THE GIRLY KIND OF ME

AUTUMN WISHLIST

next season wish list

 

Her er en liste over nogle musthave-items i min efterårsgarderobe. Jeg må nok desværre drømme mig til besiddelsen af de fleste af ovenstående ting, men jeg har planer om at priortere få, men gode ting, og håber derfor på at kunne anskaffe mig en smule af disse. Ved at klikke på diverse items kan I se, hvor de er fra, og hvor de kan købes. Hvis I undrer jer over, at mine stole også er på billedet, er det altså fordi jeg stadigvæk kun har to stående, og meget gerne vil have alle fire, så samlingen er komplet. Kodeordet for dette efterår bliver, som min stil altid signalerer, sort minimalisme med en masse kontraster involveret. Det bliver ikke skarpere eller bedre end det. To af disse har jeg allerede erhvervet mig, men endnu ikke vist her på bloggen. Kan I gætte hvilke?

Har I nogle efterårsønsker, og hvilke af mine ønsker ville I priortere?

56 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE GIRLY KIND OF ME