NO TIGHTNESS, SO MUCH NICENESS

I HEART SECONDHAND

IMG_3362IMG_3381IMG_3367IMG_3387IMG_3391

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg har en svaghed for genbrug og vintage. Jeg elsker at finde (næsten) unikke varer til fantastiske priser. Det tager lang tid, og kræver en del øvelse, at finde gode varer i almindelige genbrugsbutikker (selected vintage/secondhand er lettere at navigere rundt i), men jeg hygger mig enormt meget med denne jagt. Jeg får mange private henvendelser med spørgsmål til disse genbrugsfund, og hvor det er bedst at lede. I virkeligheden er jeg af den overbevisning, at alle genbrugsbutikker rummer noget, men at din søgning afhænger af din tid og din kreativitet. Mine nye genbrugsfund (som ses på billederne), består af: En kjole, jeg har klippet til en top, et par uldne skiunderbukser, som jeg har klippet til uldbukser, en uldtrøje, en herrefrakke, som jeg har klippet op, fixet kanten på, og fjernet skulderpudder (jeg er helt vildt forelsket i den, det er sådan lidt en telt-følelse, når jeg svømmer rundt i den), og til sidst en ruskindsnederdel (denne er dog købt på Trendsales, og altså ikke i en ‘fysisk’ genbrug).

Som I allerede her kan høre, ynder jeg at lave om på det, jeg køber i genbrugsbutikker, og netop på grund af de gode priser, synes jeg egentlig godt, at man kan tillade sig dette. Selv handler jeg mest i genbruger i Næstved, men alle provinsbyer har vel et par stykker, og der burde derfor være rig mulighed for jer alle til at gøre gode køb. I Pisserenden, ved siden af Strøget i KBH, findes et hav af genbrugsbutikker, dog med bedrevidende priser. Held og lykke med genbrugsjagten!

27 comments

 • Lækker, lækker strik!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The skirt is perfect!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Wooooow, sikke nogle lækre ting! Jeg vil så gerne flere genbrugs-fund, men vores by har ikke det største udvalg. Men gud, hvor er de fantastiske. Specielt nederdelen!

  Kys Caroline – besøg mig her http://afashionhorse.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovely clothes especially the first one.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den frakke! Hvor jeg dog misunder din evne til at finde fede ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Søde Marie, jeg elsker virkelig hvornår du både fokusere på genbrug og dyrere (og highstreet) tøj på bloggen. Der er mange, som kun ”dækker” et af de tre, men så lækkert med alt den variation du har. Håber virkelig at min blog bliver ligeså god, og stor som din en dag, du er min største blog inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er jeg glad for, at du synes. Jeg elsker alle tre kategorier!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er seriøst så vild til at finde ting i genbrugsbutikker! Mange af mine veninder siger, at de synes, jeg er god til at finde flotte ting til ingen penge, men du får jo mig til at ligne en kæmpe taber på det område. Jeg rummer nok bare ikke tålmodighed nok… ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er jeg bare vild med nederdelen. Den er helt fantastisk!

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åårh jeg vil også!! du har virkelig gjort dig nogle gode, gode fund, og det er bare et bevis på, at man burde lede i genbrugsbutikker noget oftere :)

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne du slette min anden kommentar, jeg havde ikke set at jeg havde postet en gang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holder mig generelt fra genbrugsbutikker i Kbh. Priserne er absurde, og der har med garanti været ti piger før dig, der har hapset det meste af det gode… Man skal ud i provinsen, skal man!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Lige præcis – ud i provinsen og på med tålmodigheden! He he.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har det på præcis samme måde! Jeg har den største kærlighed til genbrug. Jeg skal til Berlin her i efterårsferien og tænkte på om du kendte nogle lækre butikker dernede?

  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Desværre ikke, da jeg var der sidst, var der desværre ikke megen til til shopping :-( Men lad mig vide, hvis du finder nogle lækre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Garage på Ahornstrasse (mener jeg det hedder)! Men stort set alle genbrugsbutikker i Berlin er et besøg værd hvis du spørger mig. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt, jeg lavede et indlæg i går om min altoverskyggende kærlighed til genbrug. Jeg har ikke købt tøj i en normal forretning i over fire år, men går kun i genbrug. Jeg elsker konceptet at man kan shoppe meget, billigt, unikt og finurligt og samtidig hjælpe andre! Og genbrugstøj er bare noget af det bedste at slippe sin kreativitet løs over! Sikke nogle fine fund du har gjort dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ja, jeg elsker også genbrug – både i den helt billige form som denne, men også køb gennem f.eks. Trendsales!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej marie. Jeg tænkte på om du ikke gad lave nogle bloganbefalinger af nogle små blogs. Blogs man ikke kender?
  Savner lidt dine bloganbefalinger da jeg altid synes de blogs du finder er fantastiske!

  Knus Sofie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Kære Sofie. Jeg må desværre skuffe og sige, at jeg ikke læser mange blogs, specielt ikke små – men i morgen eller fredag kommer en anbefaling af én blog, jeg tror, de færreste kender :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dem kunne jeg også godt tænke mig :-)
   Så kan vi alle nemlig have en chance, haha. Du må gerne kigge forbi min, den en ihvertfald lille :-P

   natacha-bach.blogspot.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Lækre køb. elsker især den første top.
  Ps. savner på besøg hos :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Mange tak :-) Projektet blev bare for upersonligt til sidst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trøjen på billede nummer 3 er helt vildt lækker, smukke Marie!
  Du finder altid nogle skide gode ting i genbrugsbutikker, i forhold til mig. Men som du siger, kræver det bare lidt øvelse! Kan mærke jeg skal lede lidt grundigere!

  http://www.todaywewearblack.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NO TIGHTNESS, SO MUCH NICENESS