, men holder det stadig enkelt. Når man så åbner øjnene lidt, kan man se hvor smukt det er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Ravneberg

  Jeg er nu mest til guld. Jeg går også selv meget i sort og gråt tøj, så jeg synes at gyldne farver spiller godt med det mørke, og gør looket lidt mindre barskt. Og så ser det bare lækkert og chikt ud med guld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg siger Oxideret. Jeg holder mig til ringe i samme farve metaller, altså en dag kun med sølv og en anden dag kun med guld. Men ellers meget inspirerende, har aldrig tænkt på at mixe metallerne, men det ser jo faktisk rigtig godt ud! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Limbrecht

  Hej Marie. Hvor er det en skøn giveaway! De er nogle virkelig smukke smykker Jane Kønig laver. :)

  Jeg er vild med smykker. Det er klart. Dog kun i en tilpas mængde. Jeg bærer mit tøj, mine sko, mine smykker – Det bærer ikke mig. Derfor har jeg kun 1-2 smykker på ad gangen, og de skal helst være vilde på en enkel måde. Jeg er vild med guld, når jeg er iført mørkt outfit. Jeg foretrækker dog oxideret, da jeg synes, der giver et fint råt udtryk. :-)

  VH. Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Guld!

  jeg elsker også at kombinerer metallerne, bruger dog mest guld og oxyderet!

  ooog hvor er de ringe smukke! krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  De oxideret de er virkelig fede! Jeg går egentlig kun med smykker i sølv eller grå nu, da jeg har fundet ud af at guld ikke klæder mig særlig godt! Kan bare bedre lide det rå look sølv og oxideret giver dig!

  Anne Kastrup
  Annekastrup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mogensen

  Jeg vil vælge guld. Generelt går jeg utrolig meget med smykker, men holder mig for det meste til et metal, da jeg godt kan lide, at det er gennemført. (Hvilket det selvfølgelig også kan være, hvis man mixer metallerne!)
  Jeg har så sent som i tirsdags været inde i Jane Kønigs butik og købe en ring, efter jeg gennem denne bloggen havde set hendes design, og er blevet helt vild med det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er super fedt at blande både guld, sølv og oxideret. Smykker passer altid til alle outfits og det gør et outfit endnu bedre med blandede smykker.
  Hvis jeg vandt ville jeg gerne have de oxiderede ringe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ruthenium/oxideret ring. går altid med en enkelt tynd sølvring på min venstre ringefinger og jeg elsker den!

  louise-katow@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Rasmussen

  Oxideret. Det vil passe så godt til mit smykkeskrin :)

  larke.birch@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når vi snakker guld, holder jeg mig til det alene, da det giver et rent, klart og fint udtryk. Lidt mere afdæmpet og skrøbeligt, men alligevel eksklusivt og smukt. Sølv og oxideret sølv kan gå sammen, fordi de er som søstre, men oxideret er den rå del, mens sølv er den skrøbeligere tvilling. Jeg vil gerne have ringene i oxideret sølv.

  // Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freia Buus Bille

  Det oxideret par er i dette tilfælde, som så ofte før, min favorit. Jeg holder gerne mine ringe i et enkelt mix af sølv og netop oxideret, men tilsætter samtidig tit en sten, så der optræder mindst en farve på mine fingre, uden at metallets farve bliver brudt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt sikkert på det oxiderede sølv.
  Det er ikke helt så prangende som sølv-sølv og jeg er bare ikke en guld-pige. Det bliver alt for pænt. Mine smykker er generelt ret underspillede, simple og gerne lidt rå – og netop det bliver så fint understreget af det mørke, oxiderede sølv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bergmann

  oxideret.

  jeg kan bedst lide at kombinere oxideret og sølv, da det ser enkelt og stilrent ud. synes tit, at guld bliver for prangende og får lidt et ‘gult’ skær.
  fede ringe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg fik det ikke skrevet direkte, men jeg vil selvfølgelig gerne have ringene i ruthenium/oxideret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HOLD DA KÆFT hvor er de lækre, dem ville jeg sgu gerne have på mine fingre :) De er sindsygt smukke. Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg gerne have dem i oxideret. Jeg kan faktisk bedst lide at mixe både oxideret, guld og sølv ligesom dig, især fordi jeg har arvet en guldring fra min oldemor, samt fået hvidgulds-diamant-ring fra min farmor, som aldrig forlader mine fingre. De har nemlig en helt særlig betydning for mig. Og så synes jeg også det giver en ret fin effekt at det hele ikke er det samme metal og farve.

  – Nanna Hansen

  tom-face@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oxideret

  En ring bør aldrig stå alene, med mindre det er en forlovelsesring/bryllupsring. Ingen anden ring kan bære det. Ringe skal mixes! Materiale, stil og overflade! Dog skal det mixes med omhu, og eftertanke.

  Kh Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Rasmussen

  Jeg kunne godt tænke mig de oxiderede. Jeg mikser normalt ikke flere metaller – overhovedet ikke guld og sølv. Never have, never will. Men oxideret sølv ser i mine øjne lækkert ud med alle metaller. Derfor har jeg også tænkt mig at få en oxideret sølvring i mit nye hul i øret (øverst, i brusken) så jeg både kan have både mine sølv- og guldøreringe på til!
  Annika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Colind

  Oxideret, vil jeg mixe dem med sølv og oxideret ringe. Med nogle gamle ringe, både store og små. Måske med en ring der ligner en fra Jane Kønig, hvor der er små kugler hele vejen rundt i sølv, ligesom den du har på højre hånd.
  De er super smukke de ringe du har købt fra Jane Kønig. Bare det var mig der havde finanserne til at købe dem. Er især vild med den oxiderede ring med diamanterne du har sammen med din kæreste ring. Det er simpelthen så smukke sammen!!

  Christine Colind
  christine.colind@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia b

  Pisse fede ringe du har på dine fingre!!
  Jeg foretrækker ruthenium/oxideret ringe :-)
  Claudiabjoerch@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Ligesom dig, er jeg helt vild med det underspillede/enkle ved ting.
  For mig er guld mere prangene og desuden passer guld smykker slet ikke ind i min garderobe.
  Alle mine smykker er i sølv eller oxideret sølv, og mange af dem er arvet efter min mor, som jeg har arvet denne kærlighed efter!

  Jeg krydser mine små fingre, for jeg ved at der altid er mange der deltage i dine give-away’s og med god grund! Du forstår at vise det bedste frem her på bloggen, og vælge de bedste give-away’s!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  oxideret – ejer ikke særlig mange smykker, og slet ikke i oxideret, hvilket jeg er ked af, da jeg synes de er så smukke :-)
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine! – Oxideret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  De oxiderede ringe ville passe perfekt ind i min samling af sølv-ringe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg vil helt sikkert vælge oxyderet! Normalt kombinerer jeg oxyderedes ringe og sølv. Har altid har et akavet forhold til guld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra

  Jeg vil klart drømme om de oxiderrede, jeg synes det er så diskret og ellegant og ligge mikset med lidt råt.

  Jeg er faktisk bedst til kun at have en ring på af gangen. Nok mest fordi jeg synes det er mest praktisk og behageligt, men også fordi jeg synes det passer bedre til mig. Jeg elsker billeder af hænder fyldt med blandet ringe, sølv, guld, plastik, vintage osv. Med andre smykker kan jeg sagtens mikse og synes det er for FEDT, giver lidt personligt kant ! Min yndlingsring er en jeg har arvet af min mor, den er så smuk, med to diskrete men vidundelige sten, pladsen som nummer et vil din giveaway nok aldrig kunne klarer. Men de kunne snildt bliver nummer 2, for de er da gorgeous <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig at vinde ringene i oxideret.

  Jeg høre til de mennesker som holder mig til et metal, så aldrig guld og sølv sammen. Dog har jeg ikke noget imod at bæger oxideret sølv og sølv sammen. Men vil indrømme at det ser ret fedt ud af havde det blandet, måske skulle jeg prøve det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Nexø

  Hvis jeg vinder denne konkurrence (som btw. er vildt fed, da jeg i forvejen havde spottet disse ringe og allerede er forelsket), ville jeg enormt gerne have de oxiderede. Jeg kender alt for godt til det med at kunne lide at blande metallerne. Jeg har ofte oxiderede og guld ringe på sammen, som passer super godt til min fars gamle ur, som både er i guld og sølv også.

  – Sofie Nexø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Hold da kæft en lækker giweaway!!
  Jeg ville elske at gå med to lækre ringe i oxideret. Fingers crossed

  Ida Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • calina rosenkilde

  virkelig flotte ringe :)
  jeg siger oxideret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Rasmussen

  Sølv. Sølv er det jeg altid går med og syntes at det passer bedst til mig så jeg siger helt klart sølv :-)

  larke.birch@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læææææks!
  Er selv også ret vild med at mixe på tværs af metallerne, i forhold til f.eks. min mor der enten kun er til guld eller sølv.
  Jeg synes det er giver et mere råt udtryk når der mixes, og det bliver ikke så “pænt” og typisk som hvis det havde været ringe i samme metal. Elsker at blande, det giver lige pludselig mange nye muligheder mht til smykker/ringe, og jeg elsker hvordan f.eks. en enkel sølv ring står i mod en mere overdrevet guldring – eller omvendt.
  – vil gerne modtage en ring i oxideret hvis jeg er the lucky one!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke, smukke ringe. Jeg vil gerne eje de oxiderede, fantastisk fine.

  Jeg er ikke selv god til at mikse metallerne, men jeg synes det kan se meget fint ud. Jeg er helt klart mest til sølv eller oxideret sølv. Er også mest til enkle, flotte smykker som giver den sidste perfekte detalje til et outfit.

  /Anne-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går mest med guld, og derfor vælger jeg guld :-)
  Men jeg går også nogle gange med sølv og oxideret! Det er sjælendt at jeg mixer de forskellige metaller, men det kommer også meget an på resten af outfittet ;-) Hvis jeg mixer er det mest sølv og oxideret sammen :-) Det synes jeg giver et fedt og et mere råt look!

  xoxo Carina!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guld, så de matcher min forlovelsesring.
  Jeg kan bedst lide at holde det i samme metal, men gerne i forskellige nuancer og med forskellige sten og overflader. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Oxideret.

  Jeg kan rigtig godt lide at sammensætte mange forskellige ringer, og mange kontrastfulde ringe. Hvis jeg har en fin og yndig guldring på, må jeg også have en stor og voldsommere sølv ring på.

  Jeg synes, at det er fedt at have en guld og sølv ring på samme finger. Det giver lidt spil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne have guld.
  Jeg plejer ikke at mixe metallerne og har aldrig rigtig gået i guld ringe, derfor vil jeg gerne have sådan nogle, så jeg kan begynde at mixe. Pisselækker giveaway

  frida.f.myblog@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Emilie Amby
  kathrine.amby@hotmail.com

  Jeg vil gerne rothinium/oxideret. Jeg plejer at holde mig til et metal :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Lauritsen

  Oxideret.
  Det er lidt en win win situation, hvad jeg foretrækker at gå med. Jeg synes egentligt, at det ser meget cool ud når man kombinerer, men jeg kan dog også godt lide, hvis man blot har et enkelt smykke på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Gardel

  Anna Gardel
  gardel96@gmail.com

  Guld

  Jeg holder mig altid til ét metal, og det skifter kun sjældent mellem hvilket metal og størstedelen af gangene er det guld jeg vælger :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ida Mikkelsen
  ida.mikkelsen@live.com
  Jeg er helt vild med guld, er vokset op i Dubai, hvor man næsten kun går med guld, så det har altid været et ”naturligt” valg, når det kommer til valg af metaller. Jeg syntes det ser super fedt ud at blande metaller, men det passer ikke rigtig til min stil, eller min hudtone. Derfor ville jeg vælge guld ringe, hvis jeg kunne være den pisse heldige vinder af Jane Konig’s vidunderlige smykker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt!

  ahr1234@live.dk
  Amanda Hvidberg Rasmussen
  ruthenium/oxideret

  :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • super smukke ringe hver for sig. Er helt klart med. Min favorit er BRAIDED i guld, så krydser finger og ønsker så meget at vinde den <3<3
  ♥♥ Deler med største fornøjelse med alle og håber at være den heldige der vinder ♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Marie

  Jeg er pt. helt vild med ruthenium/oxideret, så det må blive det!
  Men guld er også altid en vinder, hvordan jeg kombinerer det afhænger af størrelsen på ringen og hvor “overdrevet” den er. Hvis jeg kombinerer med farverne, er ringene typisk enkle med få detaljer men selvfølgelige fantastiske alligevel.

  pernille.p.damholm@gmail.com
  Pernille Marie Damholm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lund

  Jeg er klart til et mix.. Jeg blander på kryds og tværs.
  Jeg har til daglig på min ene hånd min vielsesring i rødguld og min forlovelsesring i hvidguld. De hører sammen, og det er smukt at de ikke ligner hinanden.
  Jeg får ofte kommentarer om at “man ikke kan blande”, men det er jeg frygtelig uenig i.
  Af den grund vil jeg derfor ønske mig i oxideret, så jeg kan få endnu en farve på mine hænder :D

  (Lækker Give-Away!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er blevet ret vild med Jane Kønig smykkerne, og jeg må indrømme at jeg har kigget lidt efter disse to ringe. Jeg foretrækker oxideret sølv, ligeso dine og håber, at jeg er heldig!

  Du er fantastisk, Marie!

  Mange knus fra Anne Styrishave

  annestyrishave@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana kyhn

  Guld :-) jeg går helst kun med en farve af gangen! Ved ikke hvorfor, men kan ikke flere farver af gangen :-) elsker jane kønigs smykker, de er bare smukke !!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna Sylvest

  Jeg er mest til de oxiderede ringe, da jeg synes, at de kan styles med både sølv og guld.

  Normalt bryder jeg mig slet ikke om at mixe guld og sølv, det virker helt forkert for mig, men med oxideret sølv er det en anden sag.

  Johanna Sylvest
  johanna.s.s@live.dk
  oxideret ringe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise E.

  Jeg er til de oxiderede. Guld er smukt, og passer til mange ting – men ikke til mig. Når jeg ifører mig oxiderede ringe eller sølvringe, så sker der noget magisk. Det er lige mig.

  KH.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Ibi

  Oxideret, jeg elsker og blande rå smykker med en blanding af søde og anderledes smykker! Syntes det giver sådan et Specielt/anderledes twist..
  Og ville derfor vælge de oxideret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • super smukke ringe :-) Min favorit er helt klart Braided ringen i guld
  ♥♥ Deler med største fornøjelse med alle og håber at være den heldige der vinder ♥♥ krydser finger og ønsker så meget at vinde den.love it <3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Oxideret. :)
  Blander altid sølv og oxideret sølv med hinanden. Helt klart min favorit.

  – Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  et mix er altid godt!
  – ruthenium/oxideret!

  //Marina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • oxideret, vil blande det med sølv, og måske våge mig ud i noget støvet guld. forestiller mig shiny skinny jeans, sort tee, angora cardigan. :)
  knus
  http://www.fashionchok.blogspot.com

  Justine Battaglia
  justine.battaglia@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Oxideret :) er meget glad for oxideret og sølv sammen. Går i tøj som er ret meget rock og altid i sort, når det går vildest for sig en top i en farve. Med tattooveringer af de gamle sailor typer i farver synes jeg ikke rigtigt der er behov for andre farver:) så sort, oxideret og sølv er det smukkeste i mine øjne til mig:) er helt vild med den måde du har kombineret dine ringe på forøvrigt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Camilla L. Andersen

  camilla-ud@hotmail.com

  guld :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Svane

  Signe Svane
  Jeg ville ualmindeligt gerne drømme om den guld!.

  jeg er en guld pige, og jeg har en ting for matte også. så jeg blander gerne det matte og det skinnede men helst i guld. jeg ved ikke hvorfor guld lige er perfekt for mig, men det er bare det som jeg ser smukkest ud med.

  Endnu en fed giveaway.!
  tak og god aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oxideret vil jeg helst have. Jeg bruger helst ikke så mange smykker, men få fine, så enten vil den stå alene eller også vil jeg sætte noget sølv til.

  Camilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rehmeier

  Line Rehmeier

  Whatsupline@gmail.com

  Oxideret. Jeg kan bedst lide det lidt mere enkle, som ikke er så i øjenfaldende, men mere smukt når man tager det ekstra kig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Jeg ville helst have ruthenium/oxideret ringe ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg siger oxideret.
  Er ikke så god til at mikse metaller, så tit bliver det enten kun guld eller kun sølv. Men vil gerne blive bedre til det, og på det punkt inspirerer du virkelig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg er helt vildt med kombinerede metaller, da det giver et mere råt udtryk. Dog er jeg ofte selv lidt for konservativ, og føler ikke rigtig at det lykkedes for mig, når jeg forsøger at mixe metallerne. Tror det bunder i, at mine ringe er meget forskellige i stil og udtryk, og det derfor ligner et “Palles tivoli”, mere end det skaber det rå og feminine udtryk, som jeg egentlig stræber efter. Jeg er dog ved at forsøge at lave mig en fin lille samling af smukke ringe, som sammen giver et smukt samspil. Her vil to ringe i oxideret sølv være prikken over i’et.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Rikke V
  Rikkevangkristensen@hotmail.com

  Super lækker giveaway! Hvis jeg bliver den heldige vinder, ville jeg elske dem i ruthenium/oxideret :-) Og når jeg sætter smykker sammen, kan jeg bedst lide bare at holde mig til et metal, eller oxideret sammen med en fin sølv. Guld holder jeg for sig selv :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er meget vild med oxiderede smykker og bruger normalt disse – nogle gange kombineret med sølv. Da jeg er lyshåret og lys i huden, kan jeg ikke lide guld til mig selv – jeg synes ofte det gør mig til for meget “en dame”. Derudover elsker jeg at blande lidt forskellige små ringe, men sørger for at der er en rød tråd.

  http://www.lunaworm.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oxideret. Jeg går både med guld, sølv og oxideret, og det sker, at jeg blander lidt, men det kommer altid an på, hvad mit outfit ellers består af. Som regel matcher jeg mine smykker til hardwaren på den taske, jeg vælger – alternativt til mine sko, hvis de har metal på sig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Olsgaard

  Oxideret, vil mixe dem med sølv og oxideret ringe, eventuelt min guld marguerit ring, for at give den et twist. Super fed måde du kombinerer dine metaller på!

  Sofie Olsgaard

  sofie96@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg siger guld. Jeg er kommet frem til, at guld er det der klæder mig bedst – og så matcher det min fars vielsesring (dvs. min mors, med min fars navn i) som jeg har båret siden han gik bort. Så ja.. jeg matcher allerhelst farverne, men det hænder, at jeg er nødsaget til at blande – for vielsesringen, den forlader ikke min finger og har ikke gjort det de sidste 7 år :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Graugaard

  Katrine Graugaard
  katrinehog@gmail.com
  oxideret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fede ringe :) Det ser super godt ud!
  xoxo
  Maria
  http://www.mariajernov.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKDAY SKIRT