PLEASE HELP ME

NO TIGHTNESS, SO MUCH NICENESS

IMG_2660IMG_2717IMG_2664IMG_2709

Gina Tricot strik, Weekday nederdel, H&M solbriller, Balenciaga Velo taske, Reebok Classic sneakers.

 Desværre kan der ikke udlades mange detaljer af disse billeder, da lyset drillede en smule, og fordi jeg ikke just er fan af overbeskyggede redigeringer. Billedet er fra i mandags, hvor jeg havde brug for en slappe rent beklædningsmæssigt, og derfor røg dette sæt på. No tightness. So much niceness. Senere i dag vil der komme billeder af mine nye genbrugskøb (nogle vanvittigt gode af slagsen), så hold jer opdateret!

9 comments

 • I LOVE your all black looks and the beautiful textures where you combine it with

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Langvad

  For satan da… Marie gør det igen. Du er så gennemført på den mest understillede lækre måde. Jeg er helt dårlig med din stil og din blog er min absolutte favorit!!!!!
  Din v-log forleden var også bare genial.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fint outfit! Jeg glæder mig til rigtigt at se fundene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • W

  Du gør det så fantastisk Marie! Dine billeder er altid skønne.
  Den nederdel er smuk på dig, og selvom det er simpelt, må det her være et af mine yndlingsoutfits af dig. Jeg ville bare fortælle dig at du imponerer mig gang på gang og at din blog (i mine øjne) fortjener at blive verdensanerkendt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Shit da for en laber kommentar. Mit selvtillidsniveau steg lige til næste niveau. Mange tak for de pæne ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • superfint outfit :) glæder mig til at se dine vanvittige genbrugskup!

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLEASE HELP ME